АВГУСТовската дружина талисманче вече има!

• 28 038
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Здравей q_mitreva! Simple SmileИ аз се глася за тези дати 1-3 август,но не се знае още.Консултациите са ми при
д-р Добрева и мисля тя да ми прави секциото.Вече ме хваща страх като си помисля...ама няма начин все трябва да се роди Laughing
Момичета виждам че някой от вас коментират колички...ако мога да съм ви полезна ще се радвам.
Става въпрос за един немски сайт от който ние поръчахме нашата.Аз се спрях на Concord Neo и след обиколки по магазините да търся да я видя на живо ,се оказа че доставката на тези колички е явно мн сложна.Бяха ми обяснили че се чака доста 1-2 месеца за цвета,който искам и пак не се знае дали ще ми пратят  точно такава.Варианта бил да се купи това което е останало в Бг като цветове,а до колкото разбрах нямало и мн избор.Звънях и до няколко магазина в София и почти се бях отказала.
Да не говорим че тук предлагаха основната количка със зимния кош и този за кола на доста висока цена.Всичко друго като чанта,чадърче ,комарник ,помпа се купува отделно и на доста солени цени.
Ако трябваше да я взема от тук 2000 лв нямаше да ме оправят.Та намерихме този сайт http://www.o-baby.de/index.asp?pid=shop|advert и аз видях моята количка  Simple Smile
Германците нямаха доставка до Бг обявена на сайта ,но им писахме и техния отговор беше че ще ни я пратят за 24 евро.Така тя струваше 777 евро и доставката стана 800 евро-получих летния вариант,зимния кош,кош за колата,чанта която като я отвориш става да повиваш директо върху нея,мрежа против комари,чадърче,помпа и спално чувалче за около 1600 лв.Количката дойде за 3 работни дни.Та погледнете вътре може някой да хареса нещо... Simple Smile

# 121
здравейте
много сте напреднали с покупките, ние най-вероятно ще купим легълцето тази седмица, а за количката пада голямо чудене.

Искам да ви попитам дали някой няма такива оплаквания. От 1 седмица ръцете ми са ужасно подути, въобще не спадат и по големия проблем е че ме болят пръстите все едно имам артрит, даже почвам да изтървам. Много е гадно и не знам какво се случва, а краката ми не отичат толкова много... май ще трябва да ходя до док...

# 122
Добро утро коремчета  Hug
Днес се очертава прекрасен ден,следобед имам среща с бебчо Grinning и времето е чудесно,най-после и тук малко лято  Crazy.
Много си говорим за бебоците и какво ни остава да купим,но искам да попитам за коланите за стягане на корема след раждане,че чувам много противоречиви мнения,вие смятате ли да ползвате?Нека мамите с опит да споделят своите впечатления ако може  Flutter
Бургаски мами, направо ви завиждам  Blush,че можете да се видите и на живо Party,как хубаво се уговаряте за кафенце...Пожелавам ви приятно искарване на събирането! Hug
Силвена аз имах подобно подуване,но изчезна за два дни  Thinking

# 123
дали е възможно подуването да се получава от задържане на вода ... ама много време ме държи вече
аз също се интересувам от темата за коланите за стягане на корема. Даже някой ако знае  къде ги продават, че аз искам да си взема

# 124
Силвена,има в аптеките медицински колани,гледала съм и по интернет магазините,само че не знам сега каква номерация ще ми трябва.Цените са много различни от 4-5 лв до 100,представа си нямам какви са разликите.Тук в Белгия не позволяват да се носят подобни неща,нито слагат пясък,и няма и от къде да си купя,но съм поръчала на майка ми да ми вземе за всеки случай.Но и чета много противоречиви мнения,напр леля ми която е лекарка е напълно против и тя не е ползвала такъв,а майка ми е за,та и затова искам да чуя по актуални мнения по въпроса,то вярно е до организъм и структура,но все пак. Thinking

# 125
  • Бургас
Силвена, опитай да пиеш повече вода и да спреш или ограничиш максимално употребата на сол. Така за няма и 24 часа ще разбереш дали е от задържане на вода. А иначе те натискам да отидеш на доктор, че дори и да е задържане на вода, трябва да се установи от какво я задържаш!

# 126
Добро утро!
Лейди, количката е много хубава! И аз се чудех това за пелените, даже се чудя и за завиване какво да нося, за през деня имам една по-плътна памучна, но може би нощем ще трябва нещо по-дебеличко, трябва да се поогледам по магазините  Thinking

ето тези варианти ще отида да видя, защото в комплектите за легълцата, които купихме има олекотена завивка, която ми се струва дебела за лятото, та да имам варианти:
http://www.minene.bg/product.php?ProductVariantID=27
http://www.novobebe.com/minene-bebeshko-odeialo-goliamo-bejavo-s … etia-bg-2455.html

# 127
Здравейте и от мен.
Отдавна не съм влизала във форума и може би сте писали по темата, но искам да попитам майките с близнаци каква количка са си харесали до момента?
Бях харесала Зупер танго, но сега разбирам, че са ги изтеглили от пазара http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=1&document_id=3219, вече и аз не знам.
Момичета чакащи близнаци искам да ви питам назначиха ли ви дата за секцио и в коя седмица? При мен уговорката с докторката е, ако тръгнат нормално ще пробваме да си изродя така, ако ли не няма да предизвикват раждане, а ще ги извадят секцио.
Илитка пак се изгуби.

# 128
  • София
Здравейте мацки!
Исках само да ви кажа за среща на софийските мами организирана във фейса - срещата е в четвъртък 30.06, Mall of Sofia (на Стамболийски) в 14.00 часа на главния вход (вътре). Всеки който иска да дойде да запознаем коремчетата Simple Smile
Аз изчезвам по задачи, прегледи и т.н..после ще се отчитам Simple Smile

# 129
Стела, чакай да те цитирам с по-големи букви, да не пропусне някой. Wink

Среща на софийските мами организирана във фейса - срещата е в четвъртък 30.06, Mall of Sofia (на Стамболийски) в 14.00 часа на главния вход (вътре)

# 130
  • София
Стела, чакай да те цитирам с по-големи букви, да не пропусне някой. Wink

Среща на софийските мами организирана във фейса - срещата е в четвъртък 30.06, Mall of Sofia (на Стамболийски) в 14.00 часа на главния вход (вътре)

Мерси Simple Smile

# 131
Мерси за известието за срещата Simple Smile

# 132
happymama, каква коли4ка си купихте???? ако не е тайна.....

fur4i, много хубави коли4ки има в този сайт, но много-о-о-о скъпи.... гледам к-тите 3 в 1.... под 700 евро няма, а като си помисля колко 6те се използва зимния ко6 например.... струва ми се безсмислено да се дават толкова пари... ина4е са супер.....  Peace
Аз гледам да се вместя за коли4ка до 500 евро и то с екстрите по възможност. Открих, 4е в някои сайтове коли4ката Chicco 3 в 1 /която в БГ се продава за над 1250-1350 лв/, струва 299 английски лири, т.е. към 900 лева. Каквато и доставка да има, все 6те е по-евтино...  Сравнявах и цените на други марки и пак е така....

# 133
Добре дошла на fur4i! И моят термин е за 11, но понеже ще съм секцио най-вероятно ще е около 1-ви. Ама нещо все се надявам да тръгне по-рано бебо и даже ако може естествено раждане да си изпрося... Blush
За колана след раждане, спомням си, че първия път по съвет на доктора, си купих чак след около трети-четвърти месец, ако не и повече, нямам точен спомен за времето, което док ме посъветва да изчакам със слагането на такова нещо, че даже и не одобряваше като цяло...
Брадичке, и ние сме с количка на Jane. Не е Номад, Карера е и съм доволна. Дано и на вас да ви допадне.
Незнам дали ви казах, но ние вече си "имаме" нова квартира. Само дето не е в готов вид, защото е в една нова кооперация и сега ще я подготвят, за да можем да се нанесем /ламинати, плочки, баня, кухн.шкафове/. Обещаха уж до 10 юли да е готова и силно се надявам, че вече изобщо нямам сили за пернасяне, а и като се сетя, че се налага да ходя по мебелни магазини в това състояние, лошо ми става. Не че имам конкретни оплаквания, но вече ми тежи много корема и ме мързи...
Хубав ден!

# 134
  • Бургас
Veni9, честита ви квартира, дано стане навреме и лесно да се настаните, а и за нормалното раждане стискам палци!

Момичета, на мен седмицата ми е с шарено, шарено и много шарено начало. И добро и лошо.
Първо се хваля на висок глас: Нямам папилома вирус и засега няма изгледи за секцио! Ох момичета олекна ми от тази тежест.
Само дето едното отпада а друго се намърда да ме тормози.
Моят работодател, явно упорито се опитва да ме разкара, защото от известно време ме атакува психически. Уж тая сутрин се разбрахме да ме остави на мира, ще си плащам осигуровките, само да не ме закача и да ме остави да си родя спокойно детенцето. Той прие с охота и ме прати да се разбера с счетоводителката как да става поемането на моите разходи от мен. Отивам там и ме забиват с разговор че щели да обявяват фирмата в несъстоятелност и било по-добре да си намеря друга фирма, в която да се осигурявам. Сега трябва да тръгвам по адвокати и да се занимавам с глупости като че ли не ми стигат всичките глупости, ами и това на главата. Няма да си оставя магарето в калта. Определено съм убедена, че се опитват да ме забаламосат да си тръгна аз, понеже те не могат да ме махнат, обаче яко ме амбицираха да остана да се сборим до последно.
Леле, софийските майчета колко бързо се организираха... браво, мацки, железни сте!

Общи условия

Активация на акаунт