Миличките

Хубаво да си изкараш на семинара и да заредиш батерийките. Много
и
за бабче. 

знае ли се
познайте пак сме си в къщи, капим капки и не сме спали 48 ч като света Ако се сетите довечера стиснете по едно палче за нас в 18ч сме на контролен преглед УНГ и да видим микробиологията дали ще покаже нещо

След 14 дни пиене на Ериос тази нощ Мади пак направи пристъп и Т 39 в понеделник ще ходим при едни доцент полмулог да видим той какво ще каже
, знаят че ако слушат дядо коледа ще им доне бебе бамболина и по този случай Мади обяснява по телефона " бабо мас доисе мене бебе баина , ама ассс мого не сусам " 
Бясна съм на педиатърката ни - аз разбрах, че детето прави пристъп, тя не успя... Заведох я, защото забелязах познатите симптоми - учестено дишане, клокочене, лесна уморяемост, суха лаеща кашлица. Прегледа тя детето, каза, че има лека настинка и толкова. Кашляло от сополите. А кашлицата е съвсем различна! За мое успокоение явно, щото аз продължавах да настоявам, че е пристъп, ни беше изписан Ксизал... Само след час и половина я водихме в спешното вече с тежко и свирещо дишане. Явно просто трябва да си се доверявам на инстинкта и да взимам мерки, когато преценя, не да чакам да я прегледа лекар... Оплаках се.
Маймунка, Дани, Нанни, Ма Лоло, Жабче,
И Анелия в кюпа, Сашко тъкмо се оправи и топката се прехвърли на нея. 

Показаните снимки са наистина голяма красота!
Рони, как мина родителската среща?
Нормалното ходене не знам дали вече не е забравил какво беше - или бяга, или подскача, или се търкаля, или пълзи (като войник
). Така става предвижването.
За бойните изкуства какво да кажа... не са толкоз вълшебни, колкото очаквах
Това в кръга на шегата разбира се. 
..., обаче човекът иска да танцува и нищо друго не ще да чуе. Та в крайна сметка - каквото му душа сака.
)За Анелия какво да кажа.... расте и хубавее.

Препоръчани теми