Стискаме палци на Яна за бързо оздравяване! А хубавото на каръшките серии е, че свършват! Така че - нова седмица, нов късмет! 

първо запушено носле после пипам лифните възли леко подути, казва че я боли гърло и зъбче, а аз вчера видях един кътник се подаваше, та май ще е тормоз докато избие, дано да е скоро и да не ми мъчи детенце

Снахата...

Дано вече се подобрава има още за няколко дни АБ и най големия ми страх е са не се върнат пристъпите като го спрем 

снощи спа спокойно, и дано и занапред така
пуснах и овлажнителя за стая, че влагомера ми показа 35% а знам че трябва да е към 45-50% влага в стаята, та сега от лекото бръмчене на овлажнителя или от по-влажния въздух Диди си поспа добре
Хайде време е и Мади да оздравява и с Ники да оставят мама да си почине 

Желая на всички скорошно оздравяване и без повече болести поне до края на годината! 
!Няма да се предаваш, знам колко е трудно, много ми е познато всичко, което описваш.Ния също все още се буди и следобед и нощем, не всеки път е с рев, но и тя е ината колкото си искаш и сутрин се чувствам на парцал!Знам, че като са две е още по-трудно и сигурно наистина вече си на ръба на силите си, но в крайна сметка децата растат и няма да е все така. 
Съжалявам, че пак сте имали пристъп, дано не се повтаря повече и да намерите верния път на лечение!За педиатърката не знам какво да кажа, аз и на Бен писах при нас как стоят нещата- в кварталната поликлиника само- за дреболии, за нещо по- сериозно- при Масларски.Желая ви скоро да се нанесете в мечтания нов дом и всичко да потръгне на хубаво! 

Като си я взимам какзват, че нямат проблеми с нея, играе си, пишка си на гърне, не плаче, яде...за последното не съм убедена, защото като се приберем е много гладна.Но днес много се вбесих на сестрата/която прилича на учителка по физкултура от едно време и е на възраста на баба ми сигурно/, която ги приема, защото стисна Ния за ръчичката над лакътя и я издърпа навътре.Изобщо нямаше търпение да види дали няма сама да влезе!Тя естествено още повече се разрева, а на мен всичко ми се обърна!
Вчера при другата сестра пак плака, но сама ме пусна и влезе навътре при децата.Дано случката не се повтаря повече, защото няма вече да си мълча! 

Друг е факта че повече си стойм в къщи че сме болни 

и май разбраха кой командва парада
. Откакто се върнахме от пътуването, Гергана е в уникална серия на тръшкане. Просто ме оставя безсилна за каквото и да е. Факта, че открих, че всъщност й растат 3 , а не 1 кътник уж ме поуспокои малко, че поне има причина. Но колкото повече време си минава се чудя дали е само заради това. Чудя се вече как да я разсейвам и успокоявам, и хомеопатката ни даде ново лекарство за тези настроения, но все още не виждам подобрение.... Успокоявам се до някъде, че и други наборчета чета са с такива настроения. 
), а иначе има какво да се види там и се надявам след някоя и друга година да повторим. 

стискам палци за Ния да свикне бързичко на детската и да не плаче милото 

за спането(неспането) не се притеснявай ние сме в същия кюп, даже от около месец изобщо не спи на обяд, и като стане 7 се почва едно кривене, претенции и киселеене до полудяване
спасението при нас е почти цял ден навън, и вечер и пълня ваната да играе докато на нея и умръзне(разбирайте мин 30 мин вътре) 

Като изключим малко по - очевАдната лиготия и безапетитие, мина леко, пупу. Бабешките илачи свършиха цялата работа този път.
Плюс хубавите супи на дядо. 

, и ви желая лека, топла и спокойна вечер. Без ревове и болести.. Кажете на децата/близките си, че ги обичате.