АПРИЛската дружина, с бодра крачка тръгва на градина!

• 41 036
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Ей, ама много болнички пак... Sad

Desirée, силни гушки на Анелия! Значи батко Сашо вече прави жертви за момите...ами танци-танци...Дано снаата е добро момиченце!  hahaha

Жабче, ако става въпрос за Азади - аз съм дълбоко разочарована от нея, радвам се, че не ни е педиатър. Не знам защо е толкова прехвалена, честно! Добре, че си се доверила на майчинския си инстинкт!  Hug Стискаме палци на Яна за бързо оздравяване! А хубавото на каръшките серии е, че свършват! Така че - нова седмица, нов късмет!   bouquet

Дани, дано и твоите красавици се оправят бързо, че само си препредават разни вирусчета... Confused

# 481
Ето ме и мен, вече горе-долу отпочинала.
Ей, много  е да бъхтиш до София и обратно само за 1 вечер иху, ама хайде не е всяка седмица.
Хотелът беше разкош, аз нали все съм недоспала, като пристигнахме 7 часа вечерта в София, хич не ми беше до оправяме за парти, ами само ми се искаше да взема една вана и да се мушна в леглото на спокойствие Mr. Green Натанцувахме се хубаво, прибрахме се в 5 и аз, кукуригуто се събудих в 8 и не можах повече да заспя, нали съм свикнала да не спя ooooh!

Олче, много красиво място.

Жабче, Дани, дано да им мине бързо на душичките малки. Ужасно звучат тези пристъпи. Чувала съм, че с хомеопатия се лекуват, но наистина трябва добър и опитен хомеопат.

Ние вкъщи всички сме настинали, сякаш мъжа ми най-много, а ще влиза в неделя в болница за операция, ще му махат сливиците и трябва да е здрав. Ако не се оправи ще трябва да отлага, а става много сложно.
Дано сега вече като застудя вирусите за измрат.

# 482
  • Лудогорието
Днес оставих Иван в къщи за всеки случай. Иначе за сега е добре-от време на време бършем нослето и така. Веселяга е. Имам чувството, че ако го пусна така на ясла, ще ми се обадят следобяд да си го взема с температура.  Rolling Eyes
Жабче, Дани  Hug
very nice , поне сте се наиграли-остави спането!  Grinning

# 483
Привет и от мен   bouquet
Хайде нова седмица, нов късмет без болести и неприятности  Hug Hug Hug
Тази сутрин съм будна от 4:30 моето Диди като се размрънка,  рев и не иска да спи ooooh! първо запушено носле после пипам лифните възли леко подути, казва че я боли гърло и зъбче, а аз вчера видях един кътник се подаваше, та май ще е тормоз докато избие, дано да е скоро и да не ми мъчи детенце Praynig

# 484
Desirée, силни гушки на Анелия! Значи батко Сашо вече прави жертви за момите...ами танци-танци...Дано снаата е добро момиченце!  hahaha
Благодаря. Hug Снахата... Embarassed  е друга. Добро момиченце е. Heart Eyes Grinning

Миме, бързичко да й минава на Диди всичко. Hug

# 485
Предварително се извинявам за негативния пост но това ми е на сърцето                                              На предела на силине съм си вече тия мойте ще ме довършат  Tired
И физическия и психическия ми багаж са на 0 Мадлен е с АБ Никол е здрава но в къщи че без Мади не иска да ходи. И са станали едни деца само командват и един рев ако не се изпълни на момента и едни инати по цял ден като прибавим безсънните нощи просто вече не издържам

# 486
  • София
Дани Нетева  много прегръдки  Hug Hug
Много добре си го спомням този период, аз също тогава бях на предела на силите си и едвам издържах. След около половин година някъде малко по-малко се пооправиха при нас нещата. Аз лично се спасих и оцелях защото се върнах тогава на работа бременна с Елито, а каките ходеха до обяд на ясла, после ги гледаше майка ми. Но точно в този период буквално се будеха да сучат постоянно и всяко едно излизане си беше цяло приключение и изпитание на нервите.
Малко след като се роди Елена обаче вече си спяха по цяла нощ, като рева на бебето ни най-малко не им пречеше, станаха по-големи и разбираха повече, тоест имаше някакъв шанс да излезем на глава с тях. Така че целта е третата годинка, не че с близнаци, а и с едно дете и след това е забавно, но някак вече съвсем минават в графата дечица и е по-лесно. А и на детска градина им е много по-приятно и интересно на мъниците тогава отколкото на ясла.

# 487
Дани Нетева, кураж! Няма ли кой да ти помогне за няколко дни,за да поотпочинеш малко?
Знам,че това няма да те успокои,но и ние вкъщи си имаме един малък тиранин!

# 488
Момичета благодаря за окуражаващите думи  Hug
Аз защото се наоплаквах тихо да кажа че днес са много послушни
Мади е по добре и на обяд си поспаха и двечките  Party Дано вече се подобрава има още за няколко дни АБ и най големия ми страх е са не се върнат пристъпите като го спрем  Praynig
Еее Деси Сашко голям кавалер и много гушки и на послушното Ани  Hug
Дано на Диди зъбчето пързо се показва и с по малко болка

# 489
Дани по форумски като се наоплачем и ни минава Praynig снощи спа спокойно, и дано и занапред така Praynig пуснах и овлажнителя за стая, че влагомера ми показа 35% а знам че трябва да е към 45-50% влага в стаята, та сега от лекото бръмчене на овлажнителя или от по-влажния въздух Диди си поспа добре Hug Хайде време е и Мади да оздравява и с Ники да оставят мама да си почине Hug
Хубав ден мацки   bouquet

# 490
Добро утро!Тази сутрин кафето е от мен:
Съжалявам да прочета, че отново има много болнички! TiredЖелая на всички скорошно оздравяване и без повече болести поне до края на годината! Praynig
Дани Нетева, специално за теб много  Hug Hug Hug!Няма да се предаваш, знам колко е трудно, много ми е познато всичко, което описваш.Ния също все още се буди и следобед и нощем, не всеки път е с рев, но и тя е ината колкото си искаш и сутрин се чувствам на парцал!Знам, че като са две е още по-трудно и сигурно наистина вече си на ръба на силите си, но в крайна сметка децата растат и няма да е все така. Hug
Жабче, много прегръдки и за теб! HugСъжалявам, че пак сте имали пристъп, дано не се повтаря повече и да намерите верния път на лечение!За педиатърката не знам какво да кажа, аз и на Бен писах при нас как стоят нещата- в кварталната поликлиника само- за дреболии, за нещо по- сериозно- при Масларски.Желая ви скоро да се нанесете в мечтания нов дом и всичко да потръгне на хубаво! Hug
Олче, много се зарадвах на хубавите новини!Все така да е!!! Hug
При нас всичко е наред.Ния вече трети ден е на ясла.Засега е само до обяд- такава им била практиката.Ния почти не плаче като я оставям, под почти разбирайте, че си реве, но може и още! TiredКато си я взимам какзват, че нямат проблеми с нея, играе си, пишка си на гърне, не плаче, яде...за последното не съм убедена, защото като се приберем е много гладна.Но днес много се вбесих на сестрата/която прилича на учителка по физкултура от едно време и е на възраста на баба ми сигурно/, която ги приема, защото стисна Ния за ръчичката над лакътя и я издърпа навътре.Изобщо нямаше търпение да види дали няма сама да влезе!Тя естествено още повече се разрева, а на мен всичко ми се обърна! TiredВчера при другата сестра пак плака, но сама ме пусна и влезе навътре при децата.Дано случката не се повтаря повече, защото няма вече да си мълча! Close
Хубав ден от мен и само положителни неща да ви се случват! Kissing Heart

# 491
Рая мерси за кафенцето   bouquet
Ако си чела по назад и аз имах проблеми в яслата от друго естество , не съм се карала но и заявих какво мисля за факта че децата ми са стресирани и ги намирам с боси крачета и вътрешни обувки което мен не ме удовлетворява и веднага ми показаха какъв е проблема за стреса който се разреши и от тогава не съм ги намирала с боси крачета  Peace Друг е факта че повече си стойм в къщи че сме болни  Tired
Мими дано Диди е все така и скоро да се покаже този кътник  Hug
На нас днес отново ни е ревлив ден  Twisted Evil от сутринта съм така  smile3511 smile3513 smile3515 и май разбраха кой командва парада  Mr. Green ще стане лошо като се прибере баба им щото ще почнат пак с ревовете и претенциите там номера минава все още  Tired

# 492
  • София
Здравейте, мами,
Отдавна не съм писала, но си ви чета по малко. Освен да се наоплача и аз, пък дано и при нас след това има просветление  Wink. Откакто се върнахме от пътуването, Гергана е в уникална серия на тръшкане. Просто ме оставя безсилна за каквото и да е. Факта, че открих, че всъщност й растат 3 , а не 1 кътник уж ме поуспокои малко, че поне има причина. Но колкото повече време си минава се чудя дали е само заради това. Чудя се вече как да я разсейвам и успокоявам, и хомеопатката ни даде ново лекарство за тези настроения, но все още не виждам подобрение.... Успокоявам се до някъде, че и други наборчета чета са с такива настроения.  Hug
Борим си още с ходенето на гърне (разбирайте, че фаловете в гащите продължават, но съм стиснала зъби, не се карам затова, само обяснявам и чакам... Но в яслата се случва по-често, а дали там се карат никой не ти казва... мисля, че и това й се отразява).
Другия проблем е лягането вечер - както уж е вече поуморена в момента, в който се заприготвяме за лягане извира от някъде неистова енергия и се започва подканяне на мама да играем на 100 хиляди неща, не мога да мина само с приказка, пък били те и 2-3 и откарва така до 23-23:30. Аз и на времето бях питала по колко часа спят вашите деца? Сумарно за денонощие? При мойта дребка не са повече от 10:30-11, а това ми се вижда малко...
Наоплаках се, извинявайте, за което  Embarassed
За разсейване пускам обещаните снимки от Египет : http://jiju.snimka.bg/travel/egipet-2011.626735.25299150
Почивката им се отрази много добре на децата - нямаше проблеми със самолета. На отиване Гергана се стресна малко и се поразплака още преди излитането, но стюардесата отреагира много адекватно - даде ми веднага помощен колан, така че да излети в мен (над 2 г. по принцип са с билет и отделно място), после се поуспокои, разхождахме се, а на връщане вече знаеше какво е, излетя си самичка, яде, спа, всичко беше ок. Иначе на място им трябваше половин ден да се адаптират и после само се радваха на водата и многото пързалки в аква парк-а. Баткото се пуска и на големите ... голям кеф. Направихме си само една целодневна разходка с яхта по морето, защото са ми малки още за културен туризъм (пирамидите ги видяхме само от самолета на отиване  Simple Smile), а иначе има какво да се види там и се надявам след някоя и друга година да повторим.

Оздравителни прегръдки и от нас за всички болнички  Hug
Жабче, Дани, надявам се вашите момичета да не ви стряскат вече с тези пристъпи - дано намерите верния път  Praynig
Бен, дано и при Далинка да няма никакви усложнения след прекараната болест.
Мимето, много сладко описваш кака Диди как се готви да общува с бебка  Hug
Принцеса Рая, дано Ния бързо се адаптира към яслата, а сестрите там  се държат по-мило. Помня на времето с баткото в някои от първите му дни и него така го дръпнаха на вътре и аз като млада и зелена майка си излязох бързо да не слушам плачовете и си поплаках напоително по пътя за вкъщи  Embarassed След няколко дена обаче като посвикна говорихме (и др. родители имаха забележки) с директорката и впоследствие тази сестра я смениха. Не само за това, че е хванала по-грубо детенцето - оказа се, че не се държи добре с децата и самата директорка взе мерки. Дано при вас е било нещо инцидентно и няма такива проблеми.
Io io, честита бременност! И стискам много палци на пролет да се радвате на здраво и пухкаво бебче  Hug
Very nice, хубаво е, че си разпуснала в София, макар и пак да не си се наспала. Дано операцията на мъжа ти е минала успешно и без усложнения.
Олче, дано и твоя уикенд е бил разпускащ.
Рони, как мина фотосесията на Мария? Ще чакаме да ни я покажеш и тук. На последните снимки, които ни показва, където е на две опашки изглежда такова голямо момиче, пу-пу  Heart Eyes

Хайде аз пак прекалих, хубав ден на всички и дано малко слънчице излезе!

# 493
Здравейте
Принцеса Рая мерси за кафенцето, радвам се че се разписа подобаващо Hug стискам палци за Ния да свикне бързичко на детската и да не плаче милото Heart Eyes
Дани същото омилкване около баба виждам и при нас Mr. Green големи са маймунки знаят при кой как се минава, но важното е да оздравявате и никакви болести повече Hug
Джема снимките от почивката са страхотни Peace за спането(неспането) не се притеснявай ние сме в същия кюп, даже от около месец изобщо не спи на обяд, и като стане 7 се почва едно кривене, претенции и киселеене до полудяване ooooh! спасението при нас е почти цял ден навън, и вечер и пълня ваната да играе докато на нея и умръзне(разбирайте мин 30 мин вътре) Mr. Green и след това топло мляко и четене на приказки до припадък, дядо и от БГ и е купил тези поредицата на 24 часа ли беше не помня но са 16 книжки с приказки, но някога откарване до 4-5 книжки на вечер, но така е като си нямаме бибка да се укротяваме вече ще четем книжки Joy

# 494
  • София
Взимам си от кафенцето на Рая. Heart Eyes food010 reverance

И ние сме в кюпа на болните. Или да кажа тихичко, бяхме. Praynig
Вели ме изпрати за семинара с течащ нос, после Ени ме посрещна на същия хал..  ooooh! Като изключим малко по - очевАдната лиготия и безапетитие, мина леко, пупу. Бабешките илачи свършиха цялата работа този път. Simple Smile Плюс хубавите супи на дядо.  Grinning

Другото "похвално", с което също вървим сякаш в крак.. отказваме спането на обяд. ooooh!
Не, че това може да ме учуди, ни най - малко: Вели на тази възраст отдавна не спеше. Twisted Evil
Резултатът: вечер ме посреща едно супер кисело човече, което буквално не знае за какво реве. Единственото, което със сигурност иска, е мама да не излиза от стаята. Дори за секунда. Whistling

Зареждам се с огромно удоволствие да разгледам снимките на Jiema Heart Eyes, и ви желая лека, топла и спокойна вечер. Без ревове и болести.. Кажете на децата/близките си, че ги обичате. Hug

Общи условия

Активация на акаунт