и
за Анито! Да ти оздравява бързо.
)
Гери е най-голямото от наборчетата поне на външен вид - с тази разкошна коса и живи очички. 

). Имаме и книжки с професиите на хората, какво има в аптеката, магазина, в полицейския участък и други. Имаме и конструктор Лего, с много дребни части и човечета. Сам си строи градини, кухни, ясли и храни децата
Обича да помага при простирането, като защипва всички щипки на ръба на кошничката
Страхотна почивка, представям си какъв тотален кеф е било за децата..
Баткото си е хубавец, а Гери ми е като кукличка с тези черни коси. Прости и едно тръшкане от мен 

Също така обичат да им строя къщи и да играем на търкулни топка / знаят че в къщи топките не се хвърлят а се търкалят
уви...

Видях розова къща, Божееее, това място е само за мен.
И такава синева, направо..... очичките ми останаха. Дечицата са за изяждане разбира се, сладурчета на квадрат!

Рони, Мария всеки път ме просълзява от смях и ти както не можеш да разказваш...., направо падам.
- всеки си има по няколко коли, колите имат гаражи и си ги карат по пътя (имаме в детската стая килимче с нарисувани светофари, гаражи, пожарна, болница, полиция и пътни знаци
) и шофьорите си подвикват: ''Приятеееел, аз отивам еди-къде си, ти?'' и другият отговаря. После се преследват, гонят се, настигат се, поскарват се.... и пак отначало. Голямо забавление.
Третата любима игра е с топчета, имат мини билярдна маса и играят на нея с тях. Индивидуалните игри на Анелия са да си преподрежда кутийката с фибите и ластичетата, да разпилява мозайката (да реди не й е интересно), да си преподрежда ''дамската'' чанта, да реже с ножичка, да прави рисунки и боди-арт с флумастер (вчера си беше направила много чаровни сини мустаци)
.
А мислех, че съм изтръпнала чак от такива силни чувства, заради вече преживяните един път с първото дете. Е, грешала съм.

в много редки случаи си играят хубаво двете, явно са си голяма конкуренция, а също се и борят за вниманието на мама, в повечето случаи го привличат с лошо. 
И се чудя до кога трябва да му позволяваме.
Заспива в своето, но по някое време се събужда и както си е с чувала, се дотътря в нашата стая. Понякога даже сколасва да си нарами възглавницата и плюшената играчка, с която спи и идва напълно екипиран.
Вашите дребчовци имат ли такива изпълнения и толерирате ли ги?
Иначе си мисля, че като са две поне не претендират постоянно, ежесекундно за вниманието на мама (или тате)...ама може пък да бъркам. Случаи - всякакви.
Трудна ситуация имаш, дано извлечеш най-доброто от нея! Дано съвсем отшумят болестните симптоми при Далинка!

(ще чакам да чуя това хубаво изпълнение от най-прекрасното гласче на наборче, което съм чувала. Имам си слабост към нейното плътно звучене
)
. Нямам особено много думи, но по-лошото е, че ти нямаш особено голям избор в случая.
Бързо възстановяване на детенцето ти. 

Препоръчани теми