). Но се изхитриха напоследък и идват тихолмълком, не се обаждат (а ние с баща им явно спим като мечки, защото не ги усещаме кога пристигат ако не се разприказват
Не че го толерирам това поведение, обаче и на мен ми е миличко сутрин като ги видя хутрушчовците. 
). Сашко е малко особен характер и с него пипам с кадифени ръкавици, понякога не ми е лесно, защото е до болка своенравен и ми коства доста усилия изобщо да ме чуе и да проумее какво му говоря. Карам се еднакво и на двамата, понякога леко преувеличено на Анелия (за да види Сашко, че и не го отнася само той) и постоянно им повтарям, че ги обичам, а когато са добрички им надувам главите колко се гордея с тях.
Мисля, че това ги поощрява да се държат добре един с друг, виждам им очичките как светват, като им го кажа. 
Не че го толерирам това поведение, обаче и на мен ми е миличко сутрин като ги видя хутрушчовците. 
Първо - нашенчо чака да бъде хванат и поставен на голямото легло (вече съм развила някакво механично движение
). Второ - дори като заспим отново, периодично ни се напомня кой е между мама и тате с ритници в бъбреците, в слабините, в корема...или пък постоянно ръчкане с глава и горната част на тялото (при мама), съответно долната част от тялото е при тате. Леглото е порядъчно тясно за 3-ма и си е голямо мъчение. Последните няколко дни нашия тате е болничък и спи в хола, та поне нощем и аз се наспивам и не ме ръчка толкова дребния. Иначе спя странично (по неволя) на около 15-20 см широка лента и съм на ръба да тупна долу всеки миг (Кога ли ще се случи най-сетне?
)
А и са доста забавни и продължителни игри. Ти не си ли подложена на лекарски тормоз? 
Ако вземе скоро да оздравее може и ДК да й направим, за да видя какъв грамаж е направила. Тази мярка ми е неизвестна в последната почти 1 година. Иначе в дължина е метър без 4.
Ние сме нюню още
Височината не знам колко е, но не е повече от 90см, завидните 11 кила е
и носи 21-22 номер ... почти всичко миналогодишно ни става
А човек да каже , че не яде...напротив- изяжда в промишлени количества храна. Преди няколко дена изби рибата с 4 сандвича за следобедна закуска
На обяд пак два пъти
и ... това беше. Изобщо не можех да допусна че е вирус до снощи като задежурях на веце-то за
Днес съм направо размазана и на всичкото отгоре с Т , дано не прехвърля бацила пак на сами.
Голямо диваче е напоследък.
пу-пу!
За жалост след цял месец ходене нон-стоп на ясла се наложи да я спра, заради лека Т и сополки. Сополите се сгъстиха и от вече от три вечери насам много похърква докато спи. Пръскам Стеримар и Еуфорбиум, давам вит.С, Изопринозин на сироп, клеева тинктура 3*на ден по 5 капки да ги пие с малко вода, вечер пръскам Олинт за деца в носа и й давам Цинабсин /хомеопатични/ 6*1 хапче на ден. Вече мина седмица, от както хремата не й минава. Рони, ти с какво третираш хремата при Мария? Отделно на всичко си пуснах само 3 дни болничен, поради намален състав на работа и сега си патя. Налага се да си пускам и последните платени дни от отпуската, докато Преси се стабилизира. Това ще ми е обица на ухото! Вече ще взимам по 10 дена, защото явно й трябва повечко време, за да се възстанови.
и аз да я забавлявам с нейните играчки.Хващам някоя играчка и се почва-ти как се казваш,на колко си години,какво обичаш да ядеш,хайде да се крием,искаш ли чай и т.н.после докторски преглед,игра с някоя количка,преобличане на кукли,готвене.Книжки никак не се застоява да разглежда и чете или аз да и чета,а така ми се иска.Ако е много интересна книжка с разни отварящи се ,затварящи се прозорчета или от тези панорамните по се забаламосва иначе уж почвам да чета и на второто изречение съм прекъсната и книжката махната.Успява да се заиграва и сама,което е добре,но не е за дълго.

който ще им донесе Бамболина като му я изпеят
Сами като излязохме и тойоцъкри очите и с най- искрена изненада констатира " мамооо, гоооляяям вятър е това! " Но пък е възторжен от дъжда и само за секунда да се разсея с лъвски скок се озовава в центъра на локвата 
Вече са из цялата къща и постоянно рови под мебелите да си ги събира. Играта с тях е двойна - 20 минути да ги разпилее навсякъди и още 20 минути да ги намери и събере 
Вчера повърна вечерта след серия от хълцане и заливане от смях и не мога да преценя - вирусчето,дето напоследък обикаля ли е...или му дойде множко комбинацията с хълцане и пиене на много сок? 
Колкото и да ми е неприятно, че нещо прескочихме есента, тепърва ще става по-мрачно и по-студено....
Оптимистично, а?