Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ентерококите?
Можете ли да препоръчате хотел в Стара Загора или Сливен?
Какви са симптомите и лечението на контракциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ентерококите?
-
Можете ли да препоръчате хотел в Стара Загора или Сливен?
-
Какви са симптомите и лечението на контракциите по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне с болката и дискомфорта по време на бременност?
-
Какви са препоръките за известяване на форума за раждания?
Сигурно е много успокояващо да знаеш какво да го правиш това малко бебче като се появи.

Във вторник съм на ЖК,но да попитам и вас,дали има мама с болки в ставите и костите?Сутрин е най-непоносима,предполагам,че ще има нужда от приемане на допълнително калций.До преди месец всичко беше наред,а сега към края се появиха доста неразположения...започнах да вдигам кръвно,замъглява ми се погледа,подута съм постоянно(краката)...за седмица качих 3 кг....Нооо остава ни още малко
Сега да се радваме на големите подскачащи тумбаци 
Наистина е по-хубаво да си си в домашна обстановка и да се чувстваш спокойна с мъжа ти до теб. Наистина дано не се налага да ходиш пак в болница освен за раждането. Но все пак си следи контракциите и при най-малко съмнение - беж към болницата. Все пак там ще си под 24 часа наблюдение. А и предполагам сестрите там поне не ти правят кисели физиономии и не те овикват заради това , че ги викаш да си свършат работата. 
!!!Трябва стриктно да се следи,особено в последния триместър!Повишаването му може(не казвам,че е ) да е един от признаците на т. нар. късни токсикози на бременността(прееклампсия),а това е сериозно!Ако имаш някакви притеснения-звъни на доктора си ,а недей да чакаш за деня на ЖК.Моята АГ ми е ''позволила'' горна граница 125(за 130 говорим с мнооооого уговорки,само ако съм изморена или нещо такова).Също и отоците и рязкото покачване на теглото трябва да се видят дали са от обичайното задържане на течности заради бременността,или заради функцията на бъбреците.