Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ентерококите?
Можете ли да препоръчате хотел в Стара Загора или Сливен?
Какви са симптомите и лечението на контракциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ентерококите?
-
Можете ли да препоръчате хотел в Стара Загора или Сливен?
-
Какви са симптомите и лечението на контракциите по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне с болката и дискомфорта по време на бременност?
-
Какви са препоръките за известяване на форума за раждания?

после се позамислих че все пак септември не е чак толкова студено,пък и вероятността да е дори в края на август не е никак малка-и хайдеее набавяй се пък с по тънички неща,и въпреки това лятно нямам нищо..........имам тънки гащеризончета,блузки и панталонки и бодита с къс ръкав...все мисля че май бебо ще е малък да го разхвърлям по къси гащета и потници и така и не купих нищо лятно....тааааа или ще се окажем доста неподготвени...или ще съм от майките които все мислят че на бебето му е студено...горкото ми то... какво ли го чака милото с такава мама като мен-толкова неориентирана и недодялана:whistle:
днес ще я згобяваме. Като чета какво сте си купили ужас хваща ме паника. Аз още не съм си приготвила чантата за болницата..... Майка ми ще идва на 17.08 и ми каза да не купивам дрехи че те са накупили много от БГ, но .... ако бебо реши да излиза по рано (още повече че на 03.08 влизам в деветия) незнам какво ще правя. Татко му ще бяга за дрехи сигурно 
Дамски превръзки тип за родилки дават от болницата, оттам дават и памперси и хавлийка да забърсваш бебчо. Но ако искаш с мокри кърпички да му миеш дупето, трябва да си вземеш.
Разбира се моят мъж в такъв случай трябва да има най-стриктни указания и инструкции кое откъде и как трябва да вземе 
.

И започнах да се притеснявам дали границите на албумина са ми нормални,не знам струвам ми се че не е нормално чак толкова да отичам
Е пооплаках ви се,малко ми поолекна... 
Може утре да хвана да пусна сакчето за болницата в пералнята...поне от някъде да се почне
Изведнъж усетих тооолоко силно въртене в корема ми, от едната част до другата...че направо ми спря въздуха и трябваше да се подпра на стената за секунди. Може да се е обърнала с главата на долу