Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 98 983
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
.... Пълен......да не се изказвам цинично във форума.
newsm10

# 601
Мирама,тук в Карлово са по 12 часа и е много гадно.Особенно,ако си от 8 сутринта до 8 вечера нито почивката усещаш нито нищо  #Cussing out
Мъжът ми също събираха поръчка и по-миналата седмица им дойдоха дрехите от фирмата.  Peace

# 602
Нещо позитивно:

за подобряване на настроението!

Лек ден на всички дами от форума!

# 603
Здравейте и от мен! Много се радвам че има такава тема! Моят мъж не е бил на мисия досега ( само един курс по английски в Шумен за четири месеца, но пак ми беше мъка )! За добавките за езика и аз да кажа, че са си направо смешни. За тринадесетата заплата където уж щяха да дават, разбира се след изборите няма смисъл вече да я дават #Cussing out
eforina картинката е много хубава  Hug

# 604
  • Разпиляна във въображението
Чудесна тема. Записвам се при вас. Мъжът ми е офицер във висящото на косъм поделение в Плевен. Дано да успеем да преодолеем и това съкращение и да ни се размине местенето.

# 605
Miriel, за ШЗОто ли говориш?. )
Много хора се прехвърлят в Долна или по други поделения из страната.

# 606
Да, Пета бригада. Доста глави ще хвърчат. Места има, но зависи какво изискват длъжностите като звание, кодове и т.н. . За Казанлък май нямаше или половинката не отговаряше. В Карлово същата работа. Той се опитва на първо място да остане в Плевен. Хубавото е, че ще има повече Регистри и по начесто.

# 607
Miriel, да гледа за Долна, Каменец.

# 608
# 609

?

Някоя от вас знаели какви са цените на станцията в Боровец?

# 610
  • Розовата долина
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=617068.1245

Не мога да не споделя с вас,какво прочетох в една друга тема!!Пак военните са виновните,че не стигат парите за майчинството,все другият е крив и се гледа в чуждото канче......нямам думи,възмутена съм!!!!

# 611
Повечето хора смятат, че военните нищо не правят цял ден и че който за нищо не става ставал военен и че не необходими само пари за тях се давало и трябва да се пенсионират както всички други и да си плащат осигуровките. Повечето мои приятели смятаха че военните са тъпаци и даже все викаха ама той не прилича на военен  Mr. Green
Но така е като сме завистлив народ и не си гледаме нас си ми все другите.......

# 612
Аз затова им отговорих ,ако искат да пробват от "лесния" ни начин на живот

# 613
Ами и в нашата тема има хора от "кухнята" които още твърдят, че някои "лежат" и само вземат заплати, какво очаквате да си милсят и коментират хора, които нямат общо с военните, а имат само станични наблюдения или преповтарят чуто от някой такъв?  Naughty

# 614
Хората са казали на "чужд гръб и 100 тояги са малко"....

Общи условия

Активация на акаунт