Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 98 979
  • 724
  •   2
Отговори
# 615
Е, във всяка една професия и месторабота има скатавки. Какво очаквате да си мълчим и да се правим, че ги няма....Ами има ги и те са факт, за съжаление покрай тях теглят и останалите...

# 616
deni_den, ти смяташ, че всички работят ли?
Ами има си и такива, които нищо не правят, да. А останалите бачкат и заради тях. И примери страаашно много мога да дам баш от "кухнята" както ти казваш.

# 617
  • софия
simpatiuh4e напълно съгласна!

# 618
Да има и такива както на всякъде ги има. Но ставаше въпрос че слагат всички военни под общ знаменател. Пък и попринцип всеки си мисли че той работи най-много  Laughing

# 619
 Е, едва ли след като моя мъж и още един войник цял ден са разтоварвали боеприпаси , а пет  офицера само са ги гледали и накрая всеки офицер да си мисли, че е бачкал колкото моя мъж. Всеки си се знае колко струва...

Напоследък в някои поделения са много вождовете, а малко индианците...

# 620
Е, едва ли след като моя мъж и още един войник цял ден са разтоварвали боеприпаси , а пет  офицера само са ги гледали и накрая всеки офицер да си мисли, че е бачкал колкото моя мъж. Всеки си се знае колко струва...

Напоследък в някои поделения са много вождовете, а малко индианците...

То лошото е, че хем се знаят колко струват, хем такива дето нищо не правят най-много се оплакват, ламтят за пари и плюят по собствената си професия. Ама като не ти изнася, що не вървиш някъде другаде. Защото ако отидат на частна работа никой няма да ги остави да стоят и гледат, а да им дава пари.

# 621
Абсолютно съгласна  Peace

# 622
Струва ми се, че малко повече обобщавате от нужното, момичета. В поделението на мъжа ми, например, са, има-няма, петима офицери с командира, всички останали са войници и трябва да ви кажа, че повечето от войниците изобщо не знаят за какво точно са там, да не говорим за многото жени назначени на типично мъжки длъжности, които и да знаят за какво са там не могат чисто физически да изпълняват задълженията си. Може би в много поделения е обратното, но в нашия случай офицерите са много малко, а точно те не могат да отсъстват, съответно такива като мъжа ми имат по половин календарна година натрупана отпуска и са през ден дежурни ooooh!. Така че нека не генерализираме, има всякакви длъжности и хора на тях, и не бива да се озлобяват едните спрямо другите... И без това злобата към военните изобщо е достатъчно голяма и точно техните възнаграждения по дефолт са незаслужени... Confused

# 623
Шехина, е за кое точно обобщаваме?
Не видях подобно нещо тук, говорим все за единични случаи.
За жените в армията, не желая да коментирам. ))))

# 624
  • Стара Загора
Малко прозвучахте ,като че ли офицерите нищо не вършат, а се бият в гърдите,че много работят, а войниците вършат всичко. Но както каза Шехина, хайде поне тук да не си скачаме,защото ни е достатъчно хорската омраза.

# 625
Оф ,не ми се приказва ама като сме задъвкали темата .Мъжът ми беше на мисия ,през това време стават някакви рокади в поделението и се стигна до там че началниците му не знаеха къде е ,а е само един човек от това поделение ,най лошото е че успяха да ми докарат такъв стрес с обаждането си да ме питат къде е.

# 626
  • Разпиляна във въображението
Моят основно се оплаква от войниците. Някой са сметнали, че като са в армията ще получават пари и нищо няма да правят. Някои са немърливи към работата и се държат нагло. Отделно има и командири, които не знаят неща от практиката, но държат да командват.

# 627
Да, точно това, което пише Red heart имах предвид Peace Виждате как очаквано войниците се оплакват от началниците, а началниците от войниците Wink И в двата лагера явно има работещи и скатаващи се, това е положението.

# 628
  • Разпиляна във въображението
Да, точно това, което пише Red heart имах предвид Peace Виждате как очаквано войниците се оплакват от началниците, а началниците от войниците Wink И в двата лагера явно има работещи и скатаващи се, това е положението.
Peace

# 629
Peace
Много точно казано!

Общи условия

Активация на акаунт