Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 209
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
pettesa с тези снимки ме върна 2009 г.когато ние ходихме точно там и за първи път с малчо  Wink

Относно събирането на багажи и мен ме чака това и относно заричането за малко дрехи също,но какво пък да не ги мъкна на ръце ...

dani.m73 предложи как да се открием  във ВПД-то ?

предлагам във вторник да се уговорим кой кога ще пътува и там къде да се срещнем и как да се познаем  Hug ние сме с две деца, а вие  Mr. Green

# 301
Дръж се ВПД Несебър идваме   car003

# 302
Дръж се ВПД Несебър идваме   car003

и ние   newsm68, приятен път nikita  Peace

# 303
Здрасти и от мен. ))))
Ние от 2дни сме на морето, но днес вече си отиваме към Св.Константин и Елена.
Надявам се да е хубаво и ще се примоля за стая с тераса, ако не ни е предвидена такава де. )
Иначе до сега бяхме в Балчик, но честно казано не бих стъпила повече. ) Единствено става да се разгледа Ботаническата градина и Двореца и толкова. Или за 1-2дневен престой, ако след това ще се отиде някъде другаде на море. Плаж никакъв, цените...безбожни. )

# 304
Мирама, да споделиш впечатления като акостирате във Фрегата Wink

За Балчик съм съгласна - миналата година ходихме на екскурзия с мамчето до Двореца и Ботаническата градина, наистина са впечатляващи, обаче плажът е пълна скръб, никога не бих отишла точно там на море...

# 305
 Момичета, искам да ви питам един малко странен въпрос.

Мъжа ми от септември ще почва сержантската школа в Търново. Ако ни се наложи, може ли да я прекъсне? Какво ще стане с него- дали ще го уволнят дисциплинарно, ще го карат ли да плаща неустойки?

# 306
Така, вече сме във Фрегата, то всъщност още от 11ч.
Който ще идва насам да не се лъже, че ще го настанят преди 15ч. В момента висим и чакаме, ама поне има нет във фойето.
Стъпалата не са малко, около 6-7мин надолу и 10мин и повече нагоре. Щерката сдаде багажа и нагоре я носих.
А ме чака същото упражнение и след обед като слезем на плажа пак.
По-късно ще дам инфо за стаите, като влезем. ))))

# 307
Здравейте.Давам актуален телефон на ВПД Созопол.Щях да го пиша отдавна, но съм се отнесла.Имам го от картата пресниман, не съм звъняла, но се надявам да е верен.
0550/ 22389-рецепция

П.С. AIR дано ти влезе в употреба, ако не си го намерила. Peace

# 308
  • Някъде в Европа...
Здравейте.Давам актуален телефон на ВПД Созопол.Щях да го пиша отдавна, но съм се отнесла.Имам го от картата пресниман, не съм звъняла, но се надявам да е верен.
0550/ 22389-рецепция

П.С. AIR дано ти влезе в употреба, ако не си го намерила. Peace

Приятелко, можеше да ми го напишеш по Скаип....хайде сега сети се коя съм  bouquet Поздрави вкъщи!

# 309
Ха ха  Heart Eyes лелеее, Ани добра среща!Малък е света  Hug много ни върви с теб на такива срещи!Добре, че се обади тук, че каквато съм бяла патица  Embarassed нямаше да ми направи впечатление.
Къде ли предстои да се срещнем  Thinking

# 310
Още малко инфо от Фрегата. )
Стаите са хубави, 2+1, голяма спалня и едно единично. ) Банята също е просторна. Терасата хубава, масичка и 2стола, сушилник.
Единственото гадно е, че от нощес вали. (((((

Храната си е ок, сякаш ми се струва на вечеря имаше по-малко отколкото във Флагман (имам предвид от към избор, не количество). Но иначе си е вкусно.

# 311
Здравейте  и от мен , и в Несебър вали от сутринта, децата се чудят какво да правят  Sad Вчера при настаняването бях приятно изненадана от липсата на опашка, всичко стана много бързо без копия от документи и т.н. , сега остава и времето да се оправи, Praynig  иначе базата и храната са за отличен  Peace

# 312
Ооо, при нас заради различните фамилии с мъжа ми, взеха и копието от удостоверението за граждански брак и акта за раждане на детето. Но аз си знам, че ще ги искат и си носех. )

Хаха, и нещо любопитно. Днес дойдоха да "чистят". Изхвърлиха само кошчето. )

За днес обедното меню беше - 4вида салата (краставици, домати, шопска, моркови). Супа топчета, таратор.
Панирана риба, картофени крокети, сърмички, пиле с ориз.
Десерт - сливи, ябълки, пастички.

Тук продължава да вали и аз съм лееко в траур. Вероятно и утре морето ще е студено и ще трябва да висим само на басейна, който си представям колко пълен ще е. Освен ако няма лбители на студената морска вода.

# 313
  • Някъде в Европа...
Ха ха  Heart Eyes лелеее, Ани добра среща!Малък е света  Hug много ни върви с теб на такива срещи!Добре, че се обади тук, че каквато съм бяла патица  Embarassed нямаше да ми направи впечатление.
Къде ли предстои да се срещнем  Thinking

Deni, Deni...  не знам къде ще е срещата, но едно е сигурно, ще е неочаквана и много приятна  Heart Eyes  Да нацелуваш дечицата, а и на мъжо може да удариш една целувка от мен  Wink

# 314
Здравейте,ние щте стягама багажа за Обзор и искам да питам завърналите се от там.Само котлони ли има или и фурна,какво е положението  с онова нашествие на пеперуди(от по -скоро завърналите се).Интересува ме и имали в Обзор добре заредени хранителни магазини и някакви отзиви за  плажа,като се влезе в морето плавно ли става дълбоко или  има  препятствия,че децата все там играят.

Общи условия

Активация на акаунт