Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 027
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета!
Да питам за ВПД Хармония, който е ходил да сподели плаща ли се басейна.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 21:23 от deni_den

# 541
Привет от Пампорово!Първите ми впечатления от тук са много добри, но и разочарования има.
Фитнеса не работи, детския кът също  Sad
На всичкото отгоре басейна се плаща и то не за деня примерно, а на час-5лв  Shocked то бива бива, ама това на какво прилича....В стаята обаче имаме огромна вана и в момента децата с баща им са вътре  Laughing има място и за мен даже, така че може и да не стигнем до басейна.Хотела и стаята в която сме е много луксозно.Има и WI-FI

# 542
Привет от Пампорово!Първите ми впечатления от тук са много добри, но и разочарования има.

А има ли на близо писта , както е на Боровец  newsm78

# 543
Шехина, честита първа голяма звездичка Peace...да ги умножите и утроите  Peace

AIR, благодаря много! Чак сега виждам Blush

Deni_den, приятни дни в Пампорово Hug Да покажеш после снимки Wink

# 544
  • Някъде в Европа...

А има ли на близо писта , както е на Боровец  newsm78

Има, но към момента никоя от пистите в Пампорово не работи и комплекса е празен...Много е топло или поне беше миналите 3 дни....На Снежанка в събота бях по къс ръкав...
Разгледай картата на Пампорово, дадена в сайта на х-л Панорама- Пампорово и ще видиш пистите...Хубава карта е...отбелязан е и почивния дом на военните Peace

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 20:11 от AIR

# 545
AIR видяхме няколко Търновски коли близо до Чудните мостове, може и вие да сте били.Чудно ми е колко часа пътувахте?
Какво си правила в стая с две помещения да те питам аз  Laughing
Яденето наистина е хубаво, а за топлината в стаите...ужас 25-26 градуса и спахме на отворен прозорец.Носовете и гърлата ни пресъхнаха и днес като ходихме на разходка до Смолян взех Стеримар да пръскаме  ooooh!
dani.m73  AIR вече ти е отговорила.Няма сняг тук и не съм се интересувала за пистите.
Шехина  благодаря.Апарата ни се развали и сме снимали с телефон, не знам дали ще излезе нещо.
Като цяло, ако не се разхождаме, бихме умрели от скука.На тръгване ще минем през Чудните мостове, а утре може би ще отидем до Триград.

# 546
  • Някъде в Европа...
AIR видяхме няколко Търновски коли близо до Чудните мостове, може и вие да сте били.Чудно ми е колко часа пътувахте?
Какво си правила в стая с две помещения да те питам аз  Laughing
Яденето наистина е хубаво, а за топлината в стаите...ужас 25-26 градуса и спахме на отворен прозорец.Носовете и гърлата ни пресъхнаха и днес като ходихме на разходка до Смолян взех Стеримар да пръскаме  ooooh!

Ами може и да е била част от групата...на връщане, колата с която пътувах, не спряхме там...
Пътуването....ами много Laughing = спирахме в АСгр, после в Ст. Загора Laughing.На отиване пък обядвахме на Тунела преди Бачково...еее, не се пропускат там кебапчетата с кашкавал и големите салати. Посещавахме Бачково, Мостовете, спирахме в Чепеларе.... Но като цяло, без спиране, пътят би бил най-много 5 ч.
Ако ен сте ходили в Ягодинската пещера, отидете там, мисля, че по си заслужава от Дяволското гърло и Триградското ждрело...а И Буиновското ждрело, мисля, е по=красиво...Не ви пречи да отидете и на двете места Peace
Стаята - не обаждам Mr. Green, неееееее, майтапя се, разменихме стаи при настаняването Peace
 Поздрави и нацелувай децата!  bouquet

# 547
Имаме карта за Боровец, посъветвайте ме да я заменим ли за карта на Пампорово  newsm78

# 548
  • софия
dani.m73 , аз бих я заменила. Просто около Пампорово има  много повече какво да се види, отколкото на Боровец. Хотел Олимп не е нещо кой знае какво, басейна е със студена вода, фитнеса- под всякаква критика.

# 549
  • Някъде в Европа...
dani.m73 , аз бих я заменила. Просто около Пампорово има  много повече какво да се види, отколкото на Боровец. Хотел Олимп не е нещо кой знае какво, басейна е със студена вода, фитнеса- под всякаква критика.

Подкрепям с четири ръце Peace

# 550
Благодаря ви iniici и AIR за съвета . И ние така мислим , защото все пак на Боровец сме ходили вече, а и Пампорово ни е по - близо  Whistling

# 551
Не че да ви развалям настроението, но....пари няма да има. )
По последно инфо, даването на премиите няма да се състои, пари няма, имало много подадени рапорти за пенсиониране.

# 552
Е нали уж заповед е имало...Всички знаят, че ще има премии...

Не, че е лошо, че ще се пенсионират застоялите кадри, но все пак.... Tired

# 553
  • Велико Търново
Не че да ви развалям настроението, но....пари няма да има. )

Не е съвсем така. Отменена е старата заповед. Но, ще има нова .... с корекция.  Wink

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 15:00 от Тонита Тикарам

# 554
А, корекцията как е ? Добра, лоша?

Общи условия

Активация на акаунт