Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 015
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
AIR, уфффф, страшно кухи изказвания. ((( жалка работа.
Ами и аз искам да излязат и да кажат, че няма да дадат нищо. А не хората да остават в заблуждения и да мърморят и недоволстват.

# 571
и аз се включвам в общото негодувание , но мене ако питате що не вземете да напуснете всички в купум армията, ама цялата армия, да видим тогава , дали няма да дадат парички.!Идиоти,направо се подиграват с нас!

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 21:42 от krasiva

# 572
Мда, общественото негодувание било голямо, само че се забравя дребният факт, че военните имат освен права и облаги и доста ограничения - не могат да участват във фирми, например, и още какво ли не. Реално могат да разчитат единствено на официалните си доходи, а те съвсем не са огромни, сравнени с тези в белите страни. Проблемът на много хора в момента в държавата е, че искат да имат донякъде по-стабилни бюджетни доходи, понеже кранчето на фирмите им спря, а не беше отдавна времето, когато никой не искаше да бачка в армията заради смешните заплати сравнени с тези в частния сектор. Изобщо тази "вълна на недоволство" е меко казано нелепа.

# 573
Момичета, аз още от началото не вярвах, че ще се дадат тези пари.Обърнахте ли внимание кога се съобщи това?Точно след изборите в седмицата, когато трябваше да се състои балотажа.Предизборен трик!Удобно, нали?На фона на това, че намаляват заплатите на ДАНС и това се търби по медиите, аз просто не вярвах, че ще дадат на военните, както и се оказа.

# 574
  • Някъде в Европа...
http://www.mod.bg/bg/doc/zapovedi/2011/20111109_OX852.pdf

Хайде, четете..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

http://www.mediapool.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0% … 0-news186114.html

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 20:12 от AIR

# 575
AIR, ами какво да го чета. ) Просто сега го написаха официално.
Факт е обаче, че си поиграха с хората и б уквално се изгавриха. Нямам думи.

# 576
  • Някъде в Европа...
na men ми беше интересно каква причина ще изтъкнат...

# 577
Гнус - обаче напълно очаквано от тази сган управляващи, която изобщо не знам кога и дали ще благоволи да остави властта на други. Аз лично не очаквам вече нищо добро в никоя сфера, няма да умрем от глад без гигантските им бонуси, но по принцип демонстрират отвратително, много гнусно отношение към всички, изключая себе си...

# 578
тази сутрин ми  казаха, че в  поделението тук се  подготвяло стачка,кой ,къде и как ,обаче не знам .Много ми е любопитно дали и какво ще стане?Някой да има инфо за други градове?
Тази сутрин имаше интервю на Ангелов по седем дни,аз не можа да го гледам,че излизах на работа,ако някой е успял да чуе нещо,нека сподели дали и какво е казал.Бареков беше срещу него ,така че може да е бил добър диалог:)

# 579
  • Стара Загора
тази сутрин ми  казаха, че в  поделението тук се  подготвяло стачка,кой ,къде и как ,обаче не знам .Много ми е любопитно дали и какво ще стане?Някой да има инфо за други градове?
Тази сутрин имаше интервю на Ангелов по седем дни,аз не можа да го гледам,че излизах на работа,ако някой е успял да чуе нещо,нека сподели дали и какво е казал.Бареков беше срещу него ,така че може да е бил добър диалог:)
Би се в гърдите, че защитил 20-те заплати.Ако бил казал :"Yes sir!" на финансова служба за орязването е щяло да има бонуси. Та.... порева за хеликоптерите, каза че няма да има увеличение на заплатите и.... и пак колко е велик ,че е защитил 20-те заплати. Дадоха на живо от едно поделение- попитаха няколко човека какво мислят за орязването на бюджета(кой ще си каже истината, каквато е заповедта това ще е). Похвали се, че комуникира с хората в фейса. http://tv7.bg/bodilnik/news/1968472.html

# 580
Оправдания!
Защо жертвата не беше в  друга сфера................знаят че военните нямат право да стачкуват и хоп...........колко изгодно! Не ги е срам!  smile3512

# 581
Момичета и при мъжът ми е така.Пълен ужас.А и доста се говори,че тази година закриват поделението.Мнението за военните на вън е доста как да кажа гадно.Обадихме се информативно за работа на две ,три места и като чуят военен казват вие за нищо не ставате.Направо се плаша,ако ги закрият както се говори усилено.Без познати ,трудно да намери работа.Парадокса е,че може да си по кадърен от друг кандидат.Но като чуят военен,и шанса ти е доста по малък.

# 582
  • вече Пловдив
Мама на Ники, мъжът ти кандидатства ли по регистъра? А "навън" намирането на работа е трудно за всички, независимо дали се бивши военни или не... Confused

# 583
Ние няма да стачкуваме........ ще пушим Wink

# 584
Лошото е, че в системата наистина има хора, които за нищо не стават. Но са свикнали да си "лежат" и получават добри заплати. Трудно е да обясниш на останалите, че има и свестни и съвестни хора, които си вършат работата.

Общи условия

Активация на акаунт