Depeche Mode

• 115 810
  • 669
  •   1
Отговори
# 555
Аз билети за концерт мога да си купя на всеки език. 😆

# 556
  • софия
Аз във (почти) всеки сайт мога да пазарувам по усет Bowtie

# 557
Аз във (почти) всеки сайт мога да пазарувам по усет Bowtie
Да не дава Господ, само това ми остана да усъвършенствам 😂 половинката няма да е много доволна

# 558
  • софия
"Нуждата" не пита Laughing

# 559
За Прага билетите да не са изкупени вече?
Ей сега гледах, не са, има още

Може ли линк? Simple Smile

# 560
За Прага билетите да не са изкупени вече?
Ей сега гледах, не са, има още

Може ли линк? Simple Smile

Ей тук https://www.ticketmaster.cz/event/depeche-mode-vstupenky/45355
Вече си избирате даже местата

# 561

Вече си избирате даже местата

А пък мен ме насадиха където те решиха, без право на избор на място и цена. Само диапазона на цената можех да избера, който беше много голям, но ме сложиха в горната граница. Добри са местата всъщност.
Дъщеря ми и приятелят й също си купиха билети, но преди това имаше следният коментар: "Кои са тези? (Спотифай) А да, с тях пораснах. Ама те са много стари. А не, всъщност не са много по-стари от вас, а и онзи от Ред Хот имаше страшни плочки. Добре, идваме и ние." 🙈😶😂

# 562
  • софия
Хахахахахаха, моята нещо не се кефи много на Дейв. Чувала е и го е виждала в периода му на прекаляване, но каза, че ще дойдела, защото не искала да стане като с Джордж Майкъл (беше бебе, когато идва в България, сега ѝ е много любим и ужасно съжалява, че не е ходила на негов концерт). И Флеч почина 🖤 Шегувам се с нея, че иска да ги види преди да умрат.
Та и такива мотиви има за присъствието на концерта 🙃

# 563
Здравейте, да се похваля и аз - имаме билети за Букурещ. Както казах - исках да избегна зависимостта от самолетни билети, отмяна на полети и т.н. През 2017 летях до Рим да ги гледам, но сега някак залагам на по-сигурното. Нещо което ме учуди - пише начален час 17,00 ч. Thinking. Възможно ли е да почва толкова рано концерта? Все пак ще е лято, светло. На вашите билети колко часа е посочено. Наясно съм, че са в други градове.

# 564
  • софия
Има EE. Концертът няма да започне в 17 ч. И ние тогава ще влизаме.
В София се бяхме заредили пак около това време, бяхме почти на оградата. Досадно и уморително е, но това е положението, ако искаш да си отпред.

# 565
На билетите за Прага пише, че вратите отварят в 15:00, едно съм сигурна обаче, няма шанс половинката да се навие да отидем толкова рано, при положение, че може да седи и да си пие биричка .. тъй че, ние когато стигнем - тогава, дано да е на време

# 566
  • софия
Бира няма да пия, защото ходенето до тоалетна е интересно начинание Smirk И вода няма да пия. Нищо няма да пия Laughing

# 567
И в Дъблин вратите отварят в 17 ч. Концерта се пада в сряда и сигурно ще си взема почивен ден, въпреки че живея на 1 час от там.

# 568
През 2017 летях до Рим да ги гледам, но сега някак залагам на по-сигурното.

Ха, били сме заедно значи на Стадио Олимпико. 😃 Аз взех билети за Будапеща.

# 569

Общи условия

Активация на акаунт