Навън е вече лято, а в коремчето ми - НОЕМВРИйско злато

• 30 278
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
ЧЕстит рожден ден на Жълтурче и kiki11 на патерици! Да сте здрави, щастливи и много обичани!

Почивните дни нещо ме хвана мързела в жегата дори да седна на компютъра.

Сега се прибрах , а в 17 съм на ЖК - надявам се нещата да са наред а и да не ме бърникат Rolling Eyes после ще докладвам.
Иначе не знам как сте, ама мен нещо ме е гепила нервата  Confused

Kisa05 , да ви е жива и здрава девойката, честит празник и на теб  bouquet

# 631
Момичета,страшно съм объркана.В петък ми казаха,че ще имаме мъж,а днес на ЖК мома,не знам какво да мисля.  Thinking Честито на празнуващите!  bouquet

# 632
  • Пловдив
jujinka-15 , на какъв апарат са те гледали, може би 4Д ще е по вярно

# 633
Ха аз ето затова и не искам да знам пола на бебчето. Да не се настроя за едно, а после друго да излезе. С дъщеря ми, когато бях бременна, колкото и пъти да ме гледаха, а за 2000 година си бяха много, така и не можаха да я видят. Тя все се криеше, но аз усещах и бях убедена, че ще е момиче. За сега нямам никакви усещания, само желания.

# 634
Момичета някой беше сложил линк към списък с какво да се купи за бебето , но аз сега не мога да го намеря.... може ли ако някой знае за какво говоря да прати линка пак?

Честито на рожденниците и празнуващите

# 635
jujinka-15 , на какъв апарат са те гледали, може би 4Д ще е по вярно
И двата пъти на обикновен видеозон.

# 636
Момичета някой беше сложил линк към списък с какво да се купи за бебето , но аз сега не мога да го намеря.... може ли ако някой знае за какво говоря да прати линка пак?

Честито на рожденниците и празнуващите

Виж във Фейса:))) Има един мнооооого дълъг списък.
Аз искам да попитам какви са тия консултанти по кърмене, че нещо не мога да зацепя за какво става въпрос. Какво по-точно консултират newsm78. Странно ми е. Peace

# 637
Мерси Кали! Намерих го Simple Smile .. аз  тъкмо си направих пак час за ФМ за сряда, че не можах да отида на 7ми и съм много развълнувана едвам ще дочакам да видя беболина ... като ви чета дано и мойта все още да е беболина че съм казала на куцо и съкато че ще е момиче хаха

# 638
Мерси Кали! Намерих го Simple Smile .. аз  тъкмо си направих пак час за ФМ за сряда, че не можах да отида на 7ми и съм много развълнувана едвам ще дочакам да видя беболина ... като ви чета дано и мойта все още да е беболина че съм казала на куцо и съкато че ще е момиче хаха

Аз съм в Събота на ФМ ще съм подминала 26 седмица. Дано таткото да му види пишката, че ако накрая излезе момиче ще ме застреля заедно с док hahaha Joy Ама тоя списък аз мисля да го съкратя най-малкото с 50%. Виждат ми се много излишни неща. Все пак няма да ходя с ТИР на пазар newsm78. Или ремарке ще трябва да окачвам Laughing.
Бубчето ако може да качи заглавия за новата темичка.  bouquet

# 639
Здравейте коремчета!
Kisa05 да ти е жива и здрава рожденничката!  bouquet
jujinka-15 мисля си,че на 4Д би бил по-достоверен пола,макар че и там няма 100% гаранция!
aneleto и аз съм така мила и то май от доста време! Blush
Ние днес бяхме на първата си ЖК с татито,който остана адски щастлив,че най-после успя да види кой го подритва сладко-сладко от вътре!Наддала съм 1.5кг,доки и потвърди,че ще си имаме момченце и дори ни направи снимка на мъжките атрибути за спомен! Joy Изписа ми магнерот за стягането на коремчо и така...по живо-по здраво ни изпрати до следващата ЖК.
Вие успявате ли да изпиете по 1.5л-2л вода на ден? newsm78

# 640
pepeusi - стана ми интересно, къде ще запсиваш Алберто на футбол?

Футболен клуб Лъвчетата, организират нещо като частен детски лагер за през лятото на басейн Спартак. Има сутрин футбол или тенис, обядват и следобяд плуване и може да се вземе детето от 16 до 18 часа. Много доволен беше днес като го взех. На мен ми е малко далечко.

Аз успях днес да си почина малко, даже поспах 1 час слеобяд и ходих на маникюр Simple Smile
Kisa05, да е здравичко и щастливо твоето момиченце!
rosit@, браво на теб, само 1,5кг., ехаа, супер!!!
Аз от списъка имам почти всичко, само розовите дрехи ми липсват, но не мисля да копувам като за начало много. Искам да купя някакво килимче или бокс, за да го свиквам да си седи и само, а не като Алберто секунда без нас да не може.

# 641
Добро утро от мен Simple Smile)

Някой беше питал за кремче за плажа Simple Smile аз лично се мажа само с олио и не ползвам никакви фактори Simple Smile Купихме си с моя мъж надуваемо легло за да мога да лежа и по корем Simple Smile на което изгорях съответно защото не се бях пекла по корем досега Simple Smile и той ми беше бял а коремчето с тен вече Simple Smile сега в големите жеги седя под чадърите и пак си хващам тен Simple Smile Иначе имам на Евелин така мисля беше мляко с 30 фактор и 2 който не помня каква марка са олио Simple Smile Зависи какво искаш Simple Smile Ако изгаряш много задължително фактор и то голям Simple Smile

Усмихнат ден момичета  Hug Hug

# 642
Здравейте, сладурани!
И днес се очертава един горещ ден, не знам вече как ще издържам....
Аз май отдавна не съм се включвала, имам една дилема отностно това кога да изляза в болничен, питах доки, каза ми когато си искам, та аз реших че май ще е от 15 август, защото вече започва да не ме свърта в офиса и със всичките им простотии, а и, както знаете, вече сме на съвсем друга вълна...
Колкото повече наближава, толкова повече ме хваща страха (от неизвестното по-скоро) около самото раждане (въпреки че доскоро бях истински смела....) Все си мисля- колко ще ми се промени живота с беболина, а отсега я обичам тоооолкова много. Докато си бях във Варна през уикенда, не ме риташе много активно, може би защото изобщо не се спрях на едно място, та ми беше малко уплашено, но само докато си стъпих в къщи и започна едно лудо риткане. Пак съм станала много чувствителна, все рева за някви супер простотии, не мога да се позная себе си.... Сестра ми, с която не се бях виждала от една година, реши и тя да се прибере до Варна да се видим, та много ми се радва, каза ми че не е очаквала да имам такъв голяяяям корем и все ми повтаряше ква съм сладка така Simple Smile

По въпроса за лекциите за кърмене- и аз си реших, като изляза от 15 август и тръгвам по такива образователни курсове, само че като звъннах на една приятелка, тя ми каза че било препоръчително да си в деветия месец, че да не забравиш какво ще ти кажат, ама аз пак ще си отида през август...

Пък за моята свекърва- да не ви разправям как ме изнерви предната седмица, и то, заради това че тя не е научила сина си да яде плодове и зеленчуцу, аз съм била виновна, да съм го научила сега?!? викам и ти като не си го научила 30 години аз ли да го уча? Да съм му слагала в кутийка храна за работа, някви такива идиотщини, просот ме изкара извън нерви...

Сега си направих един списък с имена за нашата дудулика и съм го дала на таткото, да си хареса някое, вече нямам търпение да започна дая наричам с някакво име....стига да не е симона, като свекървата....

В неделя си харесах кошарка, сега наште ще ходят да я купуват, а каква количка си харесах.....мале мале, като и видях цената паднах просто паднах- на Stokke Xplory Pink limited edition 2011

За списъка- аз съм си изпринтирала от тук: http://moebebe.com/?id=4

Май много дълго стана... НА всички празнуващи, честито!!! Много сори че не смогвам навреме да честитя на всички Simple Smile
Целувки и приятен ден н, мацки!!!!

# 643
  • София
Здравейте девойки,
Ние оженихме сестра ми и аз май вече почвам да си събирам акъла и да влизам в час, че вчера не бях и на работа Hug
Първо честити празници  bouquet
Второ - гледам, че четете списъци за бебето, аз като ги гледам са много подробни и доста излишни неща има в тях. Не знам до колко ще съм ви полезна, но ще напиша какво бях взела в началото с Ина и ми беше абсоютно достатъчно, за да не се вкарвате отсега с излишни разходи:
1. Памперси - изчакайте с купуването, за да видите колко ще се роди бебето.
2. Мокри кърпички - ползвах на Нивеа сенситив, че бяха и в хубава кутия и нкога не съм имала проблем с тях.
3. Еднократни чаршафи - купувах си 60х60 и ги подлагах като й сменям папмерса, защото почти винаги пишкат като ги оставите голи и това ми спестяваше мноооого пране на калъфа на плота.
4. Тензухени пелени - обсъдихме ги вече, много ми бяха удобни и като измия дупето да я завия а такава и да я подсуша
5. Шише - без значение ще кърмите или не ви предлагам да имате, защото може да се наложи дадавате глюкоза заради жълтеница или чай за колики. Аз бях взела на д-р Браун
6. Залъгалка - за тези, които не са твърдо против, аз избрах залъгалката пред палеца и пак бих го направила, позлвах на Авент.
7. Дрешки - тук ви предлагам да се контролирате и ограничите доста, знам каква е тръпката, но и знам, че в началото им умаляват с дни, а всички ще ви донесат.
8. Хавлия за къпане - тип кърпа като за начало ми беше най-удобна, с качулка.
9. Физиологичен разтвор - капе се в носа след банята, за да разтвори да помогне на ваденето на секретите, останали след раждането
10. Помпичка за нос - за да изтеглите въпросните секрети
11. Спирта - за да обработвате пъпчето, ако не е паднало
12. Стерилни марли, пак за пъпчето, а също и клечки за уши, които аз ползвах само за пъпчето или за почистване на нослето, педиатърката ни е протива завирането на клечки в ушите.
13. Пудра Топоцин, която също е за пъпчето, а и за после влиза в употреба за всякакви ожулвания и охлузвания.
14. Крем против подсичнае - 90% ги изпсват подсечени - най-доволна съм от Судокрем.
15. Нещо за къпане - аз ползвах измиващото блокче без сапун на Себамед, много съм дволна.
16. Лосион за мазане, мляко, зехтин или с каквото ще клепате бебето след баня Mr. Green
17. 1 кутия хипоалергично АМ, при все, че бях твърдо решила да кърмя и успях, това, че имам алтернатива, ако нещо се издъня много ме успокои. Аз бях взела тогава NAN HA1.

Това са по-дребите неща, иначе легло, матрак, плот за повиване и чаршафи са си задължителни.

А за майката е хубаво предварително да има помпа за кърма, гармастан, подплънки за гърдите, крем против стрии за корема, защото след раждане при събирането на кожата пак се цепи, удобен сутиен, силиконови зърна и много търпение Simple Smile

Пак казвам, тези неща ми бяха необходими на мен в началото, количествата, продуктите и марките хич не са задължителни, само се опитах да обясня кое защо и как, на мамите, на които им е първо Peace Ако се сетя още нещо ще допълвам, а сега отивам да пускам анкети и да добавям щъркелчета Heart Eyes

# 644
Моля ви кажете ми някакъв крем против стрий,че вече не знам с какво да се мажа.

Общи условия

Активация на акаунт