Навън е вече лято, а в коремчето ми - НОЕМВРИйско злато

• 30 316
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро коремчета   Nature Sun With Face
Ето една калпава виртуална почерпка по случай рождения ми ден   party023
Да се разпиша - нашите и свекърите се запознаха, че даже се и харесаха  newsm44  Беше тежък пиянски ден, а днес се очертава да бъде още по-тежък   smile3538  Drunk
Желая на всички хубав, усмихнат и слънчев ден   bouquet

Честит рожден ден и от мен!
Радвам се , че родителите ви са се харесали Simple Smile
Ние днес ще си ходим на София. Мисля от утре да запиша Алберто на футбол и плуване.
Купих едно много сладко комплектче- блузка, ританки и шапчица и едни лпатнени терлички Simple Smile
matie, каквото и да сте решили, важното е да не съжелявате и да сте убедени и ще бъдете щастливи, пожелавам ви го!
purplethor, съжелявам и за вашите проблеми по жилището ви.
Приятен ден и се надявам от другата седмица да съм по адекватна Simple Smile

# 616
Благодаря jujinka-15!
Вече съм по спокойна.Хубав ден на всички и пийте много течности! Laughing

# 617

Здравейте, момичета!
Аз малко рядко пиша тук, иначе най-редовно ви чета.Сега влизам да ви почерпя и аз по случай рождения си ден  party023  /ще ме извините,но нещо не мога да си кача друга/

# 618
kiki11 Честит рожден ден с пожелания за много щастие здраве и една лека и спокойна бременност с най послушното бебче на финала   bouquet

Julturche Честит рожден ден на патерица желая ти много щастие здраве лека и безпроблемна бременност и едно пухкаво бебче   bouquet

# 619
Честит рожден ден kiki11! Бъди жива и здрава!

# 620
Честит рожден ден Кики  Hug

# 621
Честит рожден ден, кики11 ! Бъди здрава, щастлива и леко раждане и здравичко детенце!!

# 622
Честито на всички празнуващи, да сте живи и здрави  newsm51
Мати, много щастие в ново жилище  newsm24
Личи се, че са почивни дни, всички сте много мълчаливи. Аз да споделя какви ги свърших  Laughing Вчера си купихме кош за новородено в червено към количката на каката, много съм доволна. С малко зор, но се намиста и в колата на задната седалка, та бебо ще си пътува спокойно легнал, че нашите пътувания са дълги и с столче първоначално няма да е хубаво.
Ох, а пък вчера явно слънчасах и докато бяхме в мола на хладничко след обикаляна за коша, ми падна кръвното. Бяхме в Карфур и след 10 мин седяне на столчетата мостри прецених, че е по-добре да си изляза да изчакам моите хора отвън, да обаче на касата опашка, задръстено с колички и минаването с корема и кауза пердута. Просто усещах, че ме делят 5 крачки от припадъка и се втурнах през съседната затворена каса навън, за да търся пейка.. Еми познайте, охраната ме спря да ми обяснява правилата откъде се излиза и ми каза, че сега нямало да ме върне .... Rolling Eyes Ми викам му  "Вие само се опитайте, след 2 крачки ще припадна" и просто минах през него като през малка гара и се стоварих на първата пейка. Та после пък друг от охраната като ме видя, че съм зле, ми предложи вода и пита дали ще се оправя... Каква разлика просто между хората има...
Купих си и страхотни дънки за бременни, откакто почна да ми расте тумбакът по-удобно нещо не съм обличала Crazy
А днес като ходих по магазините се влюбих и в едни шишета - силиконови на Нуби, направо са невероятни, една приятелка ги ползвала и е доволна. Нямат бисфенол в тях и се мият лесно, не са чупливи... Изобщо суперски  Heart Eyes
А за тези, които имат по-големи дечица - има 30% намаление на обувки в Колев и Колев, обзаведохме каката и съм много доволна. Тези обувки съм ги признала, няма износване, не изпотяват краката, а и като са намалени  Crazy
Приятна и прохладна вечер от мен  55

# 623
Добро утро от мен Simple Smile Най - накрая приключих с четенето доста бях изостанала и не мога да сваря да чета  Party На 12.07 бях при Марков в София с моя малък мъж всичко е наред .Расте си , дебелее си  Laughing Laughing Сега се е обърнал седалищно , но доктора каза ,че имаме много време още да се въртим.
Относно ремонтите и ние с нашия татко мислим варианти за ремонт ,въпреки ,че сме на квартира скоро немислим да се махаме от тук и правим така ,че ремонта който ще направим да не е прекалено скъп защото не е наше все пак.Въпреки ,че квартирата ни е доста голяма стаята в която ще спим с бебо е малка и се мислят варианти как да съберем кошарката ( която ще е от тези който стават след това на легло ) и е дълга колкото едно легло .(а място няма ) Накрая стигнахме до извода ,че ако трябва ще махнем гардероба от стаята или таткото ще спи залепен за една от външните стени на стаята. Снощи се сетихме за вариант да покрием стената с корк ( но май е доста скъпо това удоволствие)
Стига съм ви занимавала с моите проблеми ... ще мислим още варианти.
лек и усмихнат ден

# 624
Добро утро и от мен!
Аз заведох Алберто на б. Спартак в детския кът, много приятно ми се стори, да видим какво ще разказва после като го взема. Едвам се дотътрузих на връщане, много се изморявам и ми се стяга корема, та спирах на всеки 2 крачки.
Clioniki, разбирам те напълно и на мен ми се случва това в магазините, защото няма свеж въздух и само търча да търся пейки..
Ала Бала, радвам се, че всичк е наред с твоето бебче и си расте на воля Simple Smile
Усмихнат ден и от мен!

# 625
Записче и от мен. При нас всичко е наред. Е в жегите ми е тегаво, особено като ми се подуят краката. Събота и неделя е добре, защото ходим на вилата, но през седмицата цял ден в офиса на компютъра ми отичат краката. Ние вече взехме някои неща за бебка - взехме бебефон, една много сладурска въртележка за легло на дисни, 2 одеалца, шише на чико, едно боди. Поръчахме и стерилизатор и помпа за кърма. Малко е рано за покупки май , но предпочитам от сега да купим една част, че после накуп ще ми е по - тегаво. А пък дрешки мисля към октомври и след това като се появи бебка, за да пуснат есенно - зимните дрешки.
 Hugна всички и много усмивки!

# 626
@ Clioniki ЗА тези шишета на Нуби ли става дума, аз на тях съм хвърлила око, има ги даже и в различни цветове, а имат и много добри отзиви наиситина.

http://www.babyartikel.de/produkt/silikon_flaschen/nuby_natural_ … he_150ml_gr_s_tee

Извинявам се пак за немския линк.

На всички празнуващи - честито, много хубаво така= в тази тема е вечен празник!

# 627
@ Clioniki ЗА тези шишета на Нуби ли става дума, аз на тях съм хвърлила око, има ги даже и в различни цветове, а имат и много добри отзиви наиситина.

http://www.babyartikel.de/produkt/silikon_flaschen/nuby_natural_ … he_150ml_gr_s_tee

Извинявам се пак за немския линк.

На всички празнуващи - честито, много хубаво така= в тази тема е вечен празник!

Точно тези  Peace Само дето при нас са по 20 лв.

# 628
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет и от нас в новата седмица!
След безсънна нощ, заради болки ниско долу, днес съм полу-заспала на бюрото ...

pepeusi - стана ми интересно, къде ще запсиваш Алберто на футбол?

Момичета, чудя се какво слънцезащитно да си взема за пупата?! Моля ви за предложения?
Ако не ни мине котка път, се нядавам да отскачим до морето за малко, та за това съм в чуденка!

Хубава седмица на всички!

# 629
Влизам с удоволствие да ви почерпя за рожденния ден на малката ми принцеса!

Общи условия

Активация на акаунт