Навън е вече лято, а в коремчето ми - НОЕМВРИйско злато

• 30 265
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
tranka ,всичко мина и сега пак си лежа,но ми е малко по-спокойно

rosit@ и моята е в зелено,но ,Неутрален цвят,пасва на всичко

# 61
  • София
Момичета, пазете се от изишни натоварвания, за да не се стига до стресови ситуации и болници Naughty Hug
Камелка, не помня коя седмица си, но аз усещам бебето всеки ден и честно казано, ако не я усетя 5 дена определено ще отида на ехограф. Аз нали съм и затъпяла, но ако ти е пъва бременност може и да е нормално Peace
Ние сутринта бяхме на плаж, после спахме и сега умувам дали е студено да ходим или не Thinking
Пожелавам ви почивка и усмивки Heart Eyes

# 62
Jylturche много се радвам,че вече си по-добре и това с крака да минава по-бързо! Hug
За стаята днес си говорихме и решихме да е в оранжево май,със светло син таван,но се чудя какви щори и пердета да сложа! newsm78

# 63
Бубче, 19-та седмица съм, втора бременност. Имам син на 12 години и кажи-речи вече нищо не помня от преди. Утре сутринта пак ще досаждам на докторката, все ходя преждевременно, ама срам не срам ще я помоля да ме види. Да ми стискате палци, ей! Много ме е страх  Sad

# 64
Бубче, 19-та седмица съм, втора бременност. Имам син на 12 години и кажи-речи вече нищо не помня от преди. Утре сутринта пак ще досаждам на докторката, все ходя преждевременно, ама срам не срам ще я помоля да ме види. Да ми стискате палци, ей! Много ме е страх  Sad
и аз съм на мнението на бубчето,защото моя малък мъж ме тормози по няколко пъти ежедневно и ако не го усетя ще се притесня.все пак може да е по поспаливо твоето бебче Hug
между другото днес една приятелка ми подари първата дрешка на бебчо.веднага щом ми се зареди фото апарата ще я снимам и ще я кача във фб,защото е е дно уникално боди smile3521

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 19:11 от desislava_iv

# 65
  • София
Привет от нас с бебо, който определено не е от мързеливите бебета. Днес е спал само до обяд, следобяд беше яко превъзбуден. тъпото е, че в момента в който се кача в колата и получавам нон стоп контракции, да не говорим какво си причиних ( втора сутрин подред ) - хапнах принцески с кашкавал - е няма такива киселини, чак преди малко се освестих.  Та тия дни ще звънна и аз на чичо Д-р, да видим дали трябва да увелича магнезия, или да сменя препарата.
Тежестта в корема я имам от един, два месеца насам. Мине ли 12 съм като глътнала топка. Пуста лакомия, да не мислите, че не ям или не пия  Blush  Naughty , няма такова нещо. Като се замисля с предишната бременност нямах подобно усещане.

rosit@, детската преди 4 години я направих бебешко зелено ( стени ) и  бледо жълто ( таван ). Понеже не е огрята от слънце седи доста мрачно, студено. Сега ако я ремонтирах, бих й слолжила нежно прасковено, оранжево ...топъл цвят.
Доди, успех утре  Peace.

Hug

# 66
  • София
Ето ме и мен в новата темичка, страхотно е заглавието   bouquet
Преди малко минах покрай огледалото- мисля, че коремът ми расте с часове, а вечер е 2 пъти поне по-голям в сравнение със сутрините hahaha Аз доскоро внимавах какво хапвам, но този уикенд се провалих - само тестени неща са на дневен ред  Blush
Ние с мъжа ми като се нанасяхме си боядисахме едната стая уж да е в по-розовеникаво, а тя си стана баш розово ... та се шегувахме отрано, че сме си запланували момиченце  Laughing Сега ще видим дали ще се окаже нужно да я боядисваме отново..
Иначе на мен ми е първа бременност, а бебчето го усетих в 17-та седмица и засега е от футболистчетата. Камелка да не би да си с предна плацента и затова да усещаш мъничкото по-трудно?

# 67
какво можете да ми кажете за безболезнените контракции?как се усещат и опасни ли са?

# 68
Здравейте, ноемврийки!
Аз се казвам Ивета и още от първата темеа ви следя, но от притеснение дали всичко е наред и ще бъде ли наред, не смеех да се включа. Сега го правя и се надявам , че ще си допаднем Simple Smile
На 11.03.2011 видях моите две чертички. Термина ми е за 12.11.2011. Имам по- голям син- Алберто, който е на 4 години. Живея в Италия, но за лятото съм си в България и вчера си направих фетална морфология тук. Останах очарована от д-р Врагалева във Фемина. Каза ми, че ще си имаме момиченце Simple Smile
За контракциите и аз ги имам и се уморявам много по- лесно, отколкото с първата си бременност.
Усещам бебка от 16-тата седмица и това ми помогна да съм спокойна през това време.
Бих искала и аз , ако може да ме добавите във Фейсбук групата и паролка за албума ( Iveta Ivova Gocheva ).
Приятна вечер!

# 69
Жълтурче браво че си се пооправила аз въобще не мога на такова натоварване точно за 5 мин и почвам да се задъхвам и всичко да ме боли ... гледам да съм по в хоризонтално положение хехе
добре дошла Ивета!

# 70
Добре дошли на новите МАМИ !
Аз да ви кажа се чувствам като премазана .... едно ми е уморено  smile3524 , само ми се спи и се излежавам . Като хапна малко и се подувам ,след което ми се приспива и т.н

Doddy, стискам ги палците яко. newsm10 newsm03
Жълтурче , не им се връзвай на лекарите . Много им е черен хумора  Hug Hug Hug
Ками , сигурна съм че всичко е наред ,но все пак иди да те види Доки . Hug Hug Hug
От утре нова седмица , нов КЪСМЕТ ! Дано се чустваме прекрасно и щастливи .

smile3521

# 71
Здравейте,

от доста време не съм писала... преди 2 дена бях на преглед и вече за 3ти път ми казаха че ще е момче... вървим с една седмица напред и нямам търпение скоро да почувствам бебчо.
Може ли и мен да ме добавите в фейс групата (Lilyana Koleva - снимката ми е едно малко прозяващо се коте Simple Smile)

# 72
Здравейте на всички!
Добре дошла на pepeusi!

Камелка - аз за първи път усетих ритничета към 16 седмица ниско долу и ги имаше за около 10 дена. После около 10 дена нищо се усещах, но не мисля че е притеснително. После пак започнах да усещам, но вече по-нагоре, около пъпа, явно бебето се беше преместило. Ти вече си в 19 седмица, не мисля, че е притеснително, може бебчето просто да се е обърнало навътре и затова да не усещаш, но най-добре питай лекарката си, за да си спокойна.

Жълтурче - и аз бих се ядосала на такова изкаване на лекарката, но не си го слагай и не се тревожи. Лекарите понякога май са малко по-безцеремонни и цапнати в устата. За стягането на мускула на прасеца - и на мен ми се е случвало няколко пъти и забелязах, че сутрин ако не си протягам краката много много не се случва, така че избягвам да го правя и засега съм ок, но най-гадно е ако ти се случи докато спиш - тогава аз направо се събуждам от болка.

Аз да ви се похваля - миналата седмица направих детайлния ултразвук и също така излязоха резултатите от изследванията за генетичните болести - висчко е ок, рисковете са ниски и бебчето си е ок. Разбрахме и пола - ще си имаме момиченце и сме много щастливи и двамата с мъжа ми. Дано не са се объркали нещо, те няма да ни кажат, че 100% е момиче, бяха написали - "най-вероятно е от женски пол". Явно се презастраховат и аз сега си мисля дали да не направя още един ултразвук само за да потвърдим пола. Но се надявам, че не са сбъркали, все пак бебчето си лежеше по гръб, с разперени ръчички и краченца и си мисля, че са го видяли много ясно.

Ок, поздрави от мен на всички и успешна седмица!

# 73
Добро утро,коремчета,ние вече сме на морето,пия си кафето на верандата и се наслаждавам на почивката. Sunglasses
Ивета,добре дошла в отбора! Hug
Доди и палчетата на краката стискам,мила, Praynig
Вчера бях на гости на баба и дядо,те адски се вълнуват за бебока.Попитах дядо какво ще е според него,а той без да се замисля каза момиче,разбира се.Отдавна се примирил с мисълта,че в рода може да има мъжка рожба и нормално понеже сме над 13 момичета и едно момче.Посмяхме се,дано скоро разбере дали е бил прав.Хубав и слънчев ден ви желая.    bouquet

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 07:15 от jujinka-15

# 74
  • Пловдив
Здравейте на всички и хубава седмица ви желая.Благодаря на Бубчето за темичката  Wink.Аз вече усещам бебочето да ритка и съм много щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт