Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 277
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 1 005
На мен пък ми е тотално неразбираемо как някой не разбира приятелството между мъж и жена. На мен почти всичките ми близки приятели, ама наистина много близки, през годините са били мъже. Жените се броят на пръстите на едната ми ръка. За повече от двадесет години не ми е минало през ум, че мога да си легна с някой от тях. Нито пък е имало подобни залитания от другата страна.

# 1 006
Понякога обаче и външният натиск о***а пейзажа. И аз има такъв приятел, почти десетгодишна дружба,  и накрая гаджето му не издържа, направи няколко нервни и ревниви изблика, та го отнесе първо нашето приятелство,  а после и тяхната връзка ( и тя 10 годишна)  Rolling Eyes.
Знам, какво ще получа в отговор, че и приятелството ни е било толкова, но не мога да си затворя очите пред външните фактори, а и клишетата съществуват заради причина.

# 1 007
Това е така. И не мисля, че е виновно приятелството, а ей такива разбирания как не може да са приятели мъж и жена. И после му пили на главата, прави му фасони и в крайна сметка го поставя пред "тя или аз". Много е глупаво. Аз също съм имала такъв случай. Но те впоследствие се разделиха, на нея все повече неща й пречеха и той си грабна багажа.

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 22:00 от simplyaven

# 1 008
Досега приятелка съм била само с един мъж, който беше....162 на над 100 кг тегло, плешивичък, много добър и умен, но не изпитвах никакво привличане към него.
Обаче се оказа, че ТОЙ е! Laughing

Във всички други случаи на , хм, приятели мои, си признавам без бой, че само стечение на обстоятелствата не ни е довело докрая. Mr. Green

# 1 009
  • София
Какво значи стечение на обстоятелствата?
Всичко в живота е стечение на обстоятелствата.
Или греша?

# 1 010
  • София
ако например, си на двайсет години и на купон с гаджето и още няколко приятели, вземеш че попрекалиш с алкохола, а гаджето ти заспи, току-виж най-приятелски преспиш с приятеля на гаджето си (който също е попрекалил с алкохола). На следващия ден може да е леко конфузно, но по негласно споразумение всичко си остава просто един приятелски секс. Нито ти ревнуваш от гаджето на приятеля, нито той ревнува от твоето гадже. Никой нищо не споменава, никой нищо не очаква. Минало и заминало.

# 1 011
  • София
Не ми се е случвало. Не знам.
На 20 вече бях с моя мъж. На когото не съм изневерявала.
Преди това не съм била примерно девойче.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И така, вече 9 години половина не съм била с друг мъж. Не че не е имало съзможности. Но ако това се случи, просто няма да сме двойка с половинката.
Аз съм безкрайно романтична. За мен секс=любов. Точка и това е.

# 1 012
  Според мен, когато говорим за приятелство между мъж и жена, винаги единият изпитва физическо привличане и отвори ли се възможност, би си легнал с другия. Пък ти си мисли, че сте само приятели и нищо не иска от теб. И на мен много мъже ми се пишат "приятели", но съм убедена, че ако им дам възможност за секс (което на този етап е изключено), няма и да се замислят да се дърпат. Laughing

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 16:11 от Мишел Обама

# 1 013
Споко, бе...що се възмутихте толкова? Simple Smile Животът е достатъчно кратък, за да си късаме нервите за глупости. Аз не съм си признавала за изневяра, а за паралелна връзка. Връзка, която нямам намерение нито да крия, нито да прекратявам. Не виждам мъжът, с когото живея да е яростен, тъжен, самотен, обиден...напротив, живеем си  добре. Е, имаме си доста противоречия, често и скандали, но те не са във връзка с паралелните ни взаимоотношения, а поради тежките ни характери, неразбирателствата за битовизми, а колкото и смешно да звучи, като седнем да гледаме новини стават най-големите препирни, поради политическите ни различия Laughing.. На него му е ясно, че съм зодия Стрелец, за мен смисълът на живота е разнообразието и промяната, интересния живот, кипящите емоции, в това число и връзките с други мъже. Разбира се, и той си има своите връзки, което е естествено и нормално. Не живеем в 19 в. за да си скубем косите с алтернативните партньори или да се търкаляме по пода. Човекът е полигамно създание, и няма смисъл да подтискаме подсъзнателните си желания и страсти. Това само съсипва нервите и психиката ни. Не виждам проблем в това, щом и двамата ми партньори го намират за ок. Няма обидени, няма наранени.

Е,добре.Обичаш разнообразието.....
Животът е кратък,за да си късаш нервите за глупости....
Имате скандали ,постоянно за нещо се карате с мъжа ти.....
И той си има своите връзки....

Защо тогава не се разделите ?
И да си живеете живота?
Защо ви е да се тормозите непрекъснато със скандали и караници?

Пп:Може да си мислиш,че честите ви скандали нямат общо с паралелените ви връзки,но в основата там ви е проблема.Колкото и да се опитваш да се убедиш ,че сексуалните ви забежки нямат нищо общо....

# 1 014
Краси...
Има случаи, в които страничното е просто необходимо, ако и да няма скандали, неразбории, и други битовизми...
Просто...има сериозни здравословни или психологически проблеми у единия партньор.

Просто не мога да цитирам тук примери, разказани ми от приятел-психолог.

Периоди има най-различни в една връзка/семейство/брак.
Но аз, лично, заради секс не бих се развела/разделила никога, ако другото си е на място.

Толкоз.

# 1 015
Ама,Жоз, това ,което съм цитирала ,не звучи така....
aniese пише,че и двамата си имат своите си паралелни връзки.Плюс това си имат скандалите,разправиите.

Този й пост оставя впечатление,че нямат много общо,скандалите са много,явно и секса не върви, щом и двамата имат нужда от странични връзки,взаимно си пилят нервите.....
Е,аз не виждам причина да живея по този начин и да си причинявам всичкия този тормоз.

Нали ,уж,животът е прекалено кратък,за да го си го съсипваме сами?

# 1 016
Бояна някъде беше писала нещо мнгоо вярно (де си, Боце).
Че...има хора, които хем не могат изцяло заедно, но и разделени не могат.
Звучи парадоксално, но съм убедена, че е така.

(говоря конкретно за случая на аниесе)

# 1 017
  • София
Като за сериал бива, но горко на децата им на тези, дето не могат да са изцяло заедно, но и не могат разделени. И в един момент при такива хора, се появява трети, който носи някакво спокойствие на единия и нещата приключват. Рядко се срещат хора, които могат цял живот да живеят в такова душевно напрежение.

# 1 018
А понякога появата на трети може да послужи точно за да си дадат сметка, че трябва да заздравят нещата помежду си.

Ето ти още един сериал, ако ще се замеряме с такива, Андариел. Laughing

И пак д акажа - черно-бялата фотография е много добра, ако е правена от майстор. Във всички други случаи се търсят цветовете.

# 1 019
  • София
чудно ми е как ще заздравят нещата между себе си при появата на трети. та те през цялото време имат някакви паралелни връзки! Връзката помежду им е в постоянно напрежение, едва ли и двамата са такива мазохисти, че да изкаратт десетилетия така. Все едно да очакваш два скачени съда спонтанно да имат различни нива. Как очакваш да се развие този сценарий като стъпки? Вкъщи се карат, а навън изливат любовта си и блажено потъват в обятията на трети хора. После се връщат вкъщи и пак започват да се карат... и така всеки ден. Докога? В един момент единият ще се чувства по-изтощен от другия от постоянното напрежение и ще си помисли "а аз защо си тровя нервите, като с Иван ми е спокойно". В момента, в който се появи трети човек, който да удовлетвори потреббностите за стабилност у единия, то напрежението за него спада и той прекратява напрягащата го връзка. Едно от предимствата на живеенето по двойки и връзките е точно търсенето на сигурност и спокойствие. Когато тях ги няма, връзката в един момент умира.
Според мен нещата не са фотография и игра на цветове и сенки, колкото и романтично и поетично да изглежда, а по-скоро брутална физика.

Общи условия

Активация на акаунт