Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 404
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 105
  • София
На много от нас ни се е искало я с Вин Дизел

стига бе, той е известен почитател на другия пол, вероятността Вин Дизел да предпочете да кривне с мъжа ти, отколкото с теб е много по-голяма Laughing

# 106
  • София
А пък и нека си го кажем откровено, ако всяко едно леко или тежко кривване или направо завой водеха до край на постоянната връзка, то сигурно ще останат неразбити не повече от 10% от съществуващите семейства.
И така да е какво? Семейството някаква свръхценност ли е, ама семейството каквото и да е, на всяка цена. Щастливи, нещастни, обичащи се или безразлични, но зор да са в семейство. За какво е това семейство не разбирам. То от тази логика вероятно мнозина си имат афери, но иначе са "семейни", т.е. подсигурили са на старини да не са сами или нямам представа каква мотивация ги води.
О, не, в никакъв случай!!! Ако си нещастен в семейството си, какъв е смисъла да го стискаш на всяка цена?! Аз визирам случаите, в които въпросното "кривване" е станало ...почти... случайно и е резултат на временно скъсана комуникация, а не на това, че не се обичат и не искат да са заедно.

# 107
На много от нас ни се е искало я с Вин Дизел

стига бе, той е известен почитател на другия пол, вероятността Вин Дизел да предпочете да кривне с мъжа ти, отколкото с теб е много по-голяма Laughing
Joy Joy Joy Joy Това ми харесА.

С една дума: Жени, пазете си мъжете, след като решите да им изневерите да не стане така, че те да паднат в капана.

# 108
Вин Дизел обратен????
Не????
Кажете ми, че се шегувате! Shocked

А я да ви запитам, вие кривването само с представител на другия пол ли си го представяте?

Ако мъжът ви кривне с мъж? А вие - с жена? Това...не го ли броим или? Whistling

# 109

А я да ви запитам, вие кривването само с представител на другия пол ли си го представяте?

Ако мъжът ви кривне с мъж? А вие - с жена? Това...не го ли броим или? Whistling
Ako мъжа ми кривне с мъж е по зле, отколкото ако е с жена. Ако аз кривна с жена това не е никакво кривване.  Mr. Green

# 110
Е те това е, пак двоен стандарт.
Знаех си.

# 111
  • София
Семейството е свръхценност от тази гледна точка, че е много повече от сексуални отношения. То е финасни, престиж, отношения с роднини, ангажимент към децата, сигурност. Затова хората рядко си развалят семействата заради една или повече изневери, дори когато има извънбрачни деца и дори паралелни семейства. Рано или късно, всеки кръшкач се кротва.

# 112
Рано или късно, всеки кръшкач се кротва.
Гравитацията не прощава никому Mr. Green

# 113
  • София
лелеее, мигах, мигах на парцали за гравитацията, и чак преди малко вдянах!  Laughing

# 114
Семейството е свръхценност от тази гледна точка, че е много повече от сексуални отношения. То е финасни, престиж, отношения с роднини, ангажимент към децата, сигурност. Затова хората рядко си развалят семействата заради една или повече изневери, дори когато има извънбрачни деца и дори паралелни семейства. Рано или късно, всеки кръшкач се кротва.
A!
Е те след това изказване темата спокойно може да бъде клоузната, така да се каже.

# 115
  • София
"финасни, престиж, отношения с роднини, ангажимент към децата, сигурност" това не ми звучи сериозно. Може би освен престижа, за онези които ги вълнува. Всъщност, за много, особено застаряващи мъже е престижно да станат отново ергени и да изиграят "Завръщането на стария кръшкач".
Та извън социалния стереотип, който е напълно безполезен, не виждам причина семейството да е свръхценност, защото ако не се основава на обич, през преобладаващото време разбирателство, подкрепа, приемане на другия, то не е семейство, а съквартирантство.
Извинявайте, ако ставам досадна, но са ми интересни чуждите мотиви да захвърлиш дадената ти по рождение свобода за това съквартирантство. Познавам двойки, които са щастливи заедно по 30- 40 и повече години, вярвам в такова семейство, но по случайност или не, тези хора казват, че все още чувстват свободата да си тръгнат, ако решат, да останат сами.

Не тази вечер, Жозефина!!! Е, почакай малко по- любопитните да научим, каквото ни интересува.  bouquet

# 116
  • Варна
Изпуска се най-важното.Има изневери и изневери.Едно е да си нещастен в семейството си,да имаш успоредна връзка ,съвсем друго е някъде по пътя си нелепо да си кръшнал.В първия случай и аз съм се чудила защо стоят,но във втория ... Stop Хайде моля ви се.Случва се на всички,не сме безгрешни.

# 117
  • София
Изпуска се най-важното.Има изневери и изневери.Едно е да си нещастен в семейството си,да имаш успоредна връзка ,съвсем друго е някъде по пътя си нелепо да си кръшнал.В първия случай и аз съм се чудила защо стоят,но във втория ... Stop Хайде моля ви се.Случва се на всички,не сме безгрешни.
То това е ясно. Ако около някой свети ореол да се обади.  Laughing Чисто егоистично ползвам темата да науча неща за хората, които не знам. Не за конкретни хора, разбира се, за модели на мислене, които не мога да срещна така откровено на живо. Извинете ме.

# 118
Паралелно, паралелно, колко да е паралелно, в един момент ста'а перпендикулярно, дет;' вика Рокси, гравитация, и толкоз.

Нещастен и паралелна връзка невинаги са синоними, апропо.

П.С. 35 години Камила и Чарлз били паралелни любовници, един цял брак се разби, Даяна си отиде, те се поожениха...Наскоро някъде четох, че пък сега, ей на, вече са заедно, нали, от 2005-та, официално при това, но....били пред развод. Mr. Green

# 119
То това е ясно. Ако около някой свети ореол да се обади.  Laughing Чисто егоистично ползвам темата да науча неща за хората, които не знам. Не за конкретни хора, разбира се, за модели на мислене, които не мога да срещна така откровено на живо. Извинете ме.
Е тя схемата е ясна, има разни статии за хормоните на  влюбването дето бушуват в мозъка и как за около 3 години май (не съм много сигурна) се поизчерпват и остават други по-улегнали и кротки чувства (предполагам). По нататък следват разни изкушения дето се явяват на всеки и според това каква ценност му е семейството и другите неща дето се изброиха покрай него или си наляга парцалите и се въздържа или си действа според другите ценности. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт