Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 341
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 90
Мда. Да решава по-бързичко, така е по-лесно като нямат деца, така че е свободна да прави грешки Wink

# 91
  • София
ВидЕ ли сега, Гия, защо не трябва да пускаш таккива невинни теми? Тамън се наканиш да кривнеш, и сее намери кой да те откаже! Язъък, изтече ти младостта в моногамия!  Laughing Wink

# 92
ВидЕ ли сега, Гия, защо не трябва да пускаш таккива невинни теми? Тамън се наканиш да кривнеш, и сее намери кой да те откаже! Язъък, изтече ти младостта в моногамия!  Laughing Wink

Laughing Laughing Laughing Мдам, определено нещо ти хлопа.

# 93
  • Бургас
На много от нас ни се е искало я с Вин Дизел, я с Кърт Ръсел Simple Smile)), мечтите са безплатни.Не очаквай големи признания.Ние сме примерни и скромни жени, домакини, майки, любовници, само на нашите си половинки, не се даваме на друг.
И още едно нещо ще напиша -на 98% от жените е минавало такава или подобна мисъл, или само на желание за такова нещо, но бъди убедена в това.

# 94
така де, да си кривва колкото иска, ама да си носи отговорността, а не да се опитва да я замита чрез подобни теми! Отделно, на когото му стиска да кривне, не бие тъпана, че и да пита другите най-невинно!
Защо? Аз пък си мислех , че форумите са споделяне , допитване... Няма лошо , човек да се свери часовника, мисля.

# 95
така де, да си кривва колкото иска, ама да си носи отговорността, а не да се опитва да я замита чрез подобни теми! Отделно, на когото му стиска да кривне, не бие тъпана, че и да пита другите най-невинно!
Защо? Аз пък си мислех , че форумите са споделяне , допитване... Няма лошо , човек да се свери часовника, мисля.

Ми то и аз така си мислех, но Анда не е на същото мнение.

# 96
  • София
Споделяне, доколкото можеш да си споделиш на всеослушание и да рискуваш в един момент с някой потребител да излезете братовчеди. Имало е такива случаи, доколкото си спомням, някой си сподели, пък после се окаже, че са го разпознали разни хора.  Peace

# 97
Споделяне, доколкото можеш да си споделиш на всеослушание и да рискуваш в един момент с някой потребител да излезете братовчеди. Имало е такива случаи, доколкото си спомням, някой си сподели, пък после се окаже, че са го разпознали разни хора.  Peace

Хайде сега, не се прави че много се тревожиш, някой да не ме разпознае. За това ли от теб струеше така любезност...на талази, на талази?

# 98
  • София
Виж сега, твоята тема нито е първата такава, нито ще е последната! точно флирт с драгия потребител е!

# 99
Виж сега, твоята тема нито е първата такава, нито ще е последната! точно флирт с драгия потребител е!

И аз бях разбита от факта, че ти не ми отвърна на чувствата.

# 100
Ами добре, накрая имаше опарени и наистина не беше чак толкова невинно. Заслужавам напълно, да бъда порицана.
Глупости!  Mr. Green Ти да не си застанала на съд пред непорочни девици, че и да си порицана.
 Щом си жадна за нещо, значи то липсва в необходимото количество и качество.
Не ми се е приисквало да кривна до ден днешен, ама утре знам ли какво ме чака....  Би било край и начало, не кривване.

# 101
На всеки му е минавало такова нещо през главата, но друг е въпроса дали се е осмелил да го направи. Монотонност и сивота в отношенията води до точно такива мисли. Или предприемаш нещо за разведряване на обстановката ( разбира се и другата страна да го иска ) или се впускаш в авантюрата. Щом няма деца е много лесно да се вземе решението - или, или  Peace
Но никога не тъчи на два стана  Naughty

# 102
  • София
Вече прецакани връзки не коментирам-там положението е на разграден двор и всеки влиза и излиза когато си поиска.
Че тя връзката на авторката си е прецакана отвсякъде...
И всеки по-напорист мъж може да влезе...
Мислиш ли, че е здрава и нормална една връзка,в която ти се иска през няколко месеца нещо ново,тръпка или искри?
За мен е изчерпана отвсякъде .И е въпрос на време да се разпадне....
Просто не се е намерил този ,който ще подпали чергата.На авторката или на гаджето й....
Ами, Краси, според мен не е точно така... Може и аз да не съм чела внимателно, но останах с впечатлението, че за авторката това е един изолиран случай. И излизайки от конкретната история нека си представим следния казус:
Той изживява кофти период, тежко му е, има проблеми, свил е платната и т.н., не успява да намери достатъчно време и внимание за жената до него. Тя, съответно, се чуства тъпо, неценена, нежелана, необгрижвана. И решава да си излъска егото, доказвайки си, че за някой друг може да е безкрайно желана... Тук историята може да има поне 10 различни края.
А пък и нека си го кажем откровено, ако всяко едно леко или тежко кривване или направо завой водеха до край на постоянната връзка, то сигурно ще останат неразбити не повече от 10% от съществуващите семейства. Тук, обаче, има опастност да изпратя темата много далеч, за това спирам Wink

# 103

Но никога не тъчи на два стана  Naughty
На три - четири е по- яко!

# 104
  • София
А пък и нека си го кажем откровено, ако всяко едно леко или тежко кривване или направо завой водеха до край на постоянната връзка, то сигурно ще останат неразбити не повече от 10% от съществуващите семейства.
И така да е какво? Семейството някаква свръхценност ли е, ама семейството каквото и да е, на всяка цена. Щастливи, нещастни, обичащи се или безразлични, но зор да са в семейство. За какво е това семейство не разбирам. То от тази логика вероятно мнозина си имат афери, но иначе са "семейни", т.е. подсигурили са на старини да не са сами или нямам представа каква мотивация ги води.

Общи условия

Активация на акаунт