Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 300
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 75
Да пуснеш тема тук или да вземеш някоя тема присърце си е садо- мазо...  Пиша в три форума само в този е така ... ooooh!

Gia Marie Carangi  не е лично към теб. Hug За справка: виж повечето теми...

# 76
  • София

Защото явно съм ужасен човек.

По-полека с емоциите  Laughing Колкото взехте да се вживявате, ще кажете, че си нямате собствени грижи. Потретвам го сигурно, но не се гордея с постъпката си. И какво трябва да направя сега, да оголя гръб и да се оставя да ме бичувате? Доволна ли ще си тогава?
Ами добре, накрая имаше опарени и наистина не беше чак толкова невинно. Заслужавам напълно, да бъда порицана.

Ами да, при положение, че съм го мотала 2 месеца, ти какво очакваш? Това му беше последния, отчаян опит. След това не ме потърси. Надяваше се аз, да го направя. След един месец получих, най-красивия смс, който съм получава и който напълно затвърди, че ме е обичал. Не му отговорих, бях ядосана, че така ме зачеркна от живота си и не поиска да останем само приятели  ooooh! Blush Ужасна съм, знам.
Grinning Нито едното, нито другото.

Бяхме от различни градове. Запознахме се през интернет. Виждахме се от време на време. На последното ни виждане, за малко да изгоря...Но той ми постави оутиматум, че имам срок от три дни, да реша и естествено всичко приключи.
Беше ми мъчно после, защото се бях привързала много. Не се гордея с постъпката си, тъй като беше влюбен в мен.

Andariel, аз с мухьовци не се занимавам. Ако обичаш престани да слагаш етикети.
Е хайде стига. Много ли съм грешна, че си признах.
И това за флиртовете, че не били чак толкова невинни, си зависи от човека. При мен не се е стигало до секс, при такъв флирт, който продължи около 2-3 месеца. Просто ми харесаше да си играем на котка и мишка.

Колко станаха дотук, че не мога да ги преброя!

# 77
Gia Marie Carangi, ами като ти се кривва, действай....не да стоиш тук и да си чешеш езика, или да се чудиш кой го е направил и кой не.
Това зависи единствено от теб...

# 78
  • София
така де, да си кривва колкото иска, ама да си носи отговорността, а не да се опитва да я замита чрез подобни теми! Отделно, на когото му стиска да кривне, не бие тъпана, че и да пита другите най-невинно!

# 79
Andariel  ама ти определено имаш някакви отклонения, граничещи с маниакалност.

А, последния цитат, защо реши, че има нещо общо?

Mirama, в случая, не аз си чеша езика, ама нейсе.

така де, да си кривва колкото иска, ама да си носи отговорността, а не да се опитва да я замита чрез подобни теми! Отделно, на когото му стиска да кривне, не бие тъпана, че и да пита другите най-невинно!

Joy Joy Joy

# 80
Джия, защо седиш при сегашния като не ти е тръпка? Деца имате ли?

# 81
Джия, защо седиш при сегашния като не ти е тръпка? Деца имате ли?

Нямаме деца. Тя тръпката не трае с години. Обичам го и съм силно привързана.
Но след тази тема ми се изпари всякаква мисъл и желание за кривване, така ме насолихте  Joy

# 82
Gia, щом си пробвала веднъж докъде ще стигнеш, преди да спреш и се замисляш да пробваш пак, значи с настоящата ти връзка не се чувстваш добре и търсиш нещо друго.
при подходящия мъж не се получава така.
Тъкмо се канех и аз това да напиша!
Но пък аз съм старомодна и дори и да ми се прииска нещо не бих го допуснала.
 Или скъсвам с предишната връзка и смело и безразсъдно напред ,или си кротвам и забравям.

# 83
Gia, щом си пробвала веднъж докъде ще стигнеш, преди да спреш и се замисляш да пробваш пак, значи с настоящата ти връзка не се чувстваш добре и търсиш нещо друго.
 Или скъсвам с предишната връзка и смело и безразсъдно напред ,или си кротвам и забравям.

Да бе, и аз бях старомодна с железни принципи. Но хората са казали, "никога не казвай никога". Смятам, че на всеки може да се случи и на повечето даже се е случвало, ама тука ми се правят на светици.

Не знаеш животът на къде ще те завърти.

# 84
Да бе, и аз бях старомодна с железни принципи. Но хората са казали, "никога не казвай никога". Смятам, че на всеки може да се случи и на повечето даже се случвало, ама тука ми се правят на светици.
Не знаеш животът на къде ще те завърти.
Дано не ме завърти към изневяра  ,4е ще се намразя .
Така съм намразила изневерите (баща ми) ,4е се зарекох още на 11 г ,4е НИКОГА няма да съм като него.
Ако опре до кокал  и се влюбя  -не бих мислила ,а се бих развела . Но съм се убедила,4е рядко си струва за мъж да напуснеш друг ,който е добър  към теб ,уважава те ,угажда ти  и  просто те оби4а.
 Hug

# 85

Дано не ме завърти към изневяра  ,4е ще се намразя .
Така съм намразила изневерите (баща ми) ,4е се зарекох още на 11 г ,4е НИКОГА няма да съм като него.
Ако опре до кокал  и се влюбя  -не бих мислила ,а се бих развела . Но съм се убедила,4е рядко си струва за мъж да напуснеш друг ,който е добър  към теб ,уважава те ,угажда ти  и  просто те оби4а.
 Hug

Peace Hug Hug

# 86
Gia Marie Carangi, абе те другите работи се чешат на други места и с други средства да ти кажа...)
Ти от какво имаш нужда?. )

# 87
  • София
Andariel  ама ти определено имаш някакви отклонения, граничещи с маниакалност.

А, последния цитат, защо реши, че има нещо общо?

Mirama, в случая, не аз си чеша езика, ама нейсе.

Joy Joy Joy

Брях, как ме улучи! Че аз съм си луда! Затова по-добре не ме превизвиквай да вадя цитати, че не се знае докъде ще те настигне моята маниакалност!  Laughing

# 88
  • Sofia
Да, често ми се иска. Всеки път като мъжът ми ме ядоса или се скараме, или не ми обръща внимание ми се иска. После ми минава. Не знам дали винаги ще ми минава толкова бързо. Ако не дай си боже някога ми се появи възможност и подходяща ситуация в такъв лош момент, може и за кривна. И какво от това? Нито света свършва с това, нито е нужно да си разваляш семейството. Даже понякога се заздравява.  Mr. Green И изобщо не съм съгласна, че ако ти се иска понякога да кривнеш или го правиш това непременно означава, че в настоящата ти връзка нещо не е наред. Нито непременно означава, че не обичаш съпруга си.

# 89
Абе мацки, нека не изяждаме момичето, то само искаше да си свери часовника относно моментното изтрещяване, а иначе е държавно известно, че тук никой и никога не изневерява, и през ум не му минава даже Wink И аз така Simple Smile
Вече прецакани връзки не коментирам-там положението е на разграден двор и всеки влиза и излиза когато си поиска.
Че тя връзката на авторката си е прецакана отвсякъде...
И всеки по-напорист мъж може да влезе...
Мислиш ли, че е здрава и нормална една връзка,в която ти се иска през няколко месеца нещо ново,тръпка или искри?
За мен е изчерпана отвсякъде .И е въпрос на време да се разпадне....
Просто не се е намерил този ,който ще подпали чергата.На авторката или на гаджето й....

Общи условия

Активация на акаунт