Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 298
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 60
  • София
защото само задавете въпроси и човъркате..никой не иска разкаже неговата история и се хванахте за моята.
Ами виж сега, тука повечето сме на по-голяма възраст, омъжени, и с деца, така че по съвсем различен начин стоят нещата при тебе и при нас, ако опре до такива ситуации. От различен ъгъл се гледа на нещата, така че как някоя от нас би постъпила в моментната си ситуация, не знам как би могла да го съотнесеш към себе си...
Защо да е различно? Съвсем същото си е. Единствената разлика, която виждам е, че семейните с деца могат да имат повече повод да се попитат от омагьосания ден ли искат да избягат или търсят нещо друго.

# 61
Добре де, Gia, защо не се чувстваш свободна да си сама, да флиртуваш, да видиш какво ще стане след това, ако не стане пак да си сама и тн. Това винаги ме е учудвало де се крепи нещо, което не става и човек да избира да е несвободен. Това си помислих като видях "да кривнеш". Че кой е начертал правият път, питам?

Защото явно съм ужасен човек.

# 62
  • София
още колко пъти ще го повториш? Искаш целокупно да започнем да те успокояваме, че си много добър човек и така да ти решим вътрешните проблеми ли? Комплименти ли искаш?

# 63

Защо да е различно? Съвсем същото си е. Единствената разлика, която виждам е, че семейните с деца могат да имат повече повод да се попитат от омагьосания ден ли искат да избягат или търсят нещо друго.
Не схванах какво искаш да кажеш?

# 64
  • София
Добре де, Gia, защо не се чувстваш свободна да си сама, да флиртуваш, да видиш какво ще стане след това, ако не стане пак да си сама и тн. Това винаги ме е учудвало де се крепи нещо, което не става и човек да избира да е несвободен. Това си помислих като видях "да кривнеш". Че кой е начертал правият път, питам?

Защото явно съм ужасен човек.
Това пък защо? Хората по начало са свободни да избират, да се променят, пак да избират. Нищо ужасно не виждам в това.

Не схванах какво искаш да кажеш?

Би могло да се предположи, че семейните с деца са по- ангажирани и живеят по- еднообразно, но и това е само предположение. Иначе не виждам разлика поне по зададения въпрос. Не виждам защо при по- възрастните и по- семейните да е по- различно.

# 65

Би могло да се предположи, че семейните с деца са по- ангажирани и живеят по- еднообразно, но и това е само предположение. Иначе не виждам разлика поне по зададения въпрос. Не виждам защо при по- възрастните и по- семейните да е по- различно.
Приоритетите са по-различни. Или не са според теб? Ние даже как си прекарваме отпуските си съобразяваме с децата и това което е добре за тях.
Докато един млад, необвързан човек може да си позволи всяка вечер или седмица да е с различен/различна, да се забавлява и разнообразява както му харесва, не смятам че това е нормалната гледната точка и на семейните.

# 66
  • София

Приоритетите са по-различни. Или не са според теб? Ние даже как си прекарваме отпуските си съобразяваме с децата и това което е добре за тях.
Именно. Ако не обичаш мъжа си какво те задължава да стоиш с него? Явно не са децата, защото за тях е далеч по- вредно да виждат пример за едни фалшиви отношения без любов, отколкото да видят и двамата си родители щастливи, но разделени.

# 67
Ей, ама защо така захапахте вс момичето.
Не я познавам, не познавам и вас, ама просто понякога на човек му се ще да сподели с някого и тъй като тук (из форумите) често хората сме анонимни някак е по-лесно да споделиш случилото ти се.  Peace
Станалото, станало, Джия е избрала пътя, завоят за кривването се е оказал май прекалено остър и не е успяла да го вземе, а?
Все пак бих се замислила над думите на едно от последните момичета, което казва, че след като нещо не е наред с досегашната ти връзка и имаш желание за нещо ново е добре да видиш какво и дали си струва да се продължи.

По въпроса за мен...аз съм в коловоза от 20на години  Laughing, дето се вика повечето от живота е минал с моя, отколкото сама, така че нямам намерения за завои...онова с бънджито обаче ми харесА, ама съм го правила, т.е. отпада.
Приятели из нета съм си намирала безкрай, но винаги твърдо съм казвала за семейството си и никой никога не ми е правил някакви си предложения...ако пък има посмели до там ни е било общуването  Sick

# 68
Не само ми се е искало , а и съм го правила. и не се чувствам виновна за това, никак. А човека до мен ако се досетил, евентуално... Да ми е споделил или предприел нещо. Явно не е. 

# 69
  • София
вярно, позахапах авторката, но на мен цялото това нещо ми изглежда като опит да пофлиртува с нас - тя ще казва колко е невинна, после колко е грешна, пък ние ще я успокояваме и ще й четкаме самочувствието. и всичко товаа със споделяне на наши "прегрешения" или помисли за такива, че нейното да изглежда още по-хубаво.

# 70

Именно. Ако не обичаш мъжа си какво те задължава да стоиш с него? Явно не са децата, защото за тях е далеч по- вредно да виждат пример за едни фалшиви отношения без любов, отколкото да видят и двамата си родители щастливи, но разделени.
Т.е. ти би посъветвала авторката дори да е омъжена с деца, да беше оставила мъжа си и да опита какво ще излезе от новата възможност...
Аз не бих я посъветвала същото ако беше омъжена и с деца, но при положение че не е, и нещата са се поизчерпали - тогава да. Иначе то е ясно, че и с всяка следваща връзка след определен период от време, ще се стигне пак до такава ситуация, и така до безкрай. Wink

Ако сравним тези от изневеряващите, които прекратяват страничната връзка с тези които прекратяват брака, сигурно първите са повече, така че може да се каже, че все пак обичат мъжа си или жена си повече.
Не говоря за съпрузи, които не могат да се понасят.

# 71
Gia Marie Carangi, къде пък съм изръсила епитет за теб...)
Виж ако се разпознаваш в някой мои думи, това вече не е мой проблем...)

# 72
  • София
[Т.е. ти би посъветвала авторката дори да е омъжена с деца, да беше оставила мъжа си и да опита какво ще излезе от новата възможност...
Аз не съветвам. Принципно, ако един човек няма любов в брака си е по- добре да продължи напред. Ако някой на всяка цена търси съвета ми бих му казала да прецени дали има проблем със себе си, със скуката или не обича партньора си. Не е необходимо да не можеш да понасяш някого, за да се разделиш с него, но хора разни. Някои държат да са в двойка на всяка цена и не бих ги съдила. Всеки има право да следва потребностите си. Затова и ми е чудно кой е този, който чертае пътя, който определя кога си кривнал?

# 73
абе, тя пък момата, седнала и нас слуша каквото и кажем  Laughing
джия, съгрешвай, прегрешавай, криввай, каквото ти дойде на ума прави. един живот имаш , не са няколко копия, че да придаваш на този точно съвършен вид. така или иначе ще гориш в пъкъла  Mr. Green .

# 74
още колко пъти ще го повториш? Искаш целокупно да започнем да те успокояваме, че си много добър човек и така да ти решим вътрешните проблеми ли? Комплименти ли искаш?

Я ме цитирай, колко пъти точно съм го повторила? Аз вътрешни проблеми нямам. Вие направихте от мухата слон. От комплименти нямам нужда,а ако имах, трябва да съм много жалка, да ги търся точно тук. Но ти явно се считаш за перфектна, че така нападаш, без първо да си се опитала, да разбереш. Даже вече се чудя и на напъните ти.

Общи условия

Активация на акаунт