Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 430
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 690
  • София
... после като избере подходящия-надали ще й се налага....
А, то ако на флирта се гледа като на нещо наложително, с цел някаква, хич пък не бих се занимавала.
Флиртът е нещо елегантно, извън конкретните цели.
Може да се практикува изискано и ненатрапчиво, спокойно и без травми дори след брака, откриването на сродната душа и всички житейски радости.
Въпросът е да не ти е отегчително.
Щото идва един момент, в който става... Mr. Green

# 691
  • София
Ще може и след брака, естествено, но ако една млада, привлекателна и неангажирана жена, защото, извинявайте, но аз не намирам фактът, че делиш едно жилище с някой за сериозен ангажимент, особено ако не се чувстваш достатъчно удовлеторена или сигурна в тази връзка и нейното бъдеще за сериозен.
Разбира се, че сега и е времето да флиртува, да общува с максимално много хора и да маа гащи без изобщо да спира, освен да се наспи като хората веднъж седмично.
И с различен мъж да излиза всеки ден от седмицата, какво от това?

# 692
  • София
Мерси, Танче.

Да флиртува на воля.
Не с един, с колкото повече- толкова повече.
Смело и безотговорно.
Wink
Знаех си,4е питаш за това,за да й кажеш същото.
Докато е необвързана да се наслаждава на свободата,а после като избере подходящия-надали ще й се налага....
Като си обвързан да не си умрял? Това не го рабирам. Разбирам, че ако срещнеш някой наистина подходящ за себе може и да нямаш никакво отношение към останалите мъже, но да ти се флиртува и да си налагаш... не знам.

# 693
Флиртуването няма общо с това дали си намерил идеалната си половинка. За мен е съвсем друго изражението му...

# 694
  • София
Флиртуването няма общо с това дали си намерил идеалната си половинка. За мен е съвсем друго изражението му...
И не само за теб, но въпросът ми е, че приемам, че някой въобще може да не отразява други представители на противоположния пол, защото не ги забелязва. Да ги забелязва и да стиска зъби ми изглежда странно.

# 695
И не само за теб, но въпросът ми е, че приемам, че някой въобще може да не отразява други представители на противоположния пол, защото не ги забелязва. Да ги забелязва и да стиска зъби ми изглежда странно.

Абе то граници трябва да има, разбира се - но не чак окови, мисля това е  Peace

# 696
I като ги забелязва какво предлагаш да прави?
Да флиртува с всеки който му е хванал окото ,пък макар и безобидно?
Казах само,4е няма да се налага да флиртува ,защото няма да има липси и поводи за оглеждане в 4ужди о4и-ако е намерила подходящия разбира се.
Просто за мене флирта е излишно хабене на енергия  и колкото й да е приятно заниманието винаги бих се опасявала от погрешно разбиране от отсрещанта страна.

# 697
  • София

Абе то граници трябва да има, разбира се - но не чак окови, мисля това е  Peace
да, де. тук имаше пример със свеждане на поглед в земята, неспособност да се приеме комплимент, отговор с леден поглед и "Да, така е". Лабрадор правилно спомена бурката. То бива самоограничение, но ако изглеждаш добре изилиза, че не можеш и да говориш с хората.

I като ги забелязва какво предлагаш да прави?
Да флиртува с всеки който му е хванал окото ,пък макар и безобидно?
Казах само,4е няма да се налага да флиртува ,защото няма да има липси и поводи за оглеждане в 4ужди о4и-ако е намерила подходящия разбира се.
Просто за мене флирта е излишно хабене на енергия  и колкото й да е приятно заниманието винаги бих се опасявала от погрешно разбиране от отсрещанта страна.
Не говорим за свалки. За размяна на любезности.

# 698
Налага ми се да пера, да готвя, разни други работи ми се налага също да върша, ама да ми се налага да флиртувам.... Joy

# 699
  • София
Май вече уточнихме, че флиртът нито е за всеки, нито доставя удоволствие на всички.
Това не е нито задължение, нито необходимост, ако не си такъв тип.
И ако не си, няа как да ти се получи, защото не можеш да импонираш, за да се осъществи, изобщо.

# 700
Бояна-размяната на любезности без сексуален подтекст са проява на у4тивост дори и да са съпроводени с лека зака4ка или усмивка:
"Как сте днес?Изглеждате великолепно !" или " Презентацията на събитието за майки и новородени мина отли4но. Дано и в следващата да сте така изискан в измъкването от подобен тип дилеми."
Но аз говоря за флирт,а не любезности.

# 701
  • София
Май вече уточнихме, че флиртът нито е за всеки, нито доставя удоволствие на всички.
И ако не си, няа как да ти се получи, защото не можеш да импонираш, за да се осъществи, изобщо.

Сега ми се изясни. Честно, без заяждане, тези три изречения ми изясниха що аджеба, не мога да го схвана аз това флиртуване - просто не съм такъв тип и не е за мен. Хора разни.

# 702

Сега ми се изясни. Честно, без заяждане, тези три изречения ми изясниха що аджеба, не мога да го схвана аз това флиртуване - просто не съм такъв тип и не е за мен. Хора разни.
Bardi-отново сродни души:)
И за мен не е ...

# 703
  • София
Бояна-размяната на любезности без сексуален подтекст са проява на у4тивост дори и да са съпроводени с лека зака4ка или усмивка:
"Как сте днес?Изглеждате великолепно !" или " Презентацията на събитието за майки и новородени мина отли4но. Дано и в следващата да сте така изискан в измъкването от подобен тип дилеми."
Но аз говоря за флирт,а не любезности.
Къде е границата между тези любезности и флирта?

# 704
  • София
Е, това е флирт. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт