Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 582
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 405
Върбата и на мене не ми отговори, ма нейсе.

Отивам да спя. С чиста съвест, при това. Mr. Green

# 406
  • София
Бояна, това с комплиментите за постовете и прочие не е флирт, а пощене на козината като при маймунните. Те се пощях, за да създават и заздравяват социални връзки в групата, а ние, хората, си правим комплименти.

# 407
  • София
Аз открих някаква релация, вещиците танцуват за собствено удоволствие.
Флиртуват също за собствено удоволствие.
Какво е удоволствието?
Какви механизми задвижва в тъмната вещерска душа?
О, защо е толкова сложно да обясним удоволствието и какво носи и какво го мотивира, адски е сложен този въпрос.

# 408
Saule, не отвръщам с нападки, а споделям защо според мен ти не можеш да разбереш удоволствието от флирта. Обратното - ти досега изсипа един тон генерализации, за които нямаш никаква почва, освен ако не познаваш всичките почти седем милиарда човека на земята. Това е.

Не, не съм съгласна да ми слагаш думи в устата. Съвсем изрично говорехме за властта в погледа на един човек и властта, която дава подобен тип поглед. Дали ще го ползва за флирт човека, решава сам/а.

Да искаш да ти обясним е като да искаш да ти разкажа оргазъм. Не мога да ти го разкажа. Намесваш чужди реплики, конфронтираш чуждото изживяване, пречи ти белетристиката... На мен на завист ми прилича вече.  Laughing

# 409
  • Най-сетне у дома
Сауле, ти удоволствията в живота си на компоненти ли ги разлагаш?
Аз не. Аз ги живея.

Започвам адски да се забавлявам колко високо подскачате, вещици, когато ви подбутнат в малко по-друга посока  Laughing
Видяла си ти подскоци.  Mr. Green Ама не ми отвърна.

Луна, слуша ли ти се наистина?
Щото ако да, много има какво да ти отвърна, отвъд всякакви заяждания. Аз съм ... бях... почитател на флирта и то как... и така наречените удоволствия в живота до не съвсем отдавна бяха основната ми причина да стоя на планетата. Та, имам какво да ти отвърна. Но и аз попитах нещо, а белетристиката продължи да вали.

Simply, във флирта аз съм профи. Толкова съм профи, че е просто страшно. Буквално. И нямам никакви затруднения да обясня какво е оргазмично преживяване така, че да бъда разбрана. И на глух как звучи музиката.

Бояна, флиртът и конфронтацията са преживявания от един и същи порядък, всъщност. Просто с различен знак. Това не е моя идея, просто цитирам.

# 410
  • София
Нима да видиш едно УАУ в чужди мъжки очи не е достатъчно?

Някой да те открие отново? 

Да посегне с ръка към косата, да речем?
А едно "Бау!"?

Отново??? А, няма нужда!

Само фризьора ми ми бара косата. И мъжа ми. За друг не е препоръчително, това ме вбесява.

Започвам да си мисля, че флиртът е нещо крайно антипатично като преживяване. Досега съм живяла в заблуда. Поради неяснота в рационализациите, явно.

# 411
  • София
Моля те, дай ми съвсем небрежен жест, че това е вещерска тема Praynig
Много искам Flutter

# 412
Почвам да не ви разбирам.

Ху кеърс, на практика.

# 413
Saule, защо да не ми се слуша... Ще взема да се подпиша най-накрая: Не приемайте факта, че имам позиция, за заяждане.  През цялото време съм усмихната.  Grinning

# 414
  • София
Добре дошла в клуба Mr. Green

# 415
Е, щом си профи, ние какво да обясняваме? Само можем да слушаме.  Mr. Green Виж, за оргазма ще предпочета да го изживявам, вместо да го разказвам. Както и флирта, де.  Laughing

# 416
Сега, ако ми кажете и че Петрарка е писал сонети само за да вкара Лаура в леглото.

# 417
  • София
Не, това с гъбата и телефона беше много добро. Simple Smile

[Simply, във флирта аз съм профи. Толкова съм профи, че е просто страшно. Буквално. И нямам никакви затруднения да обясня какво е оргазмично преживяване така, че да бъда разбрана. И на глух как звучи музиката.
И аз нямам, но се опасявам, че ти имаш.
Обяснявах дълго и напоително, безкрайно търпеливо, но всичките ти включвания бяха неадекватни и далеч от истината.
Дори ми обясни, че мъжът ти щял да се бие насред европарламента, заради флирт с теб.
Там и малко дефиниции са класа се опита да вкараш, но ще го пропусна.
Следователно имаш сериозни дупки в дефинициите и определениета, поне до тук.
Но и аз бих си ревизирала становището, ако прчета нещо адекватно.
Като начало съм любопитна в какъв флирт си божествено добра.
Онзи с косите размятани ли?

# 418
Какво е удоволствието?
О, защо е толкова сложно да обясним удоволствието и какво носи и какво го мотивира, адски е сложен този въпрос.

Защото сме егоистки.  Mr. Green

# 419
  • София
Какво е удоволствието?

Защото сме егоистки.  Mr. Green
Мхм.
Единствено и само за собствено удоволствие. ВСИЧКО!

Общи условия

Активация на акаунт