Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 566
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 435
Започвам да се натоварвам от лъхащата злоба. "Поетична спявка"... Пишеш книги, а от известно време държиш малко неподходящ тон. Лично мнение.

Аз все си мисля, че досадниците са от тези, които очевидно не умеят да флиртуват. Тоест, не знаят къде минава границата и вместо удоволствие, резултатът е досада.

# 436
  • София
Аз все си мисля, че досадниците са от тези, които очевидно не умеят да флиртуват. Тоест, не знаят къде минава границата и вместо удоволствие, резултатът е досада.
И аз така мисля, но ти много точно си го формулирала.

# 437
  • София
Хм....мамата е най-философският форум....М-дам...

# 438

... и неприятни усещания.  

Приятно ми беше днес с вас.  Благодаря!  Hug

# 439
  • София
Клонке, скубни още една гъба, да разведрим обстановката...
Twisted Evil

Tрима сладури набарват някаква мацка в тъмното и й викат"Няма мърдане, ще те обладаваме!"
Мадамата, обаче, тръгва да ги уговаря:"Много сте прости, аз съм вещица, хич не ви съветвам да се закачате с мен!"
Ония обаче изобщо не се трогват:"К'ват' ще да си, сваляй гащите!"
И вещичката ще не ще, тръгнала към сделка:"Ще ви изпълня по едно желание" - рекла.
И те кандисали.
Почнал първият:"Слушай са, аз съм тираджия, само катаджии на пътя, спират ме постоянно и глоба след глоба. Искам един чувал с пари, да има с какво да им плащам"
На секундата се появил чувал с пари.
Вторият рекъл:" У дома е пълно с хлебарки, голяма напаст, няма отърване, искам нещо, което да ме спаси от тях"
Вещичката рекла:" Ще ти дам една миниатюрна хлебарка, като си идеш вкъщи, ще я пуснеш, тя ще изяде всички хлебарки и след последната ще се самоубие". И му дала миниатюрната хлебарка.
Третият казал:" У дома е пълно с мишки. Голяма драма, не се живее вече, няма спасение. Искам нещо, дето да ме спаси от тях"
Вещицата му отговорила:"Ще ти дам една миниатюрна мишка, като се прибереш вкъщи, ще я пуснеш, тя ще изяде всички мишки и след последната ще се самоубие". И му дала.
И тогава се обадил първият:"Виж, вещичке, що не си вземеш торбата с парите обратно и не ми дадеш едно миниатюрно катаджийче?"

# 440
  • София
Да, Парци е много права.
Става въпрос за философия.
Цял свят, пречупен през сензитивността на една единствена личност.
Собствената.

Понякога един, единствен поглед може да бъде наситен с толкова сила, власт, смисъл, енергия и послание, че да събори мъж.
Или една сълза.
А представете си какво представлява да сложиш в ръцете на една такава жена оръжия като думи, жестове, движения и сълзи.
Катастрофа Simple Smile

Наздраве на всички вещици!
По повод Еньовден Simple Smile

# 441
А, дойдохме си на думата! Аз съм на Бейлис, раничко е тук.  Laughing И ми е морско. И флиртаджийско.  Mr. Green

# 442
аз не мога да разбера за какво точно се дракате  Simple Smile
обаче вещерство и флирт  Crazy Crazy Crazy
от тийн годините си флиртувам непрекъснато. обожавам играта , впускам се с огромно удоволствие, като прекрасно знам кога и къде точно да ударя спирачките/на отсрещната страна/. последното с което бих се оприличила е вещица/но съм сигурна, че за мнозина тук това е чудесна идея Wink/, по-скоро съм пуФкаФка, ефирна и розоФка. особено по време на флирт. Mr. Green

# 443
  • София
Добре де много ми се искаше да прочета Saule и обясненията и като богиня на флирта, но уви.

Според мен пък за да флиртуваш (не значи секс) трябва да имаш самочувствие поне някакво, а не както Saule твърди,че е за повдигане на егото. В последствие ако се получи флирта естествено,че и егото расте. Това в следствие,не че си си доказал,че видиш ли си супер мацка, а че умееш да флиртуваш нежно и скрито,но точно на място. Не с детинските развявания на коси и прочее глупости, а с жестове и думи на зрял и интелигентен човек, който знае къде е тръгнал и къде иска да стигне.

# 444
  • София
Анджък, де.
Аз гарантирам, че теб, специално първа щяха да те наредят за кладата.
Така, както си пуфкава и розова.

# 445
жените, да  Wink
важно е мъжете какво мислят по въпроса обаче  Laughing

цели три седмици не съм флиртувала обаче с никого  Flutter. драма. добре, че идва лятото  Twisted Evil

# 446
Никакви флиртове не виждам, само джавкане, пак ли съм с повреден телевизор?

# 447
Е, някои не сме толкоз розафки... Бием повече на тъмната гама, душевно... И физически.  Laughing

Еvка , споделям.  Peace За да участваш в танца, трябва да се чувстваш комфортно. Ако не си сигурен в себе си, по-вероятно да останеш отстрани на столчетата.

# 448
  • Най-сетне у дома
Дами-вещици, наистина ми е странно колко хора се разстроиха от споменаването на един прост факт, известен всички - че флиртът е между най-популярните начини за повдигане на себеоценката. Допускам, че тези, които прибегнаха до лични нападки, имат най-сериозни основания да не харесват тази мисъл. Мога да се забавлявам с проекциите на хората върху мен, но не мога да търпя простащина, тя ме изнервя. А е простащина да отвръщаш с произволни обиди, адресирани към спорещия, а към обекта на спора. При това, когато не си нападнат лично. Неколцина от вас се изложиха болезнено. Аз наистина не допринесох много за общатата поетика, факт. Но не ми е приятно да гледам, как хора, които харесвам и уважавам, се излагат.

# 449
  • София
На мен през цялото време ми се ще да кажа, че ме мързи от едно известно време да флиртувам, ама ме е срам. Embarassed
Не ме кефи да ме гледат.
Не ме кефи да ме пипат.
А най мразИМ да ми говорят. Mr. Green

Зная, зная, малко ми е алкохолът hahaha

Общи условия

Активация на акаунт