Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 561
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 450
Че колко народ се е натръшкал от споменаването на това твърдение, не факт? Mr. Green Аз не познавам хора без самочувствие и с умения да флиртуват. Някакви напъни може и да измътят със зор и да си вярват...
Сауле, аз наистина бих искала да прочета, каквото имаше да казваш... И понеже ми се стори, че долових горчивина в постинга ти при споменаването на добрите умения да флиртуваш, ми става още по-любопитно. За едно и също ли говорим, кат( си хортуваме...

# 451
  • Варна
Дами-вещици, наистина ми е странно колко хора се разстроиха от споменаването на един прост факт, известен всички - че флиртът е между най-популярните начини за повдигане на себеоценката.

И кое му е лошото на това?
Те много човешки дейности могат да послужат като способ за повишаване на самооценката. Нищо противоестествено и порочно няма в това. Даже напротив.

# 452
сауле, само един много прост пример, който ми се случи миналата седмица.
аз харесвам флирта, да, използвам го за всякакви забавления. но съвсем случайно миналата седмица от две места научих, че мъже, които са ме виждали на живо и само служебно , и на които през ума не им е минавало дори, че мога да флиртувам, бяха изненадани, да не кажа доста дори от флирта, който съм провела с тях, без изобщо и да подозирам дори. в смисъл, исках да кажа, че не го правя само и задължително като повишаване на самооценката, а на мен наистина ми харесва да флиртувам, но ако и когато аз поискам. обикновено мъжете дори идея нямат какво пуФкаво зайче може да изскочи, та не е само до нивата до тавана  на това - ах, колко съм сладка и хубава. за мен е забавление, разтоварващо и емоционално изживяване. омръзне ли ми - до там беше нашата дружба.

.... Аз не познавам хора без самочувствие и с умения да флиртуват.

ами да се запознаем тогава  Simple Smile. аз съм точно такъв човек. не знам как става това , но е факт.

# 453
...а с жестове и думи на зрял и интелигентен човек, който знае къде е тръгнал и къде иска да стигне.
И къде точно иска да стигне един интелигентен флиртуващ човек и кое го подтиква да тръгне, ако не е някакво желание все пак различно от нормалното междучовешко общуване.
Предполагам не е проблем да се напише пример, лично преживян, след като дори може да се прави пред собствения мъж, защо да не се сподели и тук.Ако един човек е толкова добър в такъв един флирт, няма да му е проблем да използва езика си да ни накара да потръпнем поне малко и ние от преживяването му.

# 454
Най-обичам като се философства в отказ да се говори по темата, Saule.  Laughing

Що така не оценявате написаното до момента? Какво още да се напише? В колко часа, как облечена, с кой точно жест, а ответният жест какъв е бил, после как точно и под какъв ъгъл са се погледнали... Безумно ми звучи.

# 455
  • най-шареното място
Saule, а ако нямаш желание или необходимост да си вдигаш самооценката? Ако като изтървеш нещо и някой се наведе заедно с теб, а после те гледа възхитено и на теб ти е все тая? При това без да е сълзливо, неумело, пошло и т.н и човекът изглежда готин? Май се пенсионираш от вещерството Simple Smile

Тез' дет флиртуват не ще да го правят за егото си мен ако питаш Simple Smile

# 456
Е, след като толкова категорично може да отделиш флирта от ухажването, желанието за секс и ясно да кажеш къде точно е чертата и че няма опасност от размиване на границите, защото това е ясно и на двамата участници още по времето на началния флирт, защо да не искам някакъв пример как започва и как завършва такъв един безобиден флирт? Който да остави само приятно усещане в споделилите го.Защо в един момент се налага да се тегли чертата?Защото няма какво да се лъжем двама души, на които дори и да им е приятно да флиртуват помежду си не го правят с години.
Само да не е примера с усмивката на непознат, който ми помага с багажа, че ако от това трябва да ми минават тръпки по гърба, отиде та се не виде и флирт и чудо.  

# 457
  • София
....Зная, зная, малко ми е алкохолът hahaha
Ама идеален монолог си проведе.
Зададе си параметрите и сама си отговори, докато аз проследих с интерес как потъва Титаник.

....ами да се запознаем тогава  Simple Smile. аз съм точно такъв човек. не знам как става това , но е факт.
Не заблуждавай аудиорията.
Не е вярно това, че нямамш самочувствие.
Имаш.

А самочувствието, съвсем естствено се поддържа от разни прояви на индивида в различни сфери на живот. Делова, интимна, социална, това са основните, но могат и да се раздробяват.
Както и в различните ролеви прояви на личността- като съпруга, приятел, служител /или ръководител, дете на собствените си родители и прочие.
И майка, как можах да оставя на последно място това, последно по ред, но не и по значимост.
И в една съвкупност от прояви и движение във всички тези аспекти се формира цялостното конфигуриране на понятието самочувствие.

Конкретно по отношение на флирта, самочувствието се базира на ролята на жена и все пак способността за социално общуване, защото колкото и да говорим за гейшите и техният смъртоносен поглед, инструментите на общуване и въздействие са съвкупност от социални и личностно харизматични компоненти, нали за компоненти питахте.
И съвсем стествено е един успешен флирт да носи удоволствие, удовлетворение и утвърждаване на гореописаните качества на личността.

И в нашият век на еманципация, феминизация, информация и прочие ..ации, една такава утвърждаваща женствеността категория не може да не бъде оценена като фундаментален фактор за самочувствието и удовлетворително за един индивид от женски пол, като доказателство за неговата стара колкото света власт.

Ако имате въпроси, не се колебайте да попитате. И да допълвате.

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 23:59 от Azzy

# 458
  • София
Е, след като толкова категорично може да отделиш флирта от ухажването, желанието за секс и ясно да кажеш къде точно е чертата и че няма опасност от размиване на границите, защото това е ясно и на двамата участници още по времето на началния флирт, защо да не искам някакъв пример как започва и как завършва такъв един безобиден флирт? Който да остави само приятно усещане в споделилите го.Защо в един момент се налага да се тегли чертата?Защото няма какво да се лъжем двама души, на които дори и да им е приятно да флиртуват помежду си не го правят с години.
Само да не е примера с усмивката на непознат, който ми помага с багажа, че ако от това трябва да ми минават тръпки по гърба, отиде та се не виде и флирт и чудо.  
Това за непознатия и багажа беше шега, защото непознатия има право да е кавалер и без да се предполага, че флиртува, ухажва, сваля и прочее по линията. Поне по нашите географски ширини, че в други страни това си е чист сексуален тормоз.

За останалото не мога да взема отношение, по- назад казах, че нямам опит. Ще ми се да се впусна в теория, но няма да е честно.

# 459
  • София
И къде точно иска да стигне един интелигентен флиртуващ човек и кое го подтиква да тръгне, ако не е някакво желание все пак различно от нормалното междучовешко общуване.
Предполагам не е проблем да се напише пример, лично преживян, след като дори може да се прави пред собствения мъж, защо да не се сподели и тук.Ако един човек е толкова добър в такъв един флирт, няма да му е проблем да използва езика си да ни накара да потръпнем поне малко и ние от преживяването му.

Май не  успях да се изразя точно. Да води  те желанието за нещо различно от сивотата. Флирта не е ли нормално човешко общуване всъщност? Къде иска да стигне знае само флиртуващият. Дали просто да са позабавлява или иска да стигне и по - далеч в отношенията си с другият. Това имах пред вид под "къде иска да стигне".Малко или много едно хлапе едва ли може реално да прецени къде би била границата със явната свалка. Докато един по  - узрял човек би имал ясна представа за нея. Аз пример не мога да дам, че освен с мъжът ми отдавна не съм флиртувала с друг,но там нещата са по хард, а не просто за заигравката с непознат или малко познат човек.

# 460
  • София
Имала съм много продължителен флирт с мъж, който не искаше да стига до леглото. Т.е. може да е искал, но много добре знаеше, че ще е пагубно. И така си флиртувахме месеци (години  newsm78) наред.
Така че понякога и мъжете флиртуват без да имат за цел да те овъргалят в чаршафите. Понякога това съвсем не е крайната точка.  Wink

# 461
Добре, ще стрелям (както се казва тук).  Laughing

Отивам в една сграда. Срещам си погледа с мъж, когото виждам за първи път в живота си. Той се надига от стола, на който седи. Аз отивам на едно... да го наречем гише. Усещам погледа в гърба си. Флиртът реално вече е започнал. Как свърши? Онзи етап свърши с моето излизане от въпросната сграда. После пак се виждахме с този човек, но това бяха други флиртове.  Laughing

Звучи безкрайно глупаво, не мислите ли? Как се предава подобно нещо написано?

Но това в крайна сметка можеше да се случи и в присъствието на мъж, партньор, гадже... И какво? Нищо. Защото е просто усещане, не обещание, не секс, не изневяра.

# 462
  • най-шареното място
Как ще протече и какво ще наречеш флирт зависи от много неща. Има колеги, които флиртуват ежедневно и поголовно и в това има много личен но май никакъв сексуален момент. Четкат си самочувствието един друг, шегуват се, дават сигнали колко готини са колегите им. И дотам, Забава да пада. Други пък искат тръпки по гърба, танга... и т.н... Може много да ти харесва един човек - като човек, като жена/мъж и да не го криеш, без да го искаш на среща, танц, хотел и т.н. Може да пък точно това да искаш - хора разни...

ПС implyaven, феромини по пътя, флуиди във въздуха или просто гъдел че си била хубава... все флирт обаче Simple Smile
изивнявай не мога да копирам С-а нещо...

# 463

Флирт си е. Но, предполагам и на това биха дали друго определение. Mr. Green  Очакват директни въпроси и отговори, дефиниции и яснота.: Тук ме пипна, там подскочих, туй му рекнах, тъй ми върна... Mr. Green
..... а флиртът си е да си чувствителен за подобни сигнали, да ги уловиш или  излъчваш, разпознаваш, да сетиш напрежението във въздуха. Моменти усещания. 

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 00:17 от luna

# 464
Аз пропускам средата, защото въпросът беше как започва и как свършва. Ами ей така.  Laughing Отделен е въпросът, че съдбата е флиртаджийка и тя и понякога организира по повечко репетиции.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт