Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 478
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 645
Цитат
Флиртув, флиртув.  Но не мисли, че търся нещо повече.  

Флиртаджийка Simple Smile

Дайте да поемем отново към руслото на флирта. Що е то и има ли почва у нас? Дали да не създам нова тема, че Джия сигурно сто пъти ни прокле за спам.  Mr. Green

И аз се замислих за нова тема за флирта  newsm78 то основно това нищихме през цялото време  Mr. Green

# 646
И какво ако е така? Да приемем, че ти си на друг етап в разтието си, на който такова събитие не изглежда като "чудо голямо", но защо се вбесяваш. Все едно да се вбесиш на дете, което е гордо, че е нарисувало кръг, защото не е Леонардо. Хора разни, радости разни. Продължавам да не разбирам повода да се воюва против радостите на другите, които пък и нямат никакво отношение към твоя живот. Нито Джия ще ти зададе модел на поведение, нито да те засегне някак. Извинявай, наистина не разбирам.

Бояна, прощавай, но наистина не разбирам за какви радости говориш.

# 647
И на гостите им харесва, като гледам как са надвиснали.... обаче Ази и Клонка работни....

# 648
  • Варна
Има вече тема за флирта. Да спрем със спама.

# 649
  • София
Цитат

Дайте да поемем отново към руслото на флирта. Що е то и има ли почва у нас? Дали да не създам нова тема, че Джия сигурно сто пъти ни прокле за спам.  Mr. Green
Нова тема е страхотна идея. Флиртологията само ще спечели, ако малко се побистри съдържанието на думата флирт. Вижда се, че често човек се оказва флиртувал и то нагло без дори да подозира за това.

И какво ако е така? Да приемем, че ти си на друг етап в разтието си, на който такова събитие не изглежда като "чудо голямо", но защо се вбесяваш. Все едно да се вбесиш на дете, което е гордо, че е нарисувало кръг, защото не е Леонардо. Хора разни, радости разни. Продължавам да не разбирам повода да се воюва против радостите на другите, които пък и нямат никакво отношение към твоя живот. Нито Джия ще ти зададе модел на поведение, нито да те засегне някак. Извинявай, наистина не разбирам.

Бояна, прощавай, но наистина не разбирам за какви радости говориш.
За онези, в които те подозира Андариел. Затова казах "дори да приемем, че е така", т.е. че пускаш темата, за да ни се изфукаш. Не казвам, че аз го приемам така. Лично аз, въобще не разсъждавам за неща, за които мога да черпя информация от извора или не са ми работа.

# 650
Цитат

Флирта е изкуство, флирта е забавление, флирта е удоволствие, флирта е лекарството за добро самочувствие на всяка жена. Просто глътка свеж въздух.  Simple Smile

# 651
Е, ама понякога всяка душица - има нужда да сподели. И в такива теми - аз лично не виждам по-добро място от форум с непознати. Силно се съмнявам, че с близките е по-лесно  Wink

# 652

Флирта е изкуство, флирта е забавление, флирта е удоволствие, флирта е лекарството за добро самочувствие на всяка жена. Просто глътка свеж въздух.  Simple Smile

Флирта е начин на общуване. Не го превъзнасяй чак толкова.
Кривна ли вече от пътя или все още се колебаеш? Wink

# 653
  • София
Наскоро разбрах от един човек, че от една година бил ме свалял.
Добре, преглътнах, че не съм вдЕнала.
Обаче не можах да преглътна, че аз съм му дала повод. След като откровено на моменти съм била груба, не съм го изслушвала, критикувала съм негови изяви, а той е един такъв, самовлюбен и велик, не приема това лесно, даже - хич.
Нито ме е вълнувал, нито нищо. На моменти е забавен, но в повечето случаи ме дразни с претенциозните си фрази. Но интелектът му ми е близък.
А се оказа любов, егати hahaha

Така че аз не зная какво да мисля за флиртовете.
То, даже да фрасна някого по главата, че да не се мъча с диалози, може да се се приеме за флирт, явно.

# 654
Ти правиш ли разлика между флирт и свалка от едната страна?

# 655

Е, ти пък. Много постно изказване.

Хич и за нищо не се колебая  Laughing Никога не съм се колебала. Просто споделих желание, моментно усещане.

И да кривнах, тамън два пъти и то с половината  Blush

# 656
...кривнах, тамън два пъти и то с половината  ... ЩО речи  newsm78

# 657

Е, ти пък. Много постно изказване.

Хич и за нищо не се колебая  Laughing Никога не съм се колебала. Просто споделих желание, моментно усещане.

И да кривнах, тамън два пъти и то с половината  Blush

Еми посто...аз, ставам сериозна жена, и не искам да се занимавам с флиртове. Simple Smile

Искало ти се е кривнала си...последици има ли за някого?

# 658
# 659
Вилико  Laughing как да ти обясня сега не знам.  Laughing

Вики, последици винаги има...

Общи условия

Активация на акаунт