Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 469
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 660
Вилико  Laughing как да ти обясня сега не знам.  Laughing

Вики, последици винаги има...

Еми то зависи докъде си докарала флирта...не съм чела темата, извинявам се, но е доста дългичка...Simple Smile

# 661

Това да - и то обикновено неприятни  Crazy

# 662

Еми то зависи докъде си докарала флирта...не съм чела темата, извинявам се, но е доста дългичка...Simple Smile

Ами прочети първите 5 страници и всичко ще ти се изясни. Или как по точно от нищо стана нещо.  Laughing

# 663
  • София
Ти правиш ли разлика между флирт и свалка от едната страна?

Мен ли питаш?

Зависи от флиртуващия. И от целта на флирта. Има различни видове флирт. Свалката е един от тях.
Флиртът може и да не е свалка.
Ама свалката е флирт. Независимо изтънчен или недодялан.

# 664
Ти правиш ли разлика между флирт и свалка от едната страна?

Мен ли питаш?

Зависи от флиртуващия. И от целта на флирта. Има различни видове флирт. Свалката е един от тях.
Флиртът може и да не е свалка.
Ама свалката е флирт. Независимо изтънчен или недодялан.

В споменатия от теб случай - флирт просто няма! Само това.

# 665
Gia Marie Carangi -то е ясно,4е не са ви добри отношенията във връзката и затова се търси флирт,подкрепа,нежност другаде.
Ей този пост ме накара да се убедя.Писан февруари,11:
Свободно време и интереси / Потребителски групи / Re: Споделете - 158  : Нед., 27 Февр. 2011, 11:14 
Здравейте!
Толкова я чаках тази неделя, исках да спя до късно-не стана, исках да си почивам-пак не става.
Липсва ми задушевната семейна атмосфера, която тук не получавам. Липсва ми това да се чувствам свободна и независима, липсва ми да се чувствам обичана и уважавана.
Нима трябваше да минат 3-4 години, за да разбера, че живея с грубиян, с психопат? Чак сега осъзнавам, как съм си пропиляла времето с безмислени мечти и планове. Превърнала съм се в робиня на собствените си чувства към нещо и някой, който не ги заслужава.
[/b]

От писането на глупости,май сте пропуснали важното...
Таня е цитирала стар пост на авторката....от който се вижда,че флирта е най-малкия й проблем.
Ако си мисли ,че живее с психопат, или наистина е такъв,защо не преосмисли като цяло връзката и живота си?
А се занимава с глупости?!Наранявайки по този начин и други хора....

Ами за мен това е адски безочливо ,нахално,нагло....както искате го наричайте:Тя е супер неудовлетворена във връзката си,смята мъжа си за психо,и вместо да си седне на д-то и да вземе решение за себе си,тя търси кого ,как и къде да баламосва.За да избива собствените си комплекси и неудовлетворение...
И това,извинявайте,ама няма нищо общо със загадъчността ,полъха ....емоцията от един невинен флирт.
При нея си е направо гадна ,манипулативна свалка....щом е докарала човека до там ,да й предлага съвместно съжителство,явно доста го е лъгала и мотала....
За вас не е ли гадно?

# 666
  • София
Gia Marie Carangi -то е ясно,4е не са ви добри отношенията във връзката и затова се търси флирт,подкрепа,нежност другаде.
Ей този пост ме накара да се убедя.Писан февруари,11:
Свободно време и интереси / Потребителски групи / Re: Споделете - 158  : Нед., 27 Февр. 2011, 11:14  
Здравейте!
Толкова я чаках тази неделя, исках да спя до късно-не стана, исках да си почивам-пак не става.
Липсва ми задушевната семейна атмосфера, която тук не получавам. Липсва ми това да се чувствам свободна и независима, липсва ми да се чувствам обичана и уважавана.
Нима трябваше да минат 3-4 години, за да разбера, че живея с грубиян, с психопат? Чак сега осъзнавам, как съм си пропиляла времето с безмислени мечти и планове. Превърнала съм се в робиня на собствените си чувства към нещо и някой, който не ги заслужава.
[/b]

От писането на глупости,май сте пропуснали важното...
Таня е цитирала стар пост на авторката....от който се вижда,че флирта е най-малкия й проблем.
Ако си мисли ,че живее с психопат, или наистина е такъв,защо не преосмисли като цяло връзката и живота си?
А се занимава с глупости?!Наранявайки по този начин и други хора....

Ами за мен това е адски безочливо ,нахално,нагло....както искате го наричайте:Тя е супер неудовлетворена във връзката си,смята мъжа си за психо,и вместо да си седне на д-то и да вземе решение за себе си,тя търси кого ,как и къде да баламосва.За да избива собствените си комплекси и неудовлетворение...
И това,извинявайте,ама няма нищо общо със загадъчността ,полъха ....емоцията от един невинен флирт.
При нея си е направо гадна ,манипулативна свалка....щом е докарала човека до там ,да й предлага съвместно съжителство,явно доста го е лъгала и мотала....
За вас не е ли гадно?

Ваденето на архивите не разбирам за какво е? Летопис на авторката ли водите, биографи ли смятате да и бъдете? Някой избродира ли вече алената буква да я слагаме на Джия и да се приключва?

# 667
 Joy
Момичето никъде не пише Защо го е направила - ама вие, психолозите - веднага разгадахте мистерията ...
Няма гадно в това - което ни прави доволни. Егоизмът е неразделна част от живота на всеки уважаващ себе си човек. Всеки има право да опита, да търси нещото - което ще го н аправи щастлив.
Грозно ми е обаче да се обрисува с такива думи - чуждия избор.

П.П. И как пък баш Таничката - дето нон стоп пост след пост се опитва роптае, че се вадели нейните думи от други теми и времена - се намери - точно тя да извади архива сега на момичето  Joy Joy Joy

# 668
Някои хора, докато не ми изкарат всички кирливи ризи, няма да мирясат. Чудя се какво извратено удоволствие може да изпитва човек от това, да слага пръст в чуждата рана.

# 669
  • София
Някои хора, докато не ми изкарат всички кирливи ризи, няма да мирясат. Чудя се какво извратено удоволствие може да изпитва човек от това, да слага пръст в чуждата рана.
Да си въобрази, че чуждите лайна миришат повече от неговите. Само например, както казах, чуждите мотиви не ги привиждам без нужда.

# 670
  • София
Нали затова го написах!!!
За мен няма. Ама за човека е имало. Безумното ми поведение е приел за флирт. Интелектуален Crazy hahaha

# 671
Нали затова го написах!!!
За мен няма. Ама за човека е имало. Безумното ми поведение е приел за флирт. Интелектуален Crazy hahaha

Е ти като разбра за флирта - какво  Mr. Green

# 672
Ти сама си ги изкарала на светло....
Защо се сърдиш на хората ,че те четат?    newsm78

# 673
Ти сама си ги изкарала на светло....
Защо се сърдиш на хората ,че те четат?    newsm78

Joy Joy Joy

Хахахахаха, ей това е страхотно вече!

# 674
Извадки от архивите са толкова излишни и глупави и пошли. Едва ли някой може да си завиди заключения за живота и отношенията на някого, ако ще и 10000 поста да му прочете. Аман от безгрешно-безгрешни, морални и моногамни личности, братче. Сакън някой простосмъртен да се появи!

Във живота на всеки си има върхове и падения, нормално е когато повече от половината време прекарва в този форум в момент на слабост да сподели и напише нещо, да го изхвърли от себе си. Да, обаче пропуска, че ще бъде съден, осъждан и преценяван по стари постове. Или е най-добре да си емоционално импотентен ...

Общи условия

Активация на акаунт