Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 418
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 720
Аз затова предпочитам класическия начин - без следи.

# 721

Не смея да го припиша на възрастта, за да не обидя Шанел и Бърди
Няма да ме обидиш.Аз съм много млада, дори съм се състарила тук във форума за широката тълпа.

Chanel, кривване не означава непременно изневяра  Simple Smile Поне не с такава идея пуснах темата.
Е, какво ще е това нещо разтърсващото? Четене на книги в окръжната библиотека?

# 722

Chanel, кривване не означава непременно изневяра  Simple Smile Поне не с такава идея пуснах темата.

Значи, за да е разтърсващо задължително трябва да се мачкат чаршафи, така ли? Много ограничено и тесногръдо според мен. Надявам се, да няма убидени.

# 723
 Joy Обидени няма да има, няма за какво, всеки си има мнение.
Разбира се, че кривването не е само да се изчукаш с някого за спорта...

# 724

Значи, за да е разтърсващо задължително трябва да се мачкат чаршафи, така ли? Много ограничено и тесногръдо според мен. Надявам се, да няма убидени.
Е, можеш да си подариш апартамента.Особено ако е един единствен, по-разтърсващо събитие не би имало.

# 725

Абе я не ми се прави на приятно разсеяна  Laughing Много ясно, че ства въпрос за изневяра иначе как разбираш "кривването от пътя" ?

И не става дума за секс за една нощ...само.
Виж, тук някой ти е писал от профила.

# 726
  • София
Абе, тръгнат ли да ми "флиртуват" по скайпа, смс-си и прочие, и аз разбераа, лошо им се пише и на двамата! Хич няма да ми пука спали ли са или не са! Изневярата започва от главата, а не от слабините!
Проверяваш ли тези комуникационни канали на съпруга си? А ако правилно разбирам, че един от двамата е жената, към нея какви претенции можеш да имаш?

# 727
  • Варна
Абе, тръгнат ли да ми "флиртуват" по скайпа, смс-си и прочие, и аз разбераа, лошо им се пише и на двамата! Хич няма да ми пука спали ли са или не са! Изневярата започва от главата, а не от слабините!
Проверяваш ли тези комуникационни канали на съпруга си? А ако правилно разбирам, че един от двамата е жената, към нея какви претенции можеш да имаш?
Има всякакви луди. Една ми държеше сметка защо съм прибавила мъжа й към списъка с приятелите си. Пък и съм говорила с него. Какъв е този чат за времето, работата и семейството? Ама-ха.

# 728
Искало ми се е Mr. GreenИ съм се кривила Stop
Всеки си преценяваа до къде да стигне.Замен флирт не е равно на секс.Тоест кривване няма Peace
Причините да кривнеш са много.......всеки си прценява сам за себе си,но веднъж залитнеш ли и вземе,че ти хареса,няма начин да се откачиш

# 729
  • София
Има всякакви луди. Една ми държеше сметка защо съм прибавила мъжа й към списъка с приятелите си. Пък и съм говорила с него. Какъв е този чат за времето, работата и семейството? Ама-ха.
Ако имаш снимка на профила във феса пак добре, че не се е поболяла от притеснение. Laughing

# 730
  • Варна
Имам. И к'во сега??? Да си откъсна главата, щото някоя може да се поболее?

# 731

Абе я не ми се прави на приятно разсеяна  Laughing Много ясно, че ства въпрос за изневяра иначе как разбираш "кривването от пътя" ?

И не става дума за секс за една нощ...само.
Виж, тук някой ти е писал от профила.

Laughing Laughing

Изневярата за теб само секс ли означава? Защото за мен  може да е само една целувка, споделяне, флиртуване с ясна насоченост към нещо повече(друг е въпроса дали ще се случи после нещо)...

# 732
  • София
Имам. И к'во сега??? Да си откъсна главата, щото някоя може да се поболее?
Joy Просто си представих картината и ми стана смешно. По- умните жени правят други изводи. Например, че така красиви жени са напълно безопасни, защото мъжът им няма никакъв шанс при тях. Чувала съм го и звучи наистина разумно, а авторът беше една екстремно ревнива жена.

# 733
Цитат
Изневярата за теб само секс ли означава? Защото за мен  може да е само една целувка, споделяне, флиртуване...

...четене на книги, пиене на горещ шоколад и разнежени погледи в здрача. Идват ти в повече романите, на чиито корици има нарисувани нескопосано едни морни хубавици, мачкащи дантелени кърпички и хапещи коралови устни до кръв.

# 734
Крайно време е да има номинации за идеална съпруга. Андариел, Шанел, Красимира пък флиртува.

Общи условия

Активация на акаунт