Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 421
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • София
Айде в другата тема бре, кръстоса ми се погледа да ви следя и гоня из двете теми  Laughing

# 707
Аз съм хващала "грешния" път, но беше в предишна връзка и мислено се настройвах, че това е края. Така си и беше. Нямах угризения, не съм се чувствала виновна, хубаво ми беше  Crazy.
Бих кривнала от пътя сега, ако осъзная, че отношенията ни са се изчерпали. Понякога ми липсва предишната свобода и подсъзнателно ми се отразява- сънувам еротични сънища с разни непознати  Laughing -в повечето случаи по време на овулация. Mr. Green Mr. Green

# 708
Не, не съм изпитвала желание да се изчукам с друг мъж. Не знам защо така се получи. Не, че съм светица, но някак евтини ми се струват такива подскоци тук и там. Чувствам се добре с този си живот, претенциозна съм и обикновено търся от добро, по-добро. но дори и да попадна на такова, пак е главоболие голямо. Или ще е необвързан, но плямпало най-вероятно. Защото, какво има да губи, щом е необвързан? Или ще е обвързан с жена и поне едно дете... Честно, отвращава ме мисълта, че ще се търкалям в хотелски чаршафи, докато жена му гледа Отчаяни съпруги. И най-накрая, но всъщност на първо място, моят съпруг не заслужава такова евтино отношение от моя страна. Но и да беше някакъв олигофрен и да не бях щастлива с него, пак не бих кривнала просто така. На моето тяло и моята душа, са им нужни наистина смислени неща. Просто го чувствам, че е така и не искам сама да си преча.

# 709
Chanel, кривване не означава непременно изневяра  Simple Smile Поне не с такава идея пуснах темата.

# 710
Не мога да ви изчета бе хора, кога изписахте толкова страници?
Нямаше ме няколко часа и гоните 50стр......... Tired

# 711
Не мога да ви изчета бе хора, кога изписахте толкова страници?
Нямаше ме няколко часа и гоните 50стр......... Tired

Чети си на спокойствие, всички се преместихме в съседната тема вече  Laughing

# 712
  • София
Да, а аз си правих труда да ти пиша Simple Smile

# 713
Не.Надявам се да не ми се случи.
Нямам предвид ,че всичко трябва да е по конец  и да сме белоснежна белота в помислите.
Ако толкова ми се иска друг мъж и прекрача границата с брака е свършено.Не ставам за двойнствен живот,а и съвест имам.
Какво друго кривване?
Chanel, кривване не означава непременно изневяра  Simple Smile Поне не с такава идея пуснах темата.

# 714
  • София
А помните ли Хайтов:
"Едно е да ти се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш."

# 715
Ех, Шанел, за първи път някакси се разпознах в твоите думи.

Да допиша.
Честно, отвращава ме мисълта, че ще се търкалям в хотелски чаршафи, докато жена му гледа Отчаяни съпруги.
Имаше време, когато това, както и всякакви флиртове, комплименти и прочие ме караха да се чувствам желана, красива. Абе вдигнато самочувствие по класически способ.
Сега вече ме кара да се чувствам зле.
Не смея да го припиша на възрастта, за да не обидя Шанел и Бърди, не смея да го припиша на поумняване, защото ще е самохвално, но да кажем, че е житейски опит.

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 09:28 от Рокси

# 716
  • София
Ех, Шанел, за първи път някакси се разпознах в твоите думи.

Плюс едно, както чета напоследък, че е модерно да се пише.
Отлично обобщение е поста на Шанел Peace

# 717
  • София
Плюс още едно.
И на мене ми е гадна не чак толкова самата изневяра, а цялата схема покрай нея - измами, джиесеми, есемеси, мейли, срещи по хотели и т.н.

# 718
  • София
Абе, тръгнат ли да ми "флиртуват" по скайпа, смс-си и прочие, и аз разбераа, лошо им се пише и на двамата! Хич няма да ми пука спали ли са или не са! Изневярата започва от главата, а не от слабините!

# 719
Абе, тръгнат ли да ми "флиртуват" по скайпа, смс-си и прочие, и аз разбераа, лошо им се пише и на двамата! Хич няма да ми пука спали ли са или не са! Изневярата започва от главата, а не от слабините!
  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт