Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 401
  • 1 123
  •   2
Отговори
# 735
И тук не можах да се класирам, да му *** и животеца.

# 736
Цитат
Изневярата за теб само секс ли означава? Защото за мен  може да е само една целувка, споделяне, флиртуване...

...четене на книги, пиене на горещ шоколад и разнежени погледи в здрача. Идват ти в повече романите, на чиито корици има нарисувани нескопосано едни морни хубавици, мачкащи дантелени кърпички и хапещи коралови устни до кръв.

Joy
Стига де - да кривнеш може да е само една игра на думи, свързано с простия флирт. Но консумация няма - значи и изневяра няма реално. НО знам, че сега ще кажете - ама то до ри да си помислиш само за друг - е изневяра  Joy

# 737
  • София
Предлагам нещо авангардно, но нямаме вече много опции- да отидем към Готварския, може там да ни е късмета.

# 738
Цитат
Изневярата за теб само секс ли означава? Защото за мен  може да е само една целувка, споделяне, флиртуване...

...четене на книги, пиене на горещ шоколад и разнежени погледи в здрача. Идват ти в повече романите, на чиито корици има нарисувани нескопосано едни морни хубавици, мачкащи дантелени кърпички и хапещи коралови устни до кръв.

Не ми слагай етикети. Не чета подобни бози, въпреки, че ми иска да изживея нещо подобно  Laughing  но това вече го казах в първия си пост.

Разтърсващо изживяване за мен може да бъде аз и той прегърнати силно, завързани здраво и пуснати от някой мост...за бънджи иде реч  Laughing

# 739
НО знам, че сега ще кажете - ама то до ри да си помислиш само за друг - е изневяра  Joy

Ми тъй де  Laughing

# 740
Предлагам нещо авангардно, но нямаме вече много опции- да отидем към Готварския, може там да ни е късмета.
Запрятй ръкавите, аз отивам да търся точилката Mr. Green

# 741
Изневяра е, когато те хванат на калъп.Два три пъти убеждаваш, че това не е каквото изглежда. Не, ти нещо не довиждаш! Ако и тогава упорства че му изневеряваш,няма какво да се прави, съгласяваш се  и официално чак тогава се регистрира изневярата.

# 742

Извини, че съм те пропуснала. Флиртуваш ли, или мъжът ти е идеален, намерила си го и никой вече не може да те вдъхнови. За теб няма други мъже.

# 743
Изневяра е, когато те хванат на калъп.Два три пъти убеждаваш, че това не е каквото изглежда. Не, ти нещо не довиждаш! Ако и тогава упорства че му изневеряваш,няма какво да се прави, съгласяваш се  и официално чак тогава се регистрира изневярата.

Залагам си главата, че на това те е учил мъж.  Laughing

# 744

Залагам си главата, че на това те е учил мъж.  Laughing
Считай, че си една глава по-ниска.

# 745
Изневяра е, когато те хванат на калъп.Два три пъти убеждаваш, че това не е каквото изглежда.

И казваш: " Ти на мен ли ще вярваш или на очите си?"  Laughing

# 746
  • Варна
Изневяра е, когато те хванат на калъп.Два три пъти убеждаваш, че това не е каквото изглежда.

Много добро.  baby_neutral

# 747

Да, точно така. Но го казваш обидено и възмутено. Не, той направо е ужасен и толкова несправедлив.

# 748

Да, точно така. Но го казваш обидено и възмутено. Не, той направо е ужасен и толкова несправедлив.

Страхотно. Никога не бих се сетила.

# 749
  • София
Крайно време е да има номинации за идеална съпруга. Андариел, Шанел, Красимира пък флиртува.

Пък аз направо с бурката, дето рече Бояна по едно време (не по мой адрес, ама аз се припознах  Grinning)

Общи условия

Активация на акаунт