Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 395
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 750
Изневяра е, когато те хванат на калъп.Два три пъти убеждаваш, че това не е каквото изглежда. Не, ти нещо не довиждаш! Ако и тогава упорства че му изневеряваш,няма какво да се прави, съгласяваш се  и официално чак тогава се регистрира изневярата.

Залагам си главата, че на това те е учил мъж.  Laughing
Считай, че си една глава по-ниска.

Схемата "отричай докрай, дори и когато са те хванали на калъп" е измислена от мъж.

# 751
  • София
Крайно време е да има номинации за идеална съпруга. Андариел, Шанел, Красимира пък флиртува.

Пък аз направо с бурката, дето рече Бояна по едно време (не по мой адрес, ама аз се припознах  Grinning)

А, бурката я спомена Лабрадор. А ако е излязло, че обобщавам чуждите представи за морал, моля за извинение. Разбиранията на никой от нас не следва автоматчно да бъдат приети като мерило за тези на останалите.

# 752
  • Galaxy 13197853088
тц. не съм аз.

# 753

Схемата "отричай докрай, дори и когато са те хванали на калъп" е измислена от мъж.
Ами не го познавам. Аз действам по собствени инстинкти.Много мразя вместо мен да мислят списания.

# 754
  • София
Прав си, кти уточни, че няма полза, защото жената е като водата, тръгне ли няма спирка.
Мързи ме да се връщам назад да видя кой пръв я намеси, но едва ли има значение.

# 755

Ами не го познавам. Аз действам по собствени инстинкти.Много мразя вместо мен да мислят списания.

Абе кой ти има време за списания  Laughing Мен на това мъж ме е учил.

# 756
Крайно време е да има номинации за идеална съпруга. Андариел, Шанел, Красимира пък флиртува.
Що да не ?Пък?   Mr. Green
Още малко и ще ме пратите в манастир.....
Е,не става...    Laughing

# 757
Що да не ?Пък?   Mr. Green
Още малко и ще ме пратите в манастир.....
Е,не става...    Laughing

Е, не моем да те вкараме на място, от което си излязла  Laughing Wink

# 758

Абе кой ти има време за списания  Laughing Мен на това мъж ме е учил.
Той го е чул от майка си. Бъди сигурна. Никой мъж не може да е толкова хладнокръвен и последователен.

# 759
  • София
Бояна, не те споменах с лоши чувства, при теб я видях бурката, възможно е да не е тръгнала от теб, разбира се. Извини ме, ако съм те засегнала  Peace

# 760
  • София
Бояна, не те споменах с лоши чувства, при теб я видях бурката, възможно е да не е тръгнала от теб, разбира се. Извини ме, ако съм те засегнала  Peace
Никак не съм засегната, напротив, уточних, защото често се случва някой приятен ми потребител да се засегне незаслужено от мои думи, които са в съвсем различна от разбраната плоскост. Hug

# 761
  • София
Абе, тръгнат ли да ми "флиртуват" по скайпа, смс-си и прочие, и аз разбераа, лошо им се пише и на двамата! Хич няма да ми пука спали ли са или не са! Изневярата започва от главата, а не от слабините!
Проверяваш ли тези комуникационни канали на съпруга си? А ако правилно разбирам, че един от двамата е жената, към нея какви претенции можеш да имаш?

Не, не проверявам. Но не е изключено, ако нещо ме усъмни, и да проверя. До момента не съм имала причини да мисля, че тече някаква любовна кореспонденция или че има някакви свалки, но ако заподозра нещо, най-тайно и егоистично ще надникна в телефона или мейла му. Тези неща се усещат в едиин момент - партньорът започва или да се уморява от криенето и оставя издайнически следи, или започва да става много работлив, или по-мил към жена си от обичайното, или пък мацката отсреща започва да става нетърпелива и да проявява ревност, която все в един момент избива в издаване на връзката...
Към жената няма да имам претенции, просто тя ще ми пречи и ще направя необходимото, за да я отстраня. Нищо лично, така да се каже, просто е попаднала на неподходящия мъж с неподходящата за нея жена.  Wink

# 762
Към жената няма да имам претенции, просто тя ще ми пречи и ще направя необходимото, за да я отстраня. Нищо лично, така да се каже, просто е попаднала на неподходящия мъж с неподходящата за нея жена.  Wink

А ако излишната се окажеш ти Thinking

# 763
  • София
Абе, тръгнат ли да ми "флиртуват" по скайпа, смс-си и прочие, и аз разбераа, лошо им се пише и на двамата! Хич няма да ми пука спали ли са или не са! Изневярата започва от главата, а не от слабините!
Проверяваш ли тези комуникационни канали на съпруга си? А ако правилно разбирам, че един от двамата е жената, към нея какви претенции можеш да имаш?

Не, не проверявам. Но не е изключено, ако нещо ме усъмни, и да проверя. До момента не съм имала причини да мисля, че тече някаква любовна кореспонденция или че има някакви свалки, но ако заподозра нещо, най-тайно и егоистично ще надникна в телефона или мейла му. Тези неща се усещат в едиин момент - партньорът започва или да се уморява от криенето и оставя издайнически следи, или започва да става много работлив, или по-мил към жена си от обичайното, или пък мацката отсреща започва да става нетърпелива и да проявява ревност, която все в един момент избива в издаване на връзката...
Т.е. ти държиш да си с този мъж на всяка цена, дори той да е решил да търси щастието си другаде?

# 764
  • София
Към жената няма да имам претенции, просто тя ще ми пречи и ще направя необходимото, за да я отстраня. Нищо лично, така да се каже, просто е попаднала на неподходящия мъж с неподходящата за нея жена.  Wink

А ако излишната се окажеш ти Thinking

тогава ще му мисля. Нито ще е първият, нито последният случай. Направо класика, ти казвам! ще действаам по схемата "пари срещу свобода", демек солидна издръжка за децата и запазване на стандарта им на живот, срещу свобода да се премести при мацката. Пък  и аз не съм за изхвърляне, ще си наредя живота няккак.
 а ако излишният се окаже той?

Бояна, какво щастие, бе жена! Да не живеем в някоя сапунка!  Какво задържане на всяка цена, какво търсене на щастието другане! Вече го написах преди доста постове, дори най-заслепеният мъж не си разваля семейството толкова лесно. Това с търрсенето на щастие на друго място не е свързано с мен, а с неговата глупост, криза на средната възраст и прочие. Но повечето мъже не си подритват семейството толкова лесно, особено ако са вложили много в това семейство. Казвам "семейство", а не съпруга. В повечето случаи мъжете си начешат крастата, дори може да сглупят да се преместят за известно време при любовницата, но болшинството се връщат обратно (ако жените им ги приемате, де). Точно защото, както писах, семейството не е само сексуални отношения между партньорите, а нещо много повече - сигурност, отношения с деца и роднини, финансови обвързаности, дори идеята за това, че в един момент трябва да има близък човек, с когото да се гледат на старини. В общия случай мъжете усещат основно дълг към семейството, а не емоционално търсене на хипотетичното щастие с някоя друга, което дори не е точно щастие, а страст. Затова много мъже могат да има по няколко любовници през живота си, ноо рядко напускат семейството си в полза на любовницата. Да не говорим, че на много мъже хич не им се дундуркат деца след 40-те, нито им се гледат чужди деца, а любовницата обикновено искат или да ражда, или мъжът да гледа нейните деца.
Сега, да не вземе някой да се засегне на тема любовница, разведена с дете и прочие! Мисля, че се разбира какво имам предвид.

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 14:59 от Andariel

Общи условия

Активация на акаунт