Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 360
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Ха, потвърди мнението ми - всеки може да се пъне и перчи колко е праволинеен, приоритетен и железен, но...реалността ни поднася друго.  Peace

Разбира се, че е така.
На мен затова ми е много смешно като почнат едни клетви как а е погледнал друга жена, а съм го напуснала  Laughing Ама не се обаждам, понеже съм абсолютно сигурна, че си вярват.

# 841
Ааа, срещнах адашка май *Violina*   Laughing

Да, Бърди - вярват си или сами убеждават себе си. Но истината е, че ние сме социални същества, не сме сами на планетата и обстоятелствата много влияят.

# 842
Здравей viliko Hug По моя проблем седя и си мисля, а петък приближава... Разкъсвам се направо между желание и разум.

# 843
Здравей viliko Hug По моя проблем седя и си мисля, а петък приближава... Разкъсвам се направо между желание и разум.

Ама ти не само моето име имаш - ами и моята зодия  Joy
Само за проблема не знам - дали е общ  Joy
Ако ти се пише - сподели - поне това е точно по темата  Peace

# 844
Споделила съм в http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593404.0
Благодаря, ако се включиш Simple Smile

# 845

viliko, изчисти кутията си Simple Smile

# 846
 готово  Laughing

# 847

Е, как ще се грижи - финансово ли? Щото като живееш другаде - чудно как точно е грижата? Да взима децата събота и неделя? Да им купува туй-онуй? А иначе все мама мие зъбките и пише домашните...моля ви се, грижа  Stop
Децата наразведени родители винаги са потърпевшите, докато родителите си гледат личния комфорт - разделят се, защото не са били ОК заедно - децата баш в тоя момент са най-нещастните...обикновено.

Може би защото децата ни сами си мият зъбите и си пишат домашните, затова съм забравила колко жизнено необходима е нечия помощ в тези сюблимни моменти  Joy
Да, в тези моменти комфорта на родителите е най-най-важен. Никога не бих си простила да прекарам живота си с човек, който вече не мога да понасям, "заради децата". Децата порастват невероятно бързо и си хващат своя път. А аз къде отивам тогава?
Имам пример с една такава жена, която цял живот търпя мъжа си, който не даваше пет пари ни за нея, ни за децата им- накрая децата пораснаха, той се ожени за друга, а тя стои сама като кукувица. Мерси!

# 848
И си забравила и какво значи да им четеш приказка, защото има вече кабелна?
Това е като вица за задника на Дженифър Лопес - как се грижите за апетитните си за дни части - отговора - Ааа, той е достатъчно голям и сам се грижи за себе си...

# 849
Това е като вица за задника на Дженифър Лопес - как се грижите за апетитните си за дни части - отговора - Ааа, той е достатъчно голям и сам се грижи за себе си...
Какво общо имат приказките? Аз и досега чета...защото ми е приятно. Не го приемам за нещо досадно, или ужасно натоварващо, че чак и да търся помощ от някого  Rolling Eyes

# 850
  • София
Аз пък предпочитам от време на време баща им да им чете. Докато съм на компютъра.  Joy

# 851
Какво общо имат приказките? Аз и досега чета...защото ми е приятно. Не го приемам за нещо досадно, или ужасно натоварващо, че чак и да търся помощ от някого  Rolling Eyes

Близостта не е търсене на помощ. Аз за нея говоря и за грижите за едно дете.

# 852

Защо си мислиш, че всички брачни двойки изпитват близост помежду си?

# 853
  • София

Защо си мислиш, че всички брачни двойки изпитват близост помежду си?
newsm78
Каква брачна двойка са, ако не изпитват? По документи? Не че не е вариант (заради децата), но все си мисля, че една голяма част изпитват.

# 854
Защото би трябвало, а аз говоря за най-общия случаи първо.
Второ -в последните постове стократно се опитвам да обясня - говоря за отношението на бащата към детето, не за тези между двойката, пиша за това - че грижата отдалеч не е същата. Оф, дано схванеш сега, че...

Общи условия

Активация на акаунт