Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 372
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 885
А, ма моля - на 50+ се разведи и търси нов партньор  Joy
Леглата ли са проблема - секса? Над определена възраст дали знаеш, че вече не е така важен...
Не, не знам. Коя е тази възраст, че като я достигна да ти кажа за мен дали е важен  Laughing
Нямам предвид секса, макар че желанието за него е неделимо от желанието за близост с партньора.

# 886
  • София
аха, и после посрани се връщат при жените си.

# 887
А, ма моля - на 50+ се разведи и търси нов партньор  Joy
Леглата ли са проблема - секса? Над определена възраст дали знаеш, че вече не е така важен...
Не, не знам. Коя е тази възраст, че като я достигна да ти кажа за мен дали е важен  Laughing
Нямам предвид секса, макар че желанието за него е неделимо от желанието за билзост с партньора.

Потърси в нета за физиологияна на човека, за потребностите му в различните възрасти и търсенията му  Peace

# 888
Потърси в нета за физиологияна на човека, за потребностите му в различните възрасти и търсенията му  Peace

Така ли да задам ключовите думи? Какви потребности има една 50 годишна жена с деца, не живеещи отдавна при нея? Моля те, кажи ми!

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 17:09 от елиас

# 889
  • София
Бояна - примера за калабалъка на почивката и семействата на мама и татко - никак не е на място. Нито пък се среща в Бг, което ме радва. Несериозно е да се отмята така с лека ръка единразвод - само това ще ти кажа. Дано не ти се случи - да го изпиташ. Да видиш как детската душа страда - за неподозирани обикновено от родителите неща - в тия моменти. Мога много да пиша по темата, но не виждам смисъл особен. Тук има една дама, която оправдава собствените си действия и се опитва да в ярва как развода е нещо като ходенето на кино с детето...Ама не е!   Stop
Не знам коя е тази дама, но развода е добро решение за много хора. Всеки има право да се промени. Тия с детските очи ги разправяй на някой друг. Има много случаи, когато родителите е редно да погледнат детските очи, но не им хрумва дори, но този не е сред тях. Децата нямат опит с разводите и се опират на реакциите на родителите. Ако родителите страдат, страдат и децата. Така е и без развод.

ПП Ти на каква възраст смяташ, че хората спират да правят секс, след като смяташ, че е до възраст?

аз не виждам как по нашите ширини едни пенсионери могат да се разделят и да преживяват сносно отделно. Най-малкото им трябват отдеелни жилища, а обикновено жилището е едно, и то при късмет да няма някой от младите да живее там, барабар с внуците. Съмнявам се да тръгнат да продават, да заменят, единият да живее под наем... Пенсиите са малки-... Дори от практична гледна точка няма да се разделят.
Това явно не е семейство, за което говориш, а проституция на късна възраст. Явно е, че децата нямат нищо общо, нито думата семейство.

# 890
Тая тема все си я отмятах че много бързо и криволичещо се пише в нея. Докато я прочета от началото се изписаха две страници. Crazy

В началото твърденията бяха че флирта не е задължително да завърши със секс. Тогава защо се намесиха разводите?

Идва ред и на секса. Сега вече ще стане интересно. До колко години лети самолета?

# 891
Оу, Бояна - аз нямам нищо против ти да вярваш, че една раздяла на родиелите не се отразява на децата и да се опитваш да противопостовяш раздялата на това какви точно са отношенията в семейството. Това сигуно ти дава доста повече лична свобода или така си мислиш.

И да - секса определено е до възраст. Но и тук няма лошо - мисли си, че е еднакъв на 20, на 30+ и на 60+  Peace

Като цяло нямам намерение да убеждавам никого във фактите.
Андариел доста се опита да обясни как любовта не е само секс, не е само лична свобода. Как сигурността, грижата, спокойствието, че дори статуквото понякога носят много повече от пеперудите.

# 892
  • София
Аз не виждам колко години би могло да продължи да се крепи едно семейство-фирма, каквото Андариел описва. Колкото и неща да ги свързват, в един момент поне единият ще изтрещи и ще поиска привързаност, нежност, ласка и няма да ги получи. Дори да не хукне да ги търси навън, това осакатява човек.
Какви деца ще се отгледат така ... не знам, по-умните от мен да кажат. Но за мен такова съжителство може да просъществува десетина години максимум и то когато има примерно малки деца и много ангажименти и работа и на партньорите не им остава много-много време да разсъждават. Дръпнат ли малко самостоятелност децата, остане ли двойката по-свободна .... не ги виждам.

А Вили е права, колкото и да й скачате. Може един развод да е най-доброто за едно семейство, но винаги ще остави отпечатък върху детето. Независимо кога и как ще го преодолее и какво ще стане занапред, това ще го има. Синът ми дълго време имаше страх, че ще го изоставя. Не искаше да остава сам и за минута, ако стоеше на гости при баба си ми звънеше час по час да ме чуе, ей такива неща. И това при условие, че раздялата ни е много цивилизована, говорим си и в общи линии се разбираме, имаме нови връзки, с които се познаваме и си общуваме и т.н.

# 893
  • София
Оу, Бояна - аз нямам нищо против ти да вярваш, че една раздяла на родиелите не се отразява на децата и да се опитваш да противопостовяш раздялата на това какви точно са отношенията в семейството. Това сигуно ти дава доста повече лична свобода или така си мислиш.
Личната свобода ми е дадена по рождение, но тук не говорим за мен. Говорим за сериозни и несериозни причини да запазиш един брак, за самозалъгване и реалност. Семейството е ценност, а не съвместното съжителство на всяка цена.

ПП Каже ли някой, че прави свой избор по определен начин, заради децата обикновено  лъже яко и то себе си.

А Вили е права, колкото и да й скачате. Може един развод да е най-доброто за едно семейство, но винаги ще остави отпечатък върху детето. Независимо кога и как ще го преодолее и какво ще стане занапред, това ще го има. Синът ми дълго време имаше страх, че ще го изоставя. Не искаше да остава сам и за минута, ако стоеше на гости при баба си ми звънеше час по час да ме чуе, ей такива неща. И това при условие, че раздялата ни е много цивилизована, говорим си и в общи линии се разбираме, имаме нови връзки, с които се познаваме и си общуваме и т.н.
Всяко преживяване оставя отпечатък. И без да се обиждаш, проблемите на твоя син не са били задължителна част от развода.

# 894
Ако за теб компромисите не са нужни в един брак - ОК.
Никъде не съм дала послание лично аз - да се живее единствено заради децата.
Просто давам достатъчно ясно становището си как развода се отразява отрицателно на децата, а често положително на родителите. Моля те, чети.

И въобще не става дума за задължителни проблеми - а за най-често срещани!

# 895
  • София
Разбира се, че са нужни, но е хубаво човек да е наясно с мотивите си- дали е от обич, защото това е подходящия партньор или защото го е страх да остане сам или не изкарва достатъчно пари.

Именно, защото са най- често срещани са ясни и причините за тях, което не ги прави задължителни. Т.е. известно е как да се избегнат.

# 896
  • София
Изобщо не се обиждам, Бояна, естествено, че не е задължително, само вариант е това.
И да, всяко преживяване оставя отпечатък, затова нека да не се лъжем, че разводът е изключение, нали така. Не за друго, ами много хора според мен прекаляват с това твърдение и са склонни да си затварят очите за проблемите на децата си в такава ситуация. Пак от личен опит - аз бях такъв човек, имах късмет, че попаднах на добри психолози, които ми помогнаха.

# 897
Разбира се, че са нужни, но е хубаво човек да е наясно с мотивите си- дали е от обич, защото това е подходящия партньор или защото го е страх да остане сам или не изкарва достатъчно пари.

Именно, защото са най- често срещани са ясни и причините за тях, което не ги прави задължителни. Т.е. известно е как да се избегнат.

Какво значение има дали е з аради обич или за ради пари? Нима не взимаме всяко решение - така щото си мислим, че е най-доброто за нас? Или ти предлагаш - ако няма обич, няма и пари - да се изнесем на улицата, за да се чу встват децата ни щастливи? Ооо...

И как точно се избягват последствията от развода, когато има дете в това семейство?

# 898
И как точно се избягват последствията от развода, когато има дете в това семейство?

Като продължиш напред, дадеш обич на детето си и достатъчно ясно му покажеш, че то няма общо с отношенията между родителите.
Като не ограничаваш контактите с бащата, като не опяваш колко лош човек е той и как ВИ е изоставил заради еди какво си.
Говоря за майката.

# 899
Да, ама аз не вярвам Бърди да не е направила точно това - и ето ти резултата!

Общи условия

Активация на акаунт