Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 233
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 1 065
Баш съм много искрена и аз  Joy

Ееех, ако беше така лесно да правим точно каквото ни прищрака...ама на, аз лично имам доста стопери, в доста отношения вече. Wink

# 1 066
е на кой не му се е искало, но ..... Embarassed за съжаление имам и аз стопери. Няма как да не ти се иска особено ако си на работа, винаги има изкушения, подхвърлени мили думи, комплименти и т.н., но не става, не обичам риска  Laughing

# 1 067
В нервите сьм си го помисляла,но не сьм толкова смела и не горя от желание да си сьсипвам семейството  Crossing Arms

# 1 068
Не съм изчела цялата тема.
Ако под криването се разбира даже и с мисли, значи съм криввала доста. Но ако се разбира само същността, не не ми се е искало, твърде затормозяващо ми е.

# 1 069
Много е нерентабилно Laughing

# 1 070
  • Sunshine state
Е,за помисли,кой не ги е имал?Но чак пък действия... тука веднага скачам на спирачките,които споменавате от няколко страници насам.   Laughing
Иначе и аз съм на мнение,че приятелство м/у мъж и жена,чисто и безкористно,няма.  Peace

# 1 071
  • Sofia
Напоследък не знам какво ми става, може да е от хормоните  Laughing, но ми се иска да изживея нещо ново и разтърсващо. Искам да усетя тръпка, та дори и за малко. Определено ми се иска, но ще остане само в мислите ми явно, защото не искам да нараня човека до себе си.

При вас как е положението? Само не ми казвайте, че дори и през ум не ви минава  Laughing Няма да мине номера.
"Just do it"
 Освежи живота си. Няма да живееш с костенурките
Едно такова растърсване действа като скъпа разкрасителна и подмладителна терапия.  Не мисли за морал, години, репутации и дрън -дрън.  Жените са два типа - добри и страхотни. Бъди страхотна!

# 1 072
  • Sofia
А и ако случайно милото разбере му кажи " Ами просто ми е адски тъпо с теб! След като ти не умееш да ме разстърсиш....нали се сещаш какво следва"

# 1 073
А и ако случайно милото разбере му кажи " Ами просто ми е адски тъпо с теб! След като ти не умееш да ме разстърсиш....нали се сещаш какво следва"

Бъди страхотна и прати целувка за сбогом докато милото си изнася багажа Mr. Green

# 1 074
  • Sofia

Бъди страхотна и прати целувка за сбогом докато милото си изнася багажа Mr. Green
Едно разтърсване не винаги е секс с друг мъж - можев да е танци с приятелки в някой бар, може ..може много неща могат да бъдат.

# 1 075

Едно разтърсване не винаги е секс с друг мъж - можев да е танци с приятелки в някой бар, може ..може много неща могат да бъдат.

О, съвсем нямах предвид разтърсването, но кой нормален мъж ще стои с жена, с която им е адски тъпо Thinking

# 1 076
Медузка, хубаво го казваш, ама...винаги има едно ама. Ама ако жената така се разтърси, че се влюби? Пък има брак, дете, какво? Много главоболия може да си донесе. То това не е за всеки всъщност. Малко са жените, дето делят секса от чу вствата.

# 1 077
  • София
Ако сме искали да кривнем, но не сме го направили, значи не сме го искали достатъчно!

# 1 078
  • София
По темата: Каквото ми се е искало съм го направила във всяко едно отношение.
И аз така.Simple Smile
Веднъж се живее!

# 1 079
Човек се самовъзпира, ако има какво да губи, рядко мотивът е от морален характер.
То това й е хубавото на все още неангажираната младост - малко неща те възпират. Ще го отчетеш като грешка на растежа. Wink

Що ли ми се струва, че съм пропуснала разпалена дискусия за все по-зачезващите устои на съвременното общество, за което няма нищо свято и потъпква всякакви морални норми с размаха на хормоните си! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт