Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 236
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 1 095
Ама Деске Hug

# 1 096
Дари ти кога кривна за последно Mr. Green

# 1 097
Значи какво излиза? Че във всяко семейство има изневяра? А човешко значи ли, че е лошо?  Grinning

# 1 098
  • Tам през Атлантическия океан
Между приятелки:
- Никога не съм изневерявала на мъжа си.
- Хвалиш ли ми се или се оплакваш?
Laughing

Значи какво излиза? Че във всяко семейство има изневяра? А човешко значи ли, че е лошо?  Grinning

Ако има изневяра семейството се превръща във фиктивно такова  Wink ако не се разделят  Whistling

# 1 099
Глупости. Нито е задължително да се разделят, нито пък - значи, че вече не са истинско семейство. Просто защото хората възприемат нещата различно. Не мисли, че щом ти така мислиш - значи всички са така.  Wink
Обаче аз си мисля, че ти в момента шмекеруваш  Whistling

# 1 100
  • София
Аз съм прелюбодействала и продължавам само в мислите си.
Знам ли - може да ми се разхлопа дъската след време на прага на климакса.  Mr. Green Но не знам дали ще ми върже някой 25-годишен цепеняк.  Joy (пфууу, аз не говоря такива цинизми по принцип!)

# 1 101
  • Tам през Атлантическия океан
Не мисли, че щом ти така мислиш - значи всички са така.  Wink
Обаче аз си мисля, че ти в момента шмекеруваш  Whistling
А ма че разбира се  Peace аз не вменявам мнението си просто го споделям . Виж сега при теб друго яче може да стоят нещата   Wink

Но не знам дали ще ми върже някой 25-годишен цепеняк.  Joy (пфууу, аз не говоря такива цинизми по принцип!)
А па нЕма  Wink живота шарен и поднася изненади  Grinning въпроса е как ще ги приемем  Hug

# 1 102
Дари ти кога кривна за последно Mr. Green
Никога не е късно да станеш за резил.
Животът е пред нас. Mr. Green

# 1 103
А сънищата броят ли се за `прегрешение`? Blush Все пак не са ни `подвластни`. Whistling

# 1 104
А сънищата броят ли се за `прегрешение`? Blush Все пак не са ни `подвластни`. Whistling

Е, Сурела, тихУ де, то ако и сънища са прелюбодейство, то кво ни остава, това не може, онова също, кое може...аааман. Grinning

# 1 105
Абе, как успявате да сънувате изневери, аз така и не се научих на тая благинка  Joy

# 1 106
Е, Сурела, тихУ де, то ако и сънища са прелюбодейство, то кво ни остава, това не може, онова също, кое може...аааман. Grinning
Ох, успокоих се, чиста ми е съвестта значи. Laughing

# 1 107
Абе, как успявате да сънувате изневери, аз така и не се научих на тая благинка  Joy

Малко ти е практиката затова. Laughing

# 1 108

Малко ти е практиката затова. Laughing

Joy Да си взема поука ли сега?

# 1 109
  • София
Ехей, аз насън съм изръшкала всички холивудски секс символи, че веднъж дори и Милен Цветков.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт