Разказах на Ирина за него вече - да не върти очи по чуждите колички - всичко е решено, та да не се хаби! 
А майката на Ирка да ми драсне, моля, една лична бележка с данните за Фейсбука за да я добавя там за приятелка, нали ще се сродяваме 
)

А снимката с баба и прабаба е просто уникална! 
Задължително ли се ходи?
Филип не е, а разбрах, че в България ги ваксинират и сега съм в чудене ...

а кога я очакваш? В края на месеца чакаме роднини от Англия ако ги има там - да поръчам и аз 
Яде като звяр, ака като мравка
Дано днес да има по-обилно напълнен памперс

сигурно ще ме пратят на 4-ти километър.

!!!
Мартин е просто уникален,много ми харесва

Аз чета всеки твой пост и си го разбирам перфектно,просто не мога да ти помогна или коментирам в повечето от случаите и затова си мълча 
.......до края 

. Пожелавам ти оттук насетне малчо да расте здрав и силен, очевидно имаш борбен юнак. Възхищавам ти се на упоритостта за кърмене и затова, че сте успели пак да се "закачите на цицка" - от това по-хубаво и полезно няма (според мен).
) - от нещата, изчетени при търсенето ми на слинг, научих 1 (естествено може да не е напълно вярно) - бебетата са създадени и се чувстват най-добре прикачени към майките си (с слинг, цедилка, т.н). Когато това стане, те са в поза ембрион / жабка - огънато гръбче и разтворени крачета. Това, доколкото разбрах, е най-добрата поза за тях. И доста от ортопедичните проблеми, които имат днес, са породени от модата (удобството) да ги оставяме да спят на равна повърхност - количка, креватче. Именно затова ортопедите препоръчват носенето в кенгуро / слинг всеки ден.
- има кенгуро и кенгуро. Нали наистина не вярвате, че кенгуро за 15-20 лв с 2 каиша и плат по средата е достатъчно стабилно и удобно и за мама и за бебе? Аз - не. Вярно, че понякога плащаме за марка, но аз съм убедена, че най-евтиното със сигурност е най-лошо (в златната среда е истината). Но разгледайте в amazon или ebay - хубавите кенгура са по 100 - 200 euro, с колати през гърба и кръста, с ортопедична седалка за бебе. Това според мен е добро кенгуро (и скъпо естествено, затова и ние още нямаме
).Препоръчани теми