За конкурса "смотана мама" изобщо няма и да участвам - направо може да ме обявите за лауреат!

Просто да ги изядеш тия деца.
от вчера вечерта е толкова неспокоен и все реве....
Ние днес определено скитахме целия ден... Излязохме на разходка около 10 и се върнахме едва към 19 часа... Разхождахме се, пихме кафенце и т.н. Имахме среща с мамата и бебчето, с които бяхме в една стая в родилното
Видяхме се след месец и половина и ни беше много интересно да преценим колко са пораснали малките...
Красавица голяма! Ако с Марта нещо се разсъхнат работите - наш Ясен е свободен. Огледай го във Фейсбук-А!!! хих
за мама - да е силна и стискам палци за малкия сладур, вече да е добре. Познат ми е този поглед, на бебенце с ниско тегло. Някак изтощени и много милинки ми изглеждат. Нашият батко, преди 4 години се роди 2400 и на един месец теглото му беше 2000 гр.! Аз го кърмех - оказа се, че въобще не му е стигала кърмата и той завалията, вместо да качи, беше паднал зверски от глад. Не знам защо не е ревал - педиатърът каза, че е спял от хипертрофичен глад - организмът се е изключвал, за да пести сили и енергия! За малко да погубя живо и здраво родено бебе!
Още не мога да преживея това!

Разказах на Ирина за него вече - да не върти очи по чуждите колички - всичко е решено, та да не се хаби! 
Препоръчани теми