Някой въобще пътувал ли е по за дълго, и има ли някакъв трик с багажа? По обикновения начин не става - не се събираме в колата. А колата е пежо-комби-бая дълго, ама на - не стига! 

и за двама ви!
Той спи леко, малката се размрънка нещо на сън, той скача да види... Луда работа
Иначе вкъщи помага с каквото може - готви, мие чинии, разтебва, ама понякога имам отчайваща нужда от съпруга си
Ама май така ще го караме лятото, а зимата ще се гледаме
Иначе за гледането на малката - Той не знаел как да я успокои, а аз съм знаела

, което не пропускаме за нищо на света, може да не спим, нооо ядем задължително независимо че е 2 през ноща и на мама и се спи
!!!!
на 45 ден след раждането!!! 

, и атмосфера,която цари там, съм благодарна, че все пак имахме избор. Тук, мога да кажа, че като условия и отношение се доближава много до това в Америка (понеже имам база за сравнение) 

На малкото човече му се отрази много добре и спа през цялото време. Утре отново поемаме в същата дестинация, дано и този път да мине гладко пътуването.
та понякога ми лази сериозно по нервите и си го хокам периодично
А, на всичкото отгоре и ме ревнува-луд човек! 
Но...кой е казал, че живота е справедлив...особено за жените
В момента имаме едно рено-клио, преди 2 години ходихме на море с 3 деца( мъжа ми има голяма дъщеря) и събрах всичко в него та и място остана! 

Но тъй или иначе вече е крайно време да се сдобием с ван или поне с някое голямо комби! 
И при мен прескача полето- явно е от форума! 
Много съм доволна, дано така остане, че това постоянно хранене ме изтощи тотално 

, ако го беше взела след като вече е имал други деца и да знаеш какви деца прави, да знаеш какво можеш да очакваш..но в този случай само можеш да екпериментираш. Пък като се знаеш какъв си карък, къде си тръгнала да се пробваш" 

Ама аз съм достатъчно гадна, за да му кажа да си върши работата след 12
, когато аз и малкото спим
Сега просто нямам време - вечер много ми се спи, но заместих с игрите от фейса
Нека си цъка момчето - нали така идва хляба, аз затова не спирам
.Беше на около месец, когато го използвахме за първи път. А нали и ортопедите препоръчват за тях 
Тя е от тези бебета, които само ядат, но не спат
- отрича спането
Имаме си пъпчици, които педиатърка каза, че са от прегряване - да ама не, получихме алегрия от Себамед - има ли някой бебок с такъв проблем ?И сега сменяме козметиката на Биодерма и ще видим за какво става въпрос 

. И това родната ми майка - нямам думи 

Препоръчани теми