Отговори
# 285
Нинка ,честита рожба Никол.  bouquet
Бразилка , леко раждане утре и най-прекрасното бебче да гушнеш. Hug

# 286
  • Sofia
Бразилка, успех! Дано всичко мине перфектно! Praynig Hug

# 287
Нинка, да е жива и здрава Никол  bouquet
Бразилка, ще стискам палци утре Hug

Аз да се оплача, че днес за първи път откакто се е родила Теди, плаче много и не иска да спи. От обед до сега яде през час, спи по 10-15 мин. и само реве. Преди се успокояваше като я нося, а сега и това не помага. В резултат на това много ме цепи главата и слязох да си купя кока-кола. Сега пия кола, пиша, а Теди плаче в другата стая при баща си. Не знам как ще е тази вечер, дано да поспя малко.
И аз всеки ден вадя сополи от нослето с клечка за уши. Корички знам, че е нормално да имат бебетата, но като извадя коричка, излизат и малко по-течни сополки и то зелени. Което не знам дали е нормално. И също чувам нещо като хриптене, но не постоянно. А иначе като суче си диша през нослето и не се сърди. И аз много се шашкам да не съм я простудила, защото от няколко дни си е доста ветровито като излизаме.
Дано всички бебчета да са здрави Hug
Лека вечер на всички. В другата стая млъкнаха Grinning Сега ще видя кой е заспал Laughing

# 288
  • София
Бразилка, стискам палци утре всичко да мине чудесно и да си гушнеш бебечето!!! Hug Hug Hug

# 289
Бразилка,Орикс,Клавдия -  Hug стиснати палци и от мен!
Днес май е "ревящ" ден за всички...  #Crazy И при нас положението е такова,ама как няма... тъкммо я нахраних в 16ч,заспа си хубаво и след 15мин пристигат 2те баби...изчакаха само да си отвори оченцето и се почна: Аййй,на бабаааа!  #Cussing out Естествено я вдигнаха от кошарата,детето се разсъни,те си тръгнаха след 1ч и после настана АД. Преди малко заспа милото...бясна съм...оплаках ви се  Tired
Дано да е спокойна нощта за всички!  Praynig

# 290
Brazilka стиснати палци от мен за утре.Всичко ще е наред,предстои ти прекрасна среща. Hug

Ани2 ние сме добре (пу пу  Mr. Green) кърмим се на 2,30 ч.,рядко на 2ч.С едната гърда окончателно се оправих,вече не боли и зърното няма нищо общо със старо или ново червило  Grinning ... с другата обаче видях зор...и затова реших да кърмя от нея със силиконово зърно,за да оздравее и после да се учим на подходящи пози иначе се получава,че той яде,а аз рева  ooooh!.Когато кърмя със силоконка го държа повече на гърдата(40-45мин) за да компенсираме евентуално по слабия трансфер.Зърното вече почва да зараства..имах като цепка от горната страна,която на половина изчезна...та надежда виждам  Simple Smile.

Вова колики ли са?Лелел настръхват ну косите като ви чета преживяванията. Sad При нас още няма.
Малчо мрънка и поплаква като има газове,ама аз му намерих цаката да ги изкарваме и бързо утихва.

Някой беше писал за секретче на очето.И Мартин има..капя физиологичен разтвор,но приятелкам и каза,че имало някаква жлеза,която е между очето и нослето и трябвало да се натисне,така че да сразплаче,за да изтече всичко...това обаче педи ще го направи...много е гадно като не може да си отвори окото..първият път бях ужасена.
А за нослето...до сега не съм бъркала,но след баня капя и там по една капка профилактично от разтвора по съвет на педиатърката.А номера с прахосмукачката и аз го знам и съм го виждала...ефективен е доста!
Лека майчета до утре,малчо току що заспа и аз се мятам към спалнята..

# 291
  • София
Добър вечер и от мен, сладурки Hug
Бразилка Praynig Hug
Пао, точно аз питах за очичките, на мен педиатърката ми каза за този канал да го масажирам леко с пръст всеки ден като се сетя, за да се освободи Rolling Eyes дано да подейства. Иначе като спра антибиотика мисля да му капя и кърма.
Нослето на Крис също е със секретчета, педиатърката ме предупреди че ще стане така и ми препоръча да му пръскам физиологичен разтвор, за сега помага уж, въпреки че сега нещо спи с отворена уста....
А момичета (тези които скоро са родили), аз продължавам всяка нощ да се потя, сменям по 2 нощници...четох че е от хормоните, ама до кога newsm78 по цял ден нощници перя Mr. Green Отделно от това всяка вечер си поревавам по малко, като го погледна как сладко ме гледа или заспива и рев (добре че е само вечер като съм сама Mr. Green)
Гледам за забелването на пишлетата сте говорили, аз не съм решила още какво ще правя, педиатърката каза след първия месец по малко...не знам...май ще трябва да попрочета по въпроса Thinking
Шунка и моя има такива кризи, в които иска да суче през няма и 1 час и нищо друго не го успокоява...пробвах дори с биберон, защото иначе повръща от толкова много мляко....добре че не са постоянни кризите, днес бяха между 5-11 сутринта...
Айде аз лягам, че вече спи от 1 час и загубих ценно време за сън Mr. Green

# 292
Здравейте, мами Hug
РаО, и ние имахме този проблем...Дори малчо не можеше да си отвори оченцето, та съответно мама си поплакваше...Аз му капвах кърма по няколко пъти  на ден и се прави масаж, но не зная дали ще успея да ти обясня - под оченцето, лек натиск някяк по диагонал - от вътрешната страна на окото до средата на бузката...дано си ме разбрала...Това се получавало, когато при раждане бебо не е изплакал силно и съответно не се е спуала някаква мембранка - така ми обясни педиатърката...Отминава за няколко дни с редовни масажи и капчица кърма...Успех! Peace
Лека вечер, момичета!

# 293
Добро утро ,мамчета!
Моят 1 час от деня е сега и му се наслаждавам с кафе и ябълка и лаптопа Grinning
Първо и тук да честитя на Чин -Честит Рожден Ден!!!  bouquet Пак ще си повторя пожеланието за много здраве и любов и безгрижие с твоите двама мъже  bouquet
На мамите ,които са в очакване -още мъъъъъъничко търпение ,милинки!
И аз да кажа за коликите ни -снощи беше доста тежичко ,милата ми Дара доста я болеше и от 19ч. започнаха до към 21ч. Продължаваме с капките Еспумизан и чаят на Хип,разхождаме се ,гушкаме се по коремче и така ....Вчера бяхме на разходка и цели 3ч. плътно спа ,което много ни зарадва ,а и аз си починах и разнообразих навън с приятели ....
Добре че е мъжо да готви ,че иначе само на солети и кисело мляко май ще карам ,въпреки че се притеснявам как ще готвя другата седмица ,когато тръгне на работа ,но предполагам ето в тези часове рано рано ще се опитвам ....и без това ще е жега ,а не мога някак си да си представя ,че той ще си дойде изморен и няма да има 1 лъжица манджичка...
Дано и днес е хубаво времето да се разходим,аз нещо не се справям с количката ,има едни високи стълби на първия етаж на входа ,а и на самия вход и много ми тежи и ме е шубе,та не знам как ще излизам сама ....

# 294
Чин, честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-послушните мъже на света.

Ичката, и аз съм така. Имам точно един час преди малката да се събуди /надявам се да не се събуди по-рано де/. Иначе зверчето е решило, че нощта свършва някъде към 4 часа и на мама й стигат точно 3 часа сън. Вече втора сутрин в 4 се ококорва, хапва и въобще не й се спи. Да не говорим, че снощи будува от 20 до 0 часа без рев, просто си будува. Е да де ама тя сега цял ден ще спи, а аз..... Струва ми се че по това ще прилича на мен. Аз съм правела така като бебе - цял ден сън, цяла нощ будуване.

Бразилка, стискам ти палци дано всичко да мине леко.

Клавдия, ти ли оставаш за приза? Хайде малко мами останаха, давайте, че месеца свършва   bouquet

ПП. Ичката, като излизаш сама не вдигай количката ами я сваляй и качвай на задни гуми. Като качваш се обръщаш с гръб към стълбте, а при слизане повдигаш предните гуми.

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 07:54 от deskatta

# 295
Деската ,ми и аз така се уча ,ама си ми тежи ,та да видим как ще е .
Момичета ,разглеждах сега играчките за кошари и колички тези музикалните -ми те много скъпи ....
Споделете какви сте купили ,ако сте ooooh!

# 296
  Peace ще свикнеш
Ние имаме музикална играчка от племеника. Оня ден я махнах, защото падна върху Йоана. Добре, че падна така, че не можа да я удари, но пък детето се уплаши и после доста мрънка. Марти й се ядоса и я запрати в някой шкаф и приключихме с този уред. Та съвет ми е ако купувате такива играчки трябва да са с много стабилно захващане.

# 297
Чин - честит рожден ден и от мен! С много любов и нежност да те дарят мъжете до теб, много здраве и късмет да те чака!

Днес беше и термина на малчо... Wink Ама той реши да се роди близначе  Hug Нека днес е щастливия ден и на мамите 2 в 1!

И днес сме недоспали но май не толкова... като в просъница ми е какво се случваше снощи. Почнахме и Инфакола и май има ефект - и при нас са газове...то не е ли час от коликите  Thinking

Ей аман от лошо време - досега само 2 пъти сме излизали за малко. А вчера поспа на балкона. Вече ми се разхожда в парка... Sad Да ви се похваля - мажо си взе отпуск и сега ще си е дома! Това май никога не ни се е случвало - да си седим в къщи и двамата...е в случая и тримата  Crazy

# 298
  • Добрич
Честит Рожден Ден, Чин! Бъди здрава, винаги намирай повод да се усмихваш, мисли положително и смело напред! Весел празник!  Hug Heart Eyes

# 299
Ех, че мило... много ви благодаря. Още преди да съм споменала, че имам рожден ден, си имам честитки  Hug  bouquet
Ето малка почерпка от мен Simple Smile

Моето бебе също като вашите от 8-9 до 12 не спи, а се кокори... след храненето в 12:30, спи до 5-:30, е разбира се мрънка от корем, но се търпи.
Днес чакам важни гости-свеки  ooooh! Дидолинка тя прави същото с Никола и много ме е яд

Бразилка  Praynig

Хубав и усмихнат ден, момичета, дано и по-слънчев...

Общи условия

Активация на акаунт