Отново за АБКМ - 3

• 356 095
  • 5 263
  •   1
Отговори
# 5 220
  • Северозапада
Няма ехограф в кабинета, има отделен кабинет с ехограф. Предполагам, че няма да откаже да прегледа детето. Като се замисля, и тя не я прегледа с ехограф на първия преглед, но пък доста повече поговорихме.

# 5 221
То е ние говорихме около час.Сега се чухме по телефона. Да й дам време да свикне. Да не я насилвам с млякото, за да не предизвикам рефлекторно повръщане и да чакам да огладнее. Да слагам и маааалко оризова каша в млякото за по- добър вкус. Thinking

# 5 222
  • София

Аз и до ден днешен се чудя имаше ли детето ми аджеба АБКМ или нямаше и не мога да си отговоря. Е, действах по протокола, сякаш има....защото ако наистина има, а не се ограничи дразнителя, в късна възраст има опасност от други усложнения като ринити, астма и т.н. Ако пък се окаже , че няма АБКМ-гърча си остава изцяло за моя сметка с цялото това готвене и ограничаване на храни Crazy

И аз  съм така,  не съм убедена дали е AБКМ, но както и ти казваш, карам по протокола Grinning

antG не съм давала кози продукти, защото захранвам според схема на гастроентеролога и както казах живот и здраве другият месец ще ги започнем млечните.

# 5 223
Това, което мен ме усъмни навремето, а и до сега не ми дава мира, че синът ми нямаше толкова характерните за АБКМ червени бузки Rolling Eyes Ами хич не бяха зачервени, направо жълто-бели си бяха. Една пъпка нямаше на тях, камо ли сълзяща и т.н. А всички снимки в нета на деца с АБКМ са точно с такива червено-разранени бузки Rolling Eyes Ама пък имахме кръв в акото, таааа Crazy абе луднах и от тогаз не съм добре Mr. Green Шегувам се де, ама...

# 5 224
  • София
Никакво зачервяване, нито една пъпка, нямаше кръв, единственият симптом беше дълго и неминаващо от нищо разстройство след поставени ваксини.

# 5 225
А при нас е само проблема с корема по време на хранене. И слуз в акото.  Направо се изкушавам да ви пусна снимка да кажете според вас има ли.

# 5 226
И ние имахме слуз.

Разстройство само - това ми прилича повече на лактозна непоносимост/лактазна недостатъчност Thinking

# 5 227
  • София

Разстройство само - това ми прилича повече на лактозна непоносимост/лактазна недостатъчност Thinking

Ами може, не знам и аз... А бе то кажи речи мина, като започнем млечните ще видим какво ще става.  Simple Smile

# 5 228
Видима ли беше при вас?
Защото при моето бебе се вижда само като разтъркаш двата края и отвориш леко памперса.

# 5 229
И по двата начина...

Скрит текст:
като сопол. А като доближах и разгънех памперса, се точеше като белтък от единия до другия край...

# 5 230
  • София
Слуз имахме и ние, но от време на време, не при всяко изхождане.

# 5 231
Пускам снимка на обрива на бузките/ който вече не се вижда почти/. Снимката е , когато беше на месец и 1 седмица. Преди третиране.  http://prikachi.com/images.php?f=images/752/9066752i.jpg&sendlinks=1
А това е  памперса.

# 5 232
  • София
 При дъщеря ми изхожданията бяха различни и като цветове и като консистенци, но и такива сме имали.

# 5 233
Нашите са само такива. 
Препоръчайте ми гастроентеролог за второ мнение.

# 5 234
Пампер съдържимото е същото...беше де при нас. Точеше се на конци. Същото!

Общи условия

Активация на акаунт