Отговори
# 30
Здравейте, Desibini, и на мен ми бяха открити трихомони преди 2 месеца. Бях вече в напреднала бременност. Никога до този момент не си бях правила изследване за трихомони - тоест не зная от колко време нося заразата, но със сигурност е от преди бременността. Според моята гинеколожка, проследяваща бременността, проблем за бебето няма. Лечението при жената е локално - с глобули; лечение се провежда и при двамата партньори задължително. Напук на всичките писания за това колко трудно се лекуват, при мен изчезнаха от първия път. До този момент, да чукна на дърво, проблем с бременността или с бебчо не се е появил. Спокойно!

# 31
Здравейте, Desibini, и на мен ми бяха открити трихомони преди 2 месеца. Бях вече в напреднала бременност. Никога до този момент не си бях правила изследване за трихомони - тоест не зная от колко време нося заразата, но със сигурност е от преди бременността. Според моята гинеколожка, проследяваща бременността, проблем за бебето няма. Лечението при жената е локално - с глобули; лечение се провежда и при двамата партньори задължително. Напук на всичките писания за това колко трудно се лекуват, при мен изчезнаха от първия път. До този момент, да чукна на дърво, проблем с бременността или с бебчо не се е появил. Спокойно!
Мерси за отговора .Дано да няма проблем

# 32
Здравейте,бременна съм в 13г.с. и току що си взех резултатите от микробиологичното изследване,което показа гъбички-кандида и по лошото трихомониаза.Гинекологът ми изписа Гиназол-за кандидата,а трихомониазата ще лекуваме когато влезав 16г.с.Нямате си на идея колко много се притеснявам и колко ме е страх да не се случи нещо лошо на бебето,имам и правена конизация миналата година,което може да доведе и да ми направят серклаж,направо ще се побъркам от притеснение.Ако има някой,който е преживял  същото като мен,моля нека да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт