Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 38

• 49 615
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Славенко,за забравената булка на автогарата-не мога да спра да се смея-добре,че я прочетох,че както ми беше кипнало от2 серия #2gunfire
П.п.И аз имам подобна история-майка ми е от Силистра и отидохме като младоженци на гости на баба ми.Вечерта решихме да ходим на дискотека в съседно село-взимаме на свако мотора и тръгваме.По пътя между селата един голям баир и аз се изхлузвам и оставам на пътя в тъмното на полето #Crazy
Чак пред дискотеката се усетила моята липса и се върна да ме вземе. Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 436
dettodorowa  hahaha Joy Joy Joy милите ни душици,какво ли са мислели дкато са се връщали за нас ,,Дано не я намеря,дано някой друг се смели над бедната ми душа ..."Ама йок нямат таоз късмет и

"Чер гологан не се губи"

# 437
dettodorowa  hahaha Joy Joy Joy милите ни душици,какво ли са мислели дкато са се връщали за нас ,,Дано не я намеря,дано някой друг се смели над бедната ми душа ..."Ама йок нямат таоз късмет и

"Чер гологан не се губи"

Peace

# 438
Привет и от мен Hug

Славена, Нелка, много хубави неща сте постнали  bouquet

# 439

Това слагала ли съм го в нашата тема - действа "смиряващо" ...И аз имам нужда в този момент...!?

http://realhelp.hit.bg/iwg/InterviewWithGodBG1.html

# 440
Много е хубаво и много вярно, nelka123.
Това е по скоро човешка мъдрост. Прекалено е да цитираш БОГ. Има една друга човешка мъдрост - когато говориш на БОГ това е молитва, когато БОГ ти отговаря това е шизофрения.

# 441

Това слагала ли съм го в нашата тема - действа "смиряващо" ...И аз имам нужда в този момент...!?

http://realhelp.hit.bg/iwg/InterviewWithGodBG1.html

Благодаря,Нели! Hug

# 442
Cruela ,много ти фИешън аватара Grinning
nelka123 ,не се отваря newsm78

# 443

Така е! Ти да видиш оригинала!  #Crazy Една приятелка фризьорка експериментира върху бедната ми глава.  Joy

# 444

# 445
  • Пловдив
Педадохме офертата и за награда си гледам в службата 18 серия на облака. Имам си слушалка.
Чок кеф.

# 446

Така е! Ти да видиш оригинала!  #Crazy Една приятелка фризьорка експериментира върху бедната ми глава.  Joy

Щом е само една,пак добре  Wink

# 447

Берен чак до Оскар стигна

# 448
# 449
  • Пловдив
                                      Берен чак до Оскар стигна

И ще го вземе Славенка.....

Общи условия

Активация на акаунт