На годинка става вече Юлското човече!

• 29 075
  • 720
  •   1
Отговори
# 405
  • в 1001-та нощ
на Калоян любимите уреди са съдомиялната и пералнята и понеже са вградени - пералнята има вратичка от мебел и нейната си, като люк и е голямо щастие - да отваря, бърка, ако баща му е оставил нещо да го вади  Sick

на съдомиялната се хипнотизира от всичко, което може да премести - да вади "чекмеденцата", да щрака - къето се слага хапчето ... ooooh! ooooh! ooooh!

също много обича телевизора  Mr. Green и ДВД-то - вратичката за копчетата, дърпа колоните на домашното кино ......

като се измори да командва мебелите сяда и се заиграва с каквото намери

изобщо не работа - че онова е играчка, а това са моите чехли и съответно с кое да си играе - каквото му попадне в периметъра - докопано е  Hug

наскоро откри тавите и беше "ау как хубаво дрънкат"  Joy hahaha

# 406
Честито на всички рожденници от последните дни! Да са живи и здрави!  nbirthday  Gift

Нашите любими места за игра са най - вече в кухнята и банята. Обича да отваря шкафовете и да вади всичко каквото намери. А последната му игра в банята е да отваря тоалетната чиния и да си пуска играчките вътре. Разбира се това го прави когато не го виждам, защото иначе не бих не му позволила  Simple Smile
Имам един въпрос относно детските надбавки. Документите същите ли трябва да са като миналата година или има и нещо ново? А миналата година като подадох документи през август, сега пак през август ли трябва да го подам?

# 407
  • в 1001-та нощ
аз не го пускам изобщо в банята и тоалетната, т.е. вратите са винаги затворени; влизането му там е неизбежно  newsm78 , но предпочитам да е малко по-късно  newsm78

# 408
аз не го пускам изобщо в банята и тоалетната, т.е. вратите са винаги затворени;..........
    Peace Peace Peace

# 409
аз не го пускам изобщо в банята и тоалетната, т.е. вратите са винаги затворени; влизането му там е неизбежно  newsm78 , но предпочитам да е малко по-късно  newsm78

ами и в нас закона е такъв,но нашия татко винаги го забравя и много честичко Алето си прави тоалетно парти Joy

иначе като ви четох за забавленията на бебоците ви са си едно към едно с мойто.всички тези неща и той обича да прави-кухня,тоалетна и неща,които не са за него:)

умрях от студ девойки! тук е като предзимно време и мислех дори д апускам парното.откакто сме се прибрали е все такова...и вали.много ми е гадно:(

# 410
Ал обича да играе с всичко,което е в ръцете на сестра му и трябва на секундата да се вземе от нея.Също обича кабели,зарядни,метлата, която 'живее" в банята и кантара с копчетата.Любимо му е и да обръща количката за кукли на сестра му и да върти гумите.
Най-любимо място-коридора,особенно в частта с мръсните обувки и стопера за врата,който е  форма на топка и все така неуспешно,но упорито се опитва да вади Mr. Green
По леглата се катери от 2м и още не се е научил,че се слиза с дупето,не с главата.За това затварям вратите,като готвя например,за да пакости само в стаята при мен...

Ето,да го видите какъв е пингвин Laughing
http://www.facebook.com/profile.php?id=1498003652#!/video/video.php?v=2267931306597[/video]

# 411
аааа това съм забравила да отбележа-Алето се качва и слиза от леглата успешно от малко по-малко от месец време.
тези детски колички за кукли са голям хит и момченцата масово ги искат.брат ми счупи няколко на времето,а сега и Алето си има чисто нова само за него-Алекса му я подари (тя му стана и кръстница междувременно Mr. Green)

# 412
  • в 1001-та нощ
Маритка   Peace и нашият татко няма грам мисълда не оставя безразборно врати и вещи на достъпни неща - всичко слага навсякъде и малкият терминатор - само това чака  Joy hahaha аз обаче - вече спрях да ги местя и после има :"Къде ми е това, къде ми е онова?!!?" и отговорът е :"Питай Калоян!"  Joy hahaha

Ади - страхотен е малкият танцьор  bowuu bowuu bowuu родена звезда Wink

# 413
  Aди,не мога да ти видя танцьора.... Sad

# 414
# 415
    Hug Hug Hug
    Мнооого е сладък!Да ти е жив и здрав!  Heart Eyes

# 416
Ади, голям е сладур Simple Smile))))

# 417
Браво,Ади!Голям мъж...и игрив Hug
Алекс още не може да ходи сам,много се засилва и винаги потегля на трета,незнам кога ще се отпусне.

# 418
Ал е чудесен. Да е жив и здрав.  Heart Eyes

Марита, поздрави Алекса от мен и сестра ми.

# 419
  • Пловдив
Ади голям чаровник е Ал и как хубавко ходи, браво  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт