На годинка става вече Юлското човече!

• 29 063
  • 720
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро! Simple Smile
Ай да ви черпя по едно кафе, че миналата година по това време ми бяха хакнали системата и исках да убия човек за една глътка.  Joy

Честит рожден ден на Алек, Александър, Габриела и Симона! Да са живи и здрави, послушни и засмяни!  newsm38

Мен нещо ме е обзела тотална апатия, та не се разписвам. Имам усещането че и жегите и локвите ме депресират. Няма угодия.  Confused Ей го днес по-приятно времето, пък сме заключени вкъщи, нещо се прееба патрона на входната врата, а съм излязла, а не мога се прибера после.  Joy Довечера ще го оправим. А като ми избият и хормонките, вече съвсем става...  ooooh! Добре, поне, че не ме избива на рев, като предния път.  Joy

Не знам дали съм се хвалила, Мая проходи, все още си крие зъбите - има само два, поникнали на половина.  Laughing Не ще да ни ги покаже и това е... Иначе дивее по цял ден.

Щеше ми се да пробваме с гърнето, но хич не мога да ѝ хвана спатиите кога какво върши. Онзи ден докато я къпах случайно видях едно голямо аки на плочките в банята.  Shocked Дриска бързо и неусетно, нито се напъва, нито физиономии прави. Вчера пък докато спи я свърши тази работа. Друг ден - нищо не върши. Мисия невъзможна ми се струва на този етап. Grinning Свеки ми дава зор да я тормозя с пусто гърне, тя пробвала веднъж, Маята станала и си го захлюпила на главата...  Joy Догодина ще е явно.

Почнахте ли да миете зъбаците?

Още щях да пиша и да питам, ама не помня какво...  Blush

Ето да ви я покажа, фъстъчката малка...

Untitled by Едно Диване, on Flickr

# 466
  • гр.София
Добро утро ,
Честито на днешните рожденници да са живи и здрави   bouquet  bouquet  bouquet
Диване много ти е напреднала лентичката , разбра ли се какво ще е бебчето  Grinning
не се притеснявай за гърнето аз мойта я слагам , понякой път прави нещо , друг път не , но явно догодина ще е махането от памперса , малки са още за това  Mr. Green
Ние зъбки не мием , но есента ще я почна , така съм решила , тъкмо ще станат 5-6 зъба  Wink
малкото Диваненце е много сладко  Hug
Аз съм без деца втора седмица и вече ми е много мъчно , но пък така хубаво се наспах  Blush голям кеф ,тая седмица си ги прибираме и ще ги водим на море   grinning039  нямам търпение вече  Crazy
Чао за сега  Hug

# 467
Диване много ти е напреднала лентичката , разбра ли се какво ще е бебчето  Grinning

Дамм, още една госпожица да си другарува с Мая. Grinning

# 468
  • в 1001-та нощ
е, честито, честито - значи девойка,  Див - майстор е мъжът ти явно - ще пращам моя на обучение, като заправим второто  Hug

вместо Мая да влиза в САтурнова дупка (40 дни преди ЧРД) - ти влизаш  Hug но пък е идея - след ЧРД-то утре - да изскочиш от там Wink))

мен ме е обзела една еуфория - живея като за последно - все едно утре ще ме няма - не знам какво ми става - явно Слънцето добре ми се отразява  Hug

# 469
вместо Мая да влиза в САтурнова дупка (40 дни преди ЧРД) - ти влизаш  Hug но пък е идея - след ЧРД-то утре - да изскочиш от там Wink))

Това не съм го чувала, но ако е вярно, значи съм изпаднала в моята си дупка...  Joy Нали на 31ви празнувам.  Joy

Значи има шанс да се развихря след няколко дни.  bowuu

# 470
  • в 1001-та нощ
ооооо, вярно, че и ти Wink)вярно е - вярно е .....40 дни преди ЧРД човек изпада в т.нар Сатурнова дупка и слага пресимистично-депресивните очила  newsm78 които след ЧРД купона - някъде се потулват  Mr. Green 

# 471
40 дни преди ЧРД човек изпада в т.нар Сатурнова дупка и слага пресимистично-депресивните очила  newsm78 които след ЧРД купона - някъде се потулват  Mr. Green 

Мен явно ще ме държи и 40 дни след това, че купонът мина и замина, пък аз все още си стоя в дупката Rolling Eyes

Диване хайде честито  stork-girl , пък догодина и един момък - хем за разнообразие, хем да има кой да пази каките  Simple Smile

Гърне , пълен провал. Ще я чакам да поотрасне още малко.

Зъбки, няма още какво да мием. Имам чувството, че никога няма да излезат Mr. Green

ЧРД на днешните герои! Здрави, весели и много послушни!

# 472
Честито и на днешните рожденници,да са живи и здрави и много послушни!
Честито и на проходилата Мая!и честита ви мома stork-girl
Ние също сме с температура.Вчера ни сложиха ваксината и снощи вдигна ,тази сутрин пак 39.5.сега е един кисел....
за зъбките -два пъти правих опити не иска да ги мием,стиска уста.Ще пробвам по нататък пак.

# 473
Привет  Simple Smile

Аз малко се поизгубих, но като ме хванат братята...а и имах малко занимавки насам-натам.
Емко два дена си поддържаше Т-37,8 - 38,8.Водихме го да го прегледат-нищо,уж било от зъбите.Е,наистина преди няколко дена най-накрая му излезе 5-то зъбче  Simple Smile
Но май има някакви вируси-за по ден-два- или само Т-ра,или само кашлица..

Водихме да го постригат,но то голям рев беше, и само бретона малко клъцнахме , за да не му влиза в очичките.

Иначе имаме цяла програма вече- показва колко голям ще порастне, на колко е годинки(1-но пръстче), как прави магарето, кученцето..как се кара мама(аааа)  Wink как ръмжи мечо,как се смее Емко-(хихи), как плаче Емко( пак ааа)  Simple Smile от ден-два дава и целувка, но още понякога я забравя..
Прахосмукачката е хем страшна, хем пък много интересна,обича да пее на ютията и да я дърпа за кабела...и така..

Честито на Мая за прохождането!Голяма е кукла   bouquet
Честити рожденници днес!   bouquet

# 474
Честит рожден ден на Алек, Александър, Габриела и Симона! Да са здрави и усмихнати за радост на мама и тати!   bouquet

Скарли, много ти благодаря! Аз искам оградката точно, за да си заградя кухненския бокс. Ния не оже да ходи сама ако не се държи за един пръст на мама или тати, но много ми пакости. Отваря фурната, шкафовете, пипа фурната като работи... за съдомиялната и хладилника няма да разправям какви атракциони са. А нашия апартамент е от тези, на които кухнята е в единия край на хола, без врата или преграда. По-лесно ми се вижда да заградя, отколкото да залостя всичко, което се отваря  Thinking Иначе за игра едва ли ще я ползваме. Малкото "животинче" не харесва никакви кошари, обори и прочее заграждения  Mr. Green Като я "окошаря" в леглото за път за 15 мин изхвърля каквото има вътре и после пищи и се друса като маймуна в клетка докато не я извадя Joy

Диването, честита ти втора сладка госпожица!   bouquet

Ния снощи и през нощта пак беше с Т. Редувам Панадол и Нурофен през 4-6 часа в зависимост от това дали има Т. Трудно й я меря. Мога да разбера има ли като я пипна, но не знам колко. Поръчах си този термометър. Мери за 10 секунди. Дано с него се правяме по-бобре. Исках безконтактния на Барбабебе, но нашия тати е скептичен и ме разубеди  Crossing Arms

За гърнето: Ния мъти на него от 10-месечна. Първо започнах да я слагам между смените на пелените само да си поседи. Свалям гащите, паркирам я и изсипвам около нея де що намеря играчки. И тя си седеше и си играеше. де да знае детето за к'во е там  Mr. Green. Един ден случайно се изака вътре и аз много и плясках и й казвах "Браво!". Тя беше очарована от постижението си  Heart Eyes На следващия ден пак я слагах между смените на пелените и изненада - 3 пъти се изака вътре и 1 път се изпишка. Естествено си чакаше бурните овации и беше много горда. От тогава насам почти 100% ака в гърнето и чат-пат пишка вътре. Задължителни условия обаче са да има играчки и мама или тати да са до нея на пода да си играят заедно. От скоро е много модерно да седи на гърнето с картонените си книжки и да ми подава да й разказвам по картинките. Даже като напълни гърнето си седи на него и иска още да "четем". Не мога да я вдигна направо от там. Ако я хвана да се пъне й казвам "Ния, чакай да те сложа на гърнето" и тя чака (ако не й е мега спешно де). Като я сложа там се труди. Това ми е голямо улеснение, че хич не обичам да чистя ако от многократните пелени на хипер чувствителното й дупе  Naughty

Малко попрекалих ама дано съм полезна на някой  Hug

# 475
  • в 1001-та нощ
ох  newsm78 Калоян изобщо не е склонен към опитомяване  Hug прави, каквото си иска и в никаъв случай - папагалски номера - да заучи и да повтаря  newsm78

иначе - като си набележи нещо да прави - колкото и да го отмествм от цела - помни и се връща - спирачка няма  Joy hahaha

с две думи - репертоар никаъв - освен беладжийски  Joy hahaha

за зъбките - мисля съм писала - бебешката ненедент - със силиконовия напръстник - не се цупи - не прави проблеми  Hug

# 476
Ч.Р.Д. НА ДНЕШНИТЕ ПРАЗНУВАЩИ ЮЛЧЕТА И ТЕХНИТЕ МАЙКИ!   bouquet

Зъби още не мия/два броя са/, чакам още един-два и започвам с Ненедент и накрайника.

Репертоар бебока има. Имитира баба Меца, кончето, как се кара мама, как играем на криеница/вместо дзак казва гак  Laughing /, дава целувки с охота... и други номера, типични за възрастта.

Диване, дано всичко мине по вода и двете щерки растат задружно и да си бъдат близки приятелки. Честито проходило юлче.

Гърнето съм го оставила за по-късен етап. Въобще не ми се занимава с това сега.

Десивалко, тайничко завидях, че си без децата.  Mr. Green Искам и аз, ама няма... Може да съм цяло лято на морето, но пък за сметка на това - помощ никаква.  Naughty Мъжът ми си е в Пловдив предимно, идва за два-три дни само и заминава, майка ми внуци не гледа... сама се оправям... но здраве да е...
Леле как се разписах и аз..  ooooh!

# 477
Привет,мили момичета Hug

Днес е специален ден,за нашето семейство.Преди година,в същият слънчев ден,на бял свят се появи нашето малко момченце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря на всички,които са се сетили за Ал Hug
Почерпете за негово здраве с тортата......

......и погачата,която омесихме,за да ни слушат крачетата:

Ето и малко снимки от купона:
-рожденника
-с мама,кака и тате
-няма нужда от представяне Heart Eyes
-обичам те
-вече съм голям

# 478
  • в 1001-та нощ
ееее, ама всички сте едни слабички, а Ал е един богатир  Heart Eyes

а тортата е приказна  Heart Eyes - от къде е  Heart Eyes

# 479