Препоръчайте хубави бунгала на Шкорпиловци

• 192 188
  • 458
  •   1
Отговори
# 345
Забравих да ви питам нещо. Вие като сте на Шкорпиловци каква вода пиете? Някои казват, че не ставала за пиене водата. Ние повечето пъти си купуваме минерална, или пък срещу склада за безалкохолни има една чешма и от там си наливаме. Но разбира се ще е по- добре ако водата в бунгалата става за пиене.

# 346
  • София
Ами май не сме се замисляли.
Или сме си купували бутилирани напитки, или може би от чешмата.

# 347
Вие като сте на Шкорпиловци каква вода пиете?
К'ва вода, ние вода не пием Mr. Green .. Била съм на много места по черноморието - водата от чУшмЪтЪ никъде не е ставала за пиене. Веднъж в Приморско един келнер-кретен ми донесе чаша чешмяна вода вместо минерална Mr. Green , как пък не се досети тъпакът, че ще усетя, не чува ли, че не съм оттам, по говора се познава, все пак Laughing .. Ама то момчето сигурно по-далече от БургЪЗ не е ходило, отде ще знае, че има и по-различна чешмяна вода от тамошната tooth . Ще ме извините за офф-а, отплеснах се, щото се присетих за случката с кретена tooth ..
А, да, за водата се сетих нещичко - винаги сме си купували големи туби минерална и си помпаме с помпичка. Но ми писна и реших да си носим каната за пречистване - става си идеална водата. Та, който има и ползва такава кана, може да си я носи, на нас ни писна да влачим туби просто, а доста вода се пие, все пак, покрай другите неща Laughing  Crazy ..

# 348
Супер идея за каната.Покрай другото не се бях сетила.

# 349
Вчера се върнахме от Шкорпиловци, бяхме в Почивна база "Огоста".
Изкарахме си страхотно, истинска почивка за семейство с деца. Базата предлага всички необходими условия за това.
Накратко - има 6 двойни бунгала, с по две стаи, всяка със собствен санитарен възел и 2 самостоятелни бунгала тип апартамент. Ние бяхме в стая на бунгало, но съседната беше празна, така че си бяхме кажи речи самостоятелни Simple Smile Стаите са с ламинат, нови мебели, нови матраци, останали са стария гардероб и нощни шкафчета, но са здрави. В банята са подменени само тоалетната чиния и мивката и бойлера, но това е достатъчно, старите плочки не ни пречеха, пък си бяха и здрави Wink Сменена е дограмата, има си комарници, но е хубаво да си бяхме взели и машинката против комари, че все имаше по някой, който се вмъкваше и вечер наставаше бой hahaha На сянка са бунгалата, нощем си ставаше хладничко - екстра за спане, а пък и през деня не е топло в стаята.
В базата има столова, готвят по меню, от предния ден заявяваш за следващия. Има плаж под базата, то плажната ивица е километри дълга, минава се през малка горичка, по склонче, около 10 м, после са дюните и плажа. Пясъка е разкошен, морското дъно има забележки, защото има камъни, но се заобикалят и става. Ние обаче ходехме с колата до централния плаж, защото там спирахме до сами пясъка и имахме по-малък преход до морето с целия багаж и дете на 2,5 г, което не всеки път искаше да върви в пясъка Simple Smile Открихме и още един плаж, на отбивката между Шкорпиловци и Ново Оряхово, по пътя за Камчийски пясъци, там морето е плитко и е екстра за деца.
Мястото е спокойно и предполага истинска почивка, без шумотевиците на големите курорти, без алеите със сергиите и лунапаркове, разкошотия!
Няма да сгрешите, където и да отседнете!

# 350
Как беше храната и на какви цени Simple Smile

# 351
Как беше храната и на какви цени Simple Smile

Нямаше разнообразие и избор, просто поръчваш по предварително зададено меню за конкретния ден. Нямам забележки, с изключение на наденицата в боба, но установихме, че такава продават в кланницата-странна е, не я ядохме Mr. Green Цените - напълно нормални, най-скъпата порция беше пилешката пържола филе с гарнитура - 3,30лв Таратор - 1лв, супата - 1.20лв., манджите - 2,50-3,00лв., десертите по 1лв. Закуската по 1лв., евтинко...

# 352
  • Варна

Вляво или в дясно от естакадата(централния плаж) и на какво разстояние от там.
Нали не очаквате при тези цени да има някаква гурме кухня.
Важното е да има барбекю Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 353

Вляво или в дясно от естакадата(централния плаж) и на какво разстояние от там.
Нали не очаквате при тези цени да има някаква гурме кухня.
Важното е да има барбекю Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Отивайки към плажа - вляво, преди "Русалка" и "Рай", минава се ппокрай "Ахинора", "Белопал" и още няколко бази и е "Огоста". А барбекю има, много е добро, подвижно, само дървени въглища си носете Laughing, ползвахме го с удоволствие, даже и посуда ни дадоха, че не бяхме подготвени, пък си я и измиха после.

# 354
И ние тази година сме в база Огоста, много е хубаво. Сред гората, тихо и спокойно. Само че си ходим на Централния плаж, по ред причини.

# 355
Моля кажете нещо за база Провадия. Намирала се до Огоста и била със синя ограда.

# 356
# 357
Здравейте, за мое най- голямо съжаление почивката ни в Шкорпиловци и въобще лятната отпада тотално- счупих си крака. Имам резервация в ТСУ Мадара за периода - 10- 17- 08,2013 за бунгало с 3 легла. Както ми бе обяснено бунгалата са с хладилник, телевизор, баня и тоалетна. В Гората, нямат изглед към морето. Като разстояние не мога да преценя, намират се доколкото разбрах в началото на курортната пътека от към селото. В Гугъл мапс се стига до оградата. Цената е 30 лв на вечер на бунгало. Ако има желаещи моля пишете на лични. Ще задържа до края на седмицата, и ако няма в понеделник ще се обадя да я отложа. Платила съм капаро от 30 лв. На всички желая весела морска ваканция. Пийте по едно за нас и се наслаждавайте на моренцето  bouquet

# 358
  • София
Момчета вижте на какво попаднах случайно http://www.lapni.bg/offer/6922  може някой да се възползва ако желае  Peace

# 359
  • Русе
Здравейте, като ви чета ме заинтригуваха мненията ви.моля каже ми , има ли бунгала с климатик и санитарен възел? И да са б.изо до п.ажа Ако може някой линк с контакти. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт