Препоръчайте хубави бунгала на Шкорпиловци

• 192 176
  • 458
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Искам утре да си направим разходка и плаж до Шкорпиловци и се чудих дали можем да си намерим стая за една нощувка.Препоръчайте ми нещо близо до плажа.

# 361
  • На погрешната планета
Здравейте момичета Hug! От вчера сме тук- http://www.boarbg.com/. Мога да кажа, че много ми харесва. На снимките в сайта бунгалата изглеждат доста слънчеви, но всъщност има дървета и е много прохладно, преди 1 час даже си облякох дънките Mr. Green. Базата е голяма и в момента пълна. Хазяите са много симпатично младо семейство с две деца. ПО мое мнение базата е организирана точно за семейства с деца-широко е, има детска площадка, басейн, от онези сглобяемите, не много дълбок, и вечер правят дискотека на открито за децата. Нашата госпожица много се забавлява, а кучето се радва на огромен интерес от страна всички, все има някой който е готов да я гали и тя се размазва от кеф Mr. Green
Бунгалата са чисти прилични, нито малки, нито големи. Нашето е с две преходни стаи и баня с тоалетна. Матраците са нови и удобни, възглавниците са малко меки за моя вкус, но това да е кусура Grinning.
Разстоянието до плажа е около 200-300 метра, но се минава през дюните и на връщане е малко изморително. Плажа, който е под базата не е охраняем и има големи камъни във водата, та не е много удачен за плуване, но нашето дете само се плацика, та и това не ни е проблем. Централния е на около километър, може да се отиде с кола. Ние ходим сутрин на плаж, до обед, след това седим на сянка пред бунгалото, а малката се къпе в басейна с другите деца. Извадихме късмет, че бунгалото ни е точно срещу басейна и мога да я наблюдавам седнала.
Ами това е, което се сещам, ако има нещо друго, което ви интересува-питайте.

# 362
  • София-Младост
Здравейте, имам питане за бунгала Русалка...лични впечатления и на какво разстояние от плажа се. Морето все още ли  етака каменисто?  Embarassed

# 363
Няма ме каква е цената на вашата нощувка и как се справяхте с храненето  Grinning

# 364
  • На погрешната планета
Плащахме по 15 лв. на легло. Бяхме в четворка, но плащахме само за 3 легла-45 лв. на ден. Пазарувахме от селото и хапвахме скара със салата, бъркани яйца, пържени филийки и т.н. В базата има барбекюта и си бяхме взели едно пред бунгалото, носехме си и малък газов котлон. В заведението се предлага скара, цаца и пържени картофки, но не сме ги пробвали, понеже се справяхме сами. Два пъти хапвахме на обяд и в заведенията на плажа.

# 365
Благодаря за подробния отговор, за другото лято може би ще се ориентираме натам Simple Smile

# 366
  • София-Младост
Капарирах 1 бунгало на Русалка, отзиви ще дам м.09 Simple Smile

# 367
  • NE
Здравейте! Имам въпрос относно бунлага Боар, където ще ходимс приятели тази събота. Има ли тоалетни в самите бунгала. Мисля, че така разбрах, но да попитам още веднъж. Peace

# 368
  • София-Младост
Здравейте! Имам въпрос относно бунлага Боар, където ще ходимс приятели тази събота. Има ли тоалетни в самите бунгала. Мисля, че така разбрах, но да попитам още веднъж. Peace
http://www.boarbg.com/%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B0 … 0%BE%D0%B0%D1%80/

# 369
  • NE
Мерси много  Blush

# 370
  • На погрешната планета

Има и тоалетни и бани Peace

# 371
  • NE
Няма ме Благодаря за инфото.
Имам още едно питане. Има ли барбекюта в Боар или да си носим. Предполагам, че в бунгалото (нашето е за 5 човека) ще има хладилник. Иначе зеленчуци има ли къде да си купим, че докато ги занесем ще приличат на салца.

# 372
  • София
В самото село има два хранителни магазина - не са презаредени, но имат основните неща, малко по-скъпи са. Може да си напазарувате във Варна, после пътя ви не е много.

# 373
  • NE
Като стари къмпингари си пазарим още на тръгване, но зеленчуците ги взимаме когато стигнем за да са пресни. Би трябвало да има доматки и краставици.

# 374
  • София-Младост
В самото село има два хранителни магазина - не са презаредени, но имат основните неща, малко по-скъпи са. Може да си напазарувате във Варна, после пътя ви не е много.
А как стоят нещата със заведенията?

Общи условия

Активация на акаунт