Препоръчайте хубави бунгала на Шкорпиловци

• 192 231
  • 458
  •   1
Отговори
# 210
Най-после в Шкорпиловци има и нови бунгала във вилната зона по пътя за селото, но почти няма места. Нямат нищо общо с останалите 30 годишни в комплекса.

# 211
Elysanaq, да може да уточним, а мога да споделя много на личния, за да не обидя някого!
moni2102, много добре си се ориентирала. Това за БАБХ......и аз ще търся там връзки за следващата година/уф, пак си мисля за Шкорпиловци, а сме толкова разочаровани/.
ina2_ilieva, за кои бунгала става дума....тези дето са до двата недостроени хотела ли?
И друго, защо тези хора се взеха толкова на сериозно! За тази пари човек може да почива и при по-добри условия.

# 212
Има някакъв строеж на завоя, за тия ли говориш? Бунгалата са супер имат всичко, за което се сетиш, вътре е направо лукс. Само където никъде не са си сложили табела и са трудно откриваеми.

# 213
Едни малки, спретнати, на пътя, заградени с голяма ограда? И аз им хвърлих око.Миналата година ги направиха, а сега виждам, че работят. Харесват ми.А не е ли малко жега, там няма растителност. А и чакалите...Последния път докато се приберем, с тия чакали...скъсах си чехличките от тичкане, а мъжът ми се скъса от смях.

# 214
  • изгубена някъде
http://www.facebook.com/shkorpilovci.vili.ani  за тези ли говорите момичета?

# 215
Няма ли завърнали се от Шкорпиловци да изкажат мнение и да поместят снимков материал Laughing !??
Хайде, момичета, че такива като мен ,които още се чудят да вземат решение по- бързо?!?
Между другото, къде ли се изливат отпадните води от канализацията  на Шкорпиловци...??! newsm78

# 216

Между другото, къде ли се изливат отпадните води от канализацията  на Шкорпиловци...??! newsm78
Силно се надявам, макар и наивно от моя страна, дълбоководното заустяване да е коректно изпълнено във всеки морски курорт...... Но всичките, изливащи се на плажовете рекички са толкова съмнителни..... Болна тема е това. Няма как да знаем в какъв коФтейл се плацикаме..... Thinking .
 Под бунгалата "Джордаш" имаше нещо като пречиствателна  станция, от която се носеше чуден аромат през деня. Предполагам( надявам се по- скоро), че има такива, изградени под всеки по- голям комплекс/група комплекси Praynig ...

# 217
За тях говоря, аз съм много доволна новото си е ново

# 218
Може ли да ми дадете телефон на бунгалата на БТА, не намирам техен саит.

# 219
  • Varna
Някой би ли ми обяснил как да кача снимки. Бяхме на бунгала Белопал и заснех това-онова, и бих искала да споделя снимките с всички.

# 220
# 221
  • Varna
       Това са снимки от бунгала Белопал. Понеже никъде няма снимки на бунгалата отвътре - реших да ги снимам, и да ви ги покажа.

# 222
И аз търсих инфо за бунгалата на БТА но нищо. Да не би комплекс Панорама и бунгала БТА да са едни и същи?
Някой ходил ли е на бунгалата във вилно селище Панорама. Ако има такива да дадат малко повече инфо.

# 223
dori zheynova плажа близо ли е? Кухня има ли?

# 224
  • Русе
И аз търсих инфо за бунгалата на БТА но нищо. Да не би комплекс Панорама и бунгала БТА да са едни и същи?
Някой ходил ли е на бунгалата във вилно селище Панорама. Ако има такива да дадат малко повече инфо.

Не са едни и същи бунгалата на БТА са пред "Панорама". На външен вид изглеждат почти еднакво. Само не знам как е отвътре.

Общи условия

Активация на акаунт