Новосъздаденото кралско семейство

• 57 689
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
На мен, много ми харесват. Дано са щастливи и да си имат наследници.

# 106
  • На земята, която е всъщност звезда.
Знам, че е спам, но понеже сме на сватбена тема, а булката е Кейт, си позволявам да пусна снимки от сватбата на Кейт Мос, която също е била днес:

http://www.washingtonpost.com/blogs/celebritology/post/will-kate … GHU1YtH_blog.html

# 107
А при другата младоженска двойка-Кейт и Уилям- никаде не видях и намек за интимност...

Нямат и право на такава. Достатъчно се цупи Кралицата за втората целувка  Tired Хората са различни. Слабостта, както сантименталността например в техните среди се тълкува за такава, не е добре приета.

# 108
Знам, че е спам, но понеже сме на сватбена тема, а булката е Кейт, си позволявам да пусна снимки от сватбата на Кейт Мос, която също е била днес:

http://www.washingtonpost.com/blogs/celebritology/post/will-kate … GHU1YtH_blog.html

колко е красива кейт мос! толкова нежна и изящна - като порцеланова кукла!  Heart Eyes

# 109

колко е красива кейт мос! толкова нежна и изящна - като порцеланова кукла!  Heart Eyes

Ей на това му казвам аз хубава булка и хубава сватба! Та тя прелива от щастие!
На младоженецът са му малко теснички панталоните,но...то аз не че разбирам от мода де! Blush
Страхотни са!

# 110
Дам, много е красива. Ако можеше и един сутиен да беше сложила... Blush

# 111
Дам, много е красива. Ако можеше и един сутиен да беше сложила... Blush

Ама виж пък колко са ѝ естествени... Wink

# 112
Междувременно да не изпускаме от око какво правят глабните герои в Канада:

Сисссс, младоженецът на Мос винаги е с такива панталони. Simple Smile

# 113
Е, няма такава шапка  hahaha Оставаше и бобър да има. (Това, защото като идваха колегите от канадския офис, ни донесоха тениски с канадското листо и на него бобър, че им бил националното животно.)

# 114
Мда, шапото е тематично. Grinning

# 115
  • София
те няма ли утре да присъстват в Монако, какво правят в Канада  newsm78

# 116
Сисссс, младоженецът на Мос винаги е с такива панталони. Simple Smile

Щом си се харесва човекът,нека си ги носи със здраве! Пък и него протокол не го дебне,нито баба кралица! Laughing
А Кейт с тази шапка направо както ми се издигна в очите,така и ми падна! ooooh!
Верно само бобърът ѝ липсва! Mr. Green

Впрочем ,каква е обиколката на бедрото на Кейти?! Тя май наистина е само ККЗ! ooooh!

# 117
Роклята на Галиано е много нежна и хубава. А и не можем да отречем, че Кейт Мос е верен приятел и удря рамо на приятелче в беда. Тя самата знае какво е да си оплют и да са ти дигнали мерника.

# 118
  • UK
Шапката е заради Деня на Канада, не е случайна. Те и затова са там.

# 119
И трите жени са страхотни!

Чарлийн е много красива, нямам търпение да видя утре с какъв тоалет ще е! Албер ми е симпатичен, за възрастта си е пИрфектен!

Кейт Мос не ми е любимка, но на сватбата наистина ме впечатли!

Катрин е страхотна, както винаги, шапката е тематична, браво, а червените обувки.. нямам думи Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт