Новосъздаденото кралско семейство

• 57 789
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Принцеса Стефани наруши всички съществуващи традиции. Дори Алберт не можа да я засенчи. До Стефани всички изглеждат консервативни и традиционалисти.  Laughing

ааа, това е факт  Laughing Говорех като цяло за UK и Монако. Нито мога да си представя Уилям да намига на Кейт, нито пък мога да си представя Алберт със срамежливо зачервени бузки пред олтара  Grinning

# 211
И въпреки британския консерватизъм и гледането под лупа, Кейт изглеждаше влюбена и щастлива на сватбата си. Докато сегашната сватба ми изглежда едно голямо перчене, а булката измъчена и нещастна. Защо ли е така?

# 212
  • На земята, която е всъщност звезда.
И въпреки британския консерватизъм и гледането под лупа, Кейт изглеждаше влюбена и щастлива на сватбата си. Докато сегашната сватба ми изглежда едно голямо перчене, а булката измъчена и нещастна. Защо ли е така?

Тази преценка за изглеждането е много субективно. Спомням си, че в предишната тема имаше хора, които твърдяха, че Кейт изглеждала измъчена и не приличала на влюбена.

# 213
  • София

не знам, на мен ми изглеждаше нормално и даже развълнувана. Нормално е хора над 50г. и над 30г. да изглеждат така. Не е задължително да се гледат като влюбени първолаци. Аз познавам хора, които се обичат безумно, но ако не ги познаваш, ще си помислиш, че просто се понасят. Аз също не съм фен на кой знае какви демонстрации на влюбеност. На моменти ми изглежда като поза  Rolling Eyes Сега като си гледам снимките и видеото от сватбата, ние с мъжа ми също изглеждаме нормално, без кой знае какви безумновлюбени погледи. Като знам какво напрежение беше и каква емоция.
Просто има хора и хора!

# 214
  • Пловдив
Чарлийн се разплака от вълнение. Какво повече от това да направи ,  за да се види че е влюбена. Албер пък е на 53 как да се държи няма да му отива просто тази руменина която имаше Уилям. Двете сватби не могат да се сравняват, все едно да се сравняват Великобритания и Монако.  Но младоженците могат - Чарлийн е по-красивата булка, Уилям по-красивия младоженец.

# 215
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз мисля, че Кейт е по- красива в лице, Шарлийн стои по- изискано и елегантно /височината, стойката, прическите/. Роклите на втората повече ми харесаха.

Да се върнем на англичаните. Кулинарен урок за Уилям и Катрин:

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/kate-middleton/8613768/Ro … -in-Montreal.html

# 216
На мен и двете сватби ми харесаха, и двете булки-също.

# 217
На мен и двете сватби ми харесаха, и двете булки-също.

Peace

# 218
  • София
добре де, защо в пресата ги наричат принц Уилям и Кейт Мидълтън  Rolling Eyes Нали и тя вече има някаква титла  Thinking Звучи ми като "прънцът и просяка" така написано  newsm78

# 219

поне по чуждестранните сайтове използват титлата й - херцигиня на кембридж! Wink
тя май дори не е вече мидълтън..

на мен роклята на кейт определено ми допадна повече от тази на новата принцеса..  Rolling Eyes

# 220
  • София

поне по чуждестранните сайтове използват титлата й - херцигиня на кембридж! Wink
тя май дори не е вече мидълтън..

именно. Чудя се защо точно британската преса си я пише още Кейт Мидълтън  Thinking

# 221
И вече не може да бъде наричана Кейт, само Катрин.

# 222
  • София
като не може защо UK медиите (Telegraph и Dailymail) я наричат точно така  Thinking Чудно ми е  newsm78

# 223
добре де, защо в пресата ги наричат принц Уилям и Кейт Мидълтън  Rolling Eyes Нали и тя вече има някаква титла
Спомням си  покрай сватбата им четох че въпреки брака и титлите които ще получи от кралицата, директно нямало да я наричат принцеса Катрин  newsm78

http://zonabg.info/Other.30_37/15642.Princ-Uilqm-Keit-Midaltan-s … inq-na-Keimbridj/

По традиция младоженците от кралското семейство получават поне по една тила в деня на сватбата си, а техните избраници получават същата автоматичмно като техни брачни партньори. Освен херцогиня на Кеймбридж, Кейт Мидълтън технически ще стане и Принцеса на Уелс, каквато е титлата на Уилям по рождение. Официално обаче тя няма да бъде наричана принцеса Кетрин, тъй като не е член на кралското семейство по рождение.

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 21:57 от kokona_mona

# 224
  • София
ох, пак с това потекло  ooooh! Всичко явно до него опира.

Ама, той Алберт имал 2 незаконни деца и сега пак щяло да има тест за трето  ooooh! Не си е губил времето и ми е чудно в 21в. как можеш да имаш нежелани деца  Embarassed След като ги е признал след тестове, значи не ги е правил умишлено  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт